Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יש לי שאלה לגבי הפאנל DEH-P2900MP - הוא יצא לא מזמן - דגם 2007

הנה הקישור שלו : http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_335159650,00.html

קנו לי אותו בקנדה בפחות או יותר באותו המחיר הרשום באתר, אבל אני יכול להחזיר אותו, ואני לא יודע אם בכלל כדאי להביא אותו לארץ או להחזיר.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1) אם אני קונה אותו מחו"ל ומביא לארץ - יש לי עדיין את האחריות? הרי זה פיונר ויש להם סניפים בכל העולם וגם בארץ, אם אני לא טועה בת"א.

2) עוד דבר שרציתי לשאול איך הפאנל? האם כדאי לקנות אותו במחיר הזה שהוא יוצא סביבות ה500 שקל בארץ, פשוט אני לא יודע כמה הוא עולה פה, לא מצאתי אותו בשום אתר.

3) ועוד דבר... כשה קנו לי אותו בחו"ל אמרו לאחותי שצריך לקנות עוד חלק בשביל להתקין אותו באוטו שלי (יש לי טויוטה קורולה 98)....עכשיו אין לי מושג מזה והאם צריך איזה משו מיוחד או שסתם עבדו עליה?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

זה מכשיר סביר ביותר

בגדול מכשיר סבבה ביותר לאלה שלא רוצים להוציא

יותר מ700שקל על רדיו דיסק פשוט טוב! ונח לתפעול וללא סיבוכים של כיוונונים

בארץ הוא עולה 700 תוכל גם למצוא עליו עוד פרטים באתרים בארץ

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

• תוכן חדש...