Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי רעיון לצפייה בסרטים ברכב - מכיוון שיש לי לאפטופ ניתן להשתמש בו כנגן סרטים + מסך הבעיה היחידה היא שאת הסאונד אי אפשר לשמוע מהמחשב (חלש מדי) אז הפיתרון המיידי הוא חיבור למערכת ברכב. במחשב יש לי יציאת אוזניות קטנה רגילה.

השאלה היא אם ניתן לשנות את אחת היציאות RCA ב HU מיציאה לכניסה? דרך פונקציה במכשיר או מתאם כלשהוא. אם לא, יש דרך אחרת בכל זאת לשמוע דרך המערכת ברכב? אולי: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=cda9424f185af5d6586c6e8e97b589d3&productid=189

פרטים על המכשיר:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/support/details/0,,2076_310070339_34922,00.html

מצורפים ה MANUAL

תודה,

עמית

DEH-P740MP installation manual.pdf

פורסם

במידה ולר"ד שלך קיימת יציאת שליטה על צ'נג'ר(כחולה מאחורה בצורת ריבוע) אז ניתן להפוך אותה לכניסת AUX ע"י כבל מיוחד שבצד האחד שלו יש כניסות RCA ובצד השני שלו יש יציאת צ'נג'ר שמתחברת לר"ד וע"י כך יציאת שליטה על צ'נג'ר הופכת להיות כניסת AUX.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הכוונה שלך היא למתאם כמו בלינק שנתתי?

וצריך גם להוסיף מתאם מ RCA לאוזניות, האם העוצמה של האוזניות תספיק?

אני הייתי מעדיף להפוך את אחת היציאות RCA לכניסה בגלל שאני משתמש רק בשתיים מתוך שלוש, אין שום דרך לעשות את זה?

פורסם
הכוונה שלך היא למתאם כמו בלינק שנתתי?

וצריך גם להוסיף מתאם מ RCA לאוזניות, האם העוצמה של האוזניות תספיק?

אני הייתי מעדיף להפוך את אחת היציאות RCA לכניסה בגלל שאני משתמש רק בשתיים מתוך שלוש, אין שום דרך לעשות את זה?

זה בלתי אפשרי ברמת העיקרון....

הייתי מסביר למה אבל אני ממש ממהר

תם לעוד אנשים פה להסביר למה

פורסם

היום התעסקתי קצת עם המכשיר וראיתי שהאופציה של AUX היא ב OFF וכשהפעלתי אותה אז כשלחצתי על SOURCE הוא עבר ל AUX זה לא אומר שיש כניסת AUX כלשהיא?

• תוכן חדש...