Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לשדרג את האוטו עם הרמקולים האלה ומגבר פולס 4400 ולחבר לו גם סאב 800 של פיוניר שקיבלתי מתנה

זה בנוסף ל460 של פיוניר שיש לי כבר מאחורה...אוטו קטן גולף

מה אתם אומרים? רמקול סבבה?

פורסם

אם הייתי נובר בחיפוש קצת היית מגלה שהחוות דעת על הרפרנס היא די גרועה. מיד חלש, וטוויטר צורם מאד.

תגיד מה התקציב ותוכל לקבל כאן הצעות טובות בהרבה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

התקציב הוא 1400 שקל ככה למגבר פלוס קומפוננט

זה בנוסף למגבר 2 ערוצים שיש לי שמחובר לרמקולים 6 על 9 ופאנל של פיוניר 7500 ניראה לי וסאב שקיבלתי מתנה פיוניר 800 שעוד לא חיברתי

ניראה לי שאני הולף על פולס אודיו 4400

ככה שבטח נשאר לי בסביבות 800 שקל לקומפוננט

אשמח לעצה..

פורסם

לפי דעתי תוסיף כמה גרושים וקנה דוטק. או שכמובן תוכל לחפש משהו יותר טוב ביד שניה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

סט נקי מבחינת עיוותים עם מיד יפה - חוץ מזה אין בו כלום!

המידבאס הוא בעצם מיד

הטוויטר חסר פירוט וכואב.

יחסית סט מדויק אבל חסר פירוט וחסר פרופורציה בגבול העליון.

לא שווה את הכסף, נקודה!

דוטק - סוף הדרך וחזרה בתמורה למחיר שאתה משלם עליו.

פוקל - סט במחיר מקביל - כנ"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...