Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסד הנשיאות: כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרשו לי לפתוח כאן דיון בנושא. מזה זמן אני מהרהר בכלל בנחיצות המוסד הזה וכעת, כאשר יש סערה שכזאת, אני שואל את עצמי, האם לא כדאי לנצל את המומנטום ולבטל בכלל את מוסד הנשיאות? אשמח לשמוע בעד ונגד, כאשר נא לנמק באופן הגיוני ומעשי את טענות הבעד, שכן ייצוג מכובד למדינה וכו' לא נראים מעשיים, בעיניי לפחות ולא מצדיקים הוצאות שכאלו על מוסד נשיאות. זאת יכול למלא שר או ראש הממשלה. מהכתוב לעיל בוודאי הבנתם את דעתי שלי. דעתכם מענינת.

פורסם

את האמת היה מוצא חן בעיני עם היה לנו נשיא או מלך, אני מודה שזה נשמע טיפה ילדותי אבל זה "כייף" שיש דמות אב גדולה וייצוגית ושיש לאן לשאוף.

לשם הדוגמא הקיצונית הייתי שמח מאוד אם היה לנו נשיא כמו אלברט איינשטיין.

אבל, וכאן האבל הגדול, בפועל מה שקיבלנו הינו עוד מקום עבודה לפוליטיקאי מיותר, כלומר במקום שהתפקיד יהיה "שווה את הכסף" שאנו כמשלמי המיסים משלמים אנו מקבלים משהו שלא שווה גרוש ועולה לנו 40 מליון ש"ח בשנה, כסף שהיה יכול להיות מנוצל טוב בהרבה לטובת דברים אחרים במדינה, כגון תשתיות כבישים.

פורסם
את האמת היה מוצא חן בעיני עם היה לנו נשיא או מלך, אני מודה שזה נשמע טיפה ילדותי אבל זה "כייף" שיש דמות אב גדולה וייצוגית ושיש לאן לשאוף.

.

יש לנו דמות אב רק שאבא אוהב בנות צעירות,ואז להשתלח באמצעי התקשורת,ואז להשתמש באמצעי התקשורת-ואז שוב להכנס בכולם,אהה ובסוף? להתפטר.

כמה קשה לשמור את ה *** במכנסיים כשאתה יודע שיש לך תפקיד כל כך מוערך,כל כך יוקרתי,והשכר? בסדר גמור :)

פורסם

בזבוז כסף מיותר לחלוטין, אין לו שום תפקיד רציני, ושום תועלת, מה גם שלא ברור לי איך נבחר נשיא כמו שיש לנו היום (ואני ממש לא מדבר על הפרשה הנוכחית, אלא על האיש עצמו, הרבה לפני הפרשה)

פורסם

מוסד שאיבד מערכו בשנים האחרונות שעולה כסף מיותר.

לא חשבתי שאסכים עם רוחמה אברהם אבל גם אני בעד ביטול מוסד הנשיאות. כשחושבים על זה לעומק, שני הדברים היחידים שנשיא עושה הם לתת חנינה ולהעניק את גביע המדינה בכדורגל...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם המערכת הפוליטית שלנו הייתה יותר אפקטיבית ויותר נוקשה, היה יכול להיות שימוש לנשיא. אני לגמרי תומך ברעיון של "מלך לישראל", או איזושהי דמות שתהווה מקור לגאווה לאומית ומודל לחיקוי, אבל כמו שהממשלה שלנו בנויה, הנשיא הוא בזבוז מקום/אוויר/כסף/עצבים וכו'.

(ובלי קשר למוסד הנשיאות, גם קצב באופן אישי)

• תוכן חדש...