Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 מחפש רכב...יש לי תקציב בסביבות 17 אלף ש"ח

אני מחפש רכב שלא יכנס למוסך כל שני וחמישי.. וצריכת הדלק שלו לא תהיה בשמיים...

אני גם דיי גבוה, 195 ס"מ.. אז הוא גם צריך להיות מרווח...

אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מס' מכוניות שעונות על הצרכים שלי

תודה מראש

פורסם

גם אני די גבוה, כשקניתי את הפונטו הראשונה לפני 10 שנים בערך, היא היתה הרכב המרווח ביותר בקטגוריה שלה. אני משער שבתקציב הנדון מדובר על רכב מאותו דור פחות או יותר, אז כן - פונטו היא בחירה מתאימה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה ישמע די מוזר אבל סיטרואן c-15 דיזל הישנות, לנו הייתה זו במשך שנתיים וחצי ולא עשתה בעיות מיוחדות.

נכון זה אוטו ישן אבל הוא לא שותה הרבה, הוא מרווח למי שיושב מקדימה (מאחורה זה ספסל עץ, לא נוח אבל הכסאות הקדמיים סלון).

בנוסף יש לך הגה כוח :idea:

בנוסך האוטו הזה סוחב קלומטרים בקצב, שלנו עברה את ה-250000 ועדיין הייתה קטלנית.

אוטו שנותן הרבה יותר ממה שהוא נראה.

פורסם

בתקציב שלך ובגובה שלך תצטרך להתרחק מיפניות. היפניות הקטנות של שנות ה 90' תוכננו עבור יפנים .

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...