Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הצעדים שמומלץ לעשות, בשביל לא לפגוע בחישן חמצן בזמן ניקוי המצערת.

הניקוי שאני מתכנן הוא בחומר של קרבוראטורים ולכן הוא חזק ואני מפחד לפגוע בחישן החמצן.

אני יודע שבחלק מהרכים ניתן לפרק אותו ובחלק אסור כי דורש כיול לאחר ההתקנה, ויש רכבים בהם הוא אטום ולכן לא צריך לדאוג לנושא.

מבקש להתייחס לאוטו שלי (רנו 19 מנוע 1800 שנת 94, הזרקה רב נקודתית), כי תשובות כלליות יש הרבה בפורום(וכן עברתי על כולם).

אולי יש דברים נוספים שאני צריך לדאוג להם?

בתודה מראש,

יגאל.

פורסם

לפי מה שאני יודע, יש רכבים בהם החיישן חמצן הוא על המצערת, ואז לא יעזור לי מהבחינה הזאת לפרק אותה.

למרות שאני כן מתכוון לפרק, כי אני לא רוצה את כול הגיפה שאני מוריד שתכנס למערכת.

יש אולי עוד רעיונות?

פורסם

מניסיון, כדי לנקות היטב את הבית והפרפר יש לפרק אותו.

צריך לדאוג לאטמים חדשים אחרי הפירוק.

תכתוב דגם מנוע מדויק ובצהריים אכתוב לך מק"ט של האטם שצריך והסבר על על הפירוק.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
לפי מה שאני יודע, יש רכבים בהם החיישן חמצן הוא על המצערת

חיישן חמצן על המצערת? מה זה משהו חדש? בשביל מה בשביל למדוד את ריכוז החמצן באוויר?

חיישן חמצן אמור למדוד את כמות החמצן בגזי הפליטה.

פורסם

שנת 94 רנו 19 מנוע 1800 דגם F3P

אתה צריך עוד פרטים לגביו?

אני בטוח יפרק את המצערת כשאני יעשה את הניקוי כי אני לא רוצה את הלכלוך במנוע.

ואני גם בטוח יחליף את האטם (אני ישמח לדעת את המק"ט), השאלה שלי היא איך אני מסתדר אם החיישן?

הוא על המצערת או לא? אם כן, מותר לנתק אותו או לא?

אני מאוד מפחד להרוס אותו, כי אני מאוד לא רוצה להחליף אותו.

איפה מומלץ לשמן במצערת רק את הקפיצים של הפרפר?

ל avivz, כן לפי מה שאני יודע יש גם במערכת יניקת האוויר חיישן חמצן ובחלק מהרכבים הוא במצערת, ובגלל שהוא מפלסטיק הוא לא יסתדר טוב אם הספרי קרבוראטורים.

נ.ב

מאיפה יש לך את התרשימים של הרכב? אני גם מאוד רוצה אותם! (את התוכנה dialogys לא הצלחתי להוריד)

• תוכן חדש...