Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום רנו סאפרן ידנית למכירה. הרכב מודל 95', יד שניה ונראה טוב. לא נסעתי או הנעתי אותו כי הוא עומד בתוך אולם הקבלה של מוסך (הוא בבעלות בעל המוסך 3 שנים ומהם שנתיים ללא טסט. הוא מוכן להעביר אותו טסט לצורך המכירה). לטענתו האוטו עשה כ 70,000 ק"מ בלבד. אם היה סיכוי שאצליח לשכנע את אשתי לקחת אותו הייתי קופץ על המציאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כבדהו וחשדהו.

מעניין אבל רנו לגונה וספרן זה ככל הנראה רכב שנמצא בידי מנהלי מוסכים יותר ממה שהסטטיסטיקה הייתה רומזת.

אם הרכב בלי טסט שנתיים זה נשמע לי מאוד חשוד.

להעביר טסט לקראת המכירה זה לא בהכרח אומר שהרכב יהיה תקין. לא חסרות קומבינות, בטח למנהלי מוסכים.

פורסם

יש כזאת שנת 97 לאימא של חבר (האבא מנהל מוסך).

הרכב שמור ביותר ומשמש את האם ביום יום. היד הראשונה היתה שמעון מזרחי.

יצא לי לעשות סיבוב קצר ברכב (אוטומטי) והרכב בהחלט נוח ומפנק. מכיוון שהוא די נדיר בארץ, הייתי מברר למה הוא עומד שנתיים ללא תזוזה. המנוע למיטב ידיעתי תוצרת וולוו. חלקי הפלסטיקה ומכלולים אחרים עלולים להיות נדירים.

אסף

פורסם

להורים שלי לפני איזה 10 שנים היה רנו ספרן שעוד היינו גרים בגרמניה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

נורא אהבתי שהאוטו מודיע קולית שנגמר לך הדלק וכו

מבחינת ביצועים ומראה אוטו מדהים.. לנו היה את הדגם עם המנוע הגדול לפי מה שזכור לי...

כמובן ידני כמו כל המכוניות בגרמניה...

לא ידעתי שיש אותו גם בארץ.. הסיבה שאנחנו לא הבאנו אותו כי מבחינת אחזקה קשה להחזיק אותו בארץ.. (לפחות אז) כי לא היה אותו בארץ וכל חלק שיתקלקל יצתרכו להזמין מחול..

אמשח עם תוכל לפרסם כמה תמונות שלו :lol:

פורסם
כבדהו וחשדהו.

מעניין אבל רנו לגונה וספרן זה ככל הנראה רכב שנמצא בידי מנהלי מוסכים יותר ממה שהסטטיסטיקה הייתה רומזת.

אם הרכב בלי טסט שנתיים זה נשמע לי מאוד חשוד.

להעביר טסט לקראת המכירה זה לא בהכרח אומר שהרכב יהיה תקין. לא חסרות קומבינות, בטח למנהלי מוסכים.

הרכב עומד אצלו במשרד הקבלה של המוסך (בתוך המשרד), נקי ושמור עם מצבר שמשמש להתנעות תקופתיות. הוא לא מפורסם למכירה ואין עליו גם שלט.

פשוט נכנסתי לקנות מנגנון לחלון של הדובלו וראיתי אותה עומדת שם. דיברתי עם בעל המוסך והוא אומר שהעמיד אותה כשהבת שלו הוציאה רישיון כי כאב לו הלב לתת לה את הרנו. גם כששאלתי אותו אם הוא מעונין למכור הוא לא התלהב במיוחד לנקוב במחיר.

ברור שבכל מקרה צריך לבדוק טוב.

פורסם
אמשח עם תוכל לפרסם כמה תמונות שלו :lol:

אפשר לראות אותה במוסך המאגר באשקלון. היא חונה במשרד הקבלה.

פורסם

אין לחיה הזו חלקים בארץ, להערכתי אין 10 יחידות של הספראן בארץ.

לקנות רכב כזה יכול להסתיים רע, שילוב של נדירות, סיבוך צרפתי, קראסו יבואן, מקצועיות הרשת, שוק כמשומשת......אפסיק כאן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אפשר לראות אותה במוסך המאגר באשקלון. היא חונה במשרד הקבלה.

איזה קטע -אני רואה עכשיו את הפרסום הזה, האוטו היה מודל 94 לא 95 ובאמת כמעט לא נסע... מכרנו אותו למאגר בשנת 2004 עם פחות מ - 50,000 ק"מ אבא שלי קיבל את הרכב מאחיו שעלה מצרפת ובאמת מכרנו אותו למוסך מאגר אחרי שנמאס לנו שכל טיפול היה עולה אלפי ש"ח וקנינו סתם ניסן אלמרה...

הרכב היה מגניב וחזק מאוד אך רווי בעיות חשמל ושגעונות...

• תוכן חדש...