Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש תחיבור(=את החיבור) הכי מקצועי והכי איכותי שיש ל-IPOD

האוטו הוא אודי A3 שנת 05

אני מדבר על מערכת מובנת של BOSE

עם צ'יינג'ר 6 דיסקים

וקלטות

איזה חיבור הוא הכי טוב שיש?

אני רוצה שהוא יהיה בתוך התא כפפות ככה של א יראו אותו

וכל השליטה תעשה אך ורק מהרדיו דיסק

כמובן שאני רוצה שיאכות השמע לא תפגע ותשאר כמו שהיא איכותית ב100%

פורסם

אבל אני לא רוצה חיבור ל-IPOD מרדיו דיסק חדש

אני מתככון לחיבור (מתאם) בלבד

שהשליטה תהיה מרדיו דיסק הנוכחי

והכי חשוב שיהיה הכי איכותי

פורסם

זה סה"כ איי פוד , הוא גם ככה לא איכותי , אין לך מה להוציא עליו סתם כסף.

וגם זה סה"כ מערכת של BOSE .. אין מה להתרגש.

האוטו טוב.

אתה יכול לשאול אגב בחברה, הם אמורים לדעת לספק לך תשובה אם זו מערכת מקורית מובנית.

אני יודע שהיום דואגים למתאמים לאיי פוד לכמעט כל הרכבים והמערכות.

פורסם

אל תזלזל

זה מערכת מקורית של BOSE אני יעלה לך תמונות אם תרצה

ואני לא צריך להגיד לך כמה היא עולה

אבל אין באוטו מתאם לIPOD

אני לא רוצה להגזים פה אבל יש לי תAUDI A3

הכי מפוארת בארץ

אם אני יתחיל במפרט אני יסיים מחר

אז אל תוריד מהכבוד בבקשה

והחיבור הזה עונה לדרישות?

http://www.alpine-europe.com/content/english/a2781.det.KCE-422i_iPod-FULL-SPEED-CONNECTION-CABLE.htm

פורסם
אל תזלזל

זה מערכת מקורית של BOSE אני יעלה לך תמונות אם תרצה-בוז לא נחשבים כמשהו בעולם הסאונד , להפך. עיקר שווים(או להפך האמת ) הוא בעיצוב שלהם. מערכות ההגברה המקצועיות שלהם מעולות וכמו כן דגם ה 901 לבית הם רמקולים טובים מאוד. חוץ מאלו המערכות שלהן פשוטות ולא כאלו מדהימות. גדולתם התחילה איי שם בשנות ה 80 אם אני זוכר נכון ברמקול BOSE100 שנתן אפשרות לסטודנטים תפרנים בארה"ב לקנות רמקול איכותי בגודל קטן יחסית במחיר זול.

ואני לא צריך להגיד לך כמה היא עולה- אם היא עלתה לך הרבה אז באסה לך , את אותה איכות עם מערכת שלא כתוב עליה בוס אני בטוח ,אבל בטוח , אבל ממש בטוח מוציא ב 1/4 מהמחיר.

לגבי המתאם רוב הסיכויים אין לך כניסה מקדימה אבל יש סיכוי רב שבעזרת שניים שלושה חוטים מאחורי המערכת המקורית או מתאם שמלבש שם איפשהו זה מתחבר.

שוב תשאל בחברה שקנית ממנה.

אבל אין באוטו מתאם לIPOD

תשובות באדום.

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=15C53A7C&nplm=TF457LL%2FA

הנה פתרון נוח אגב.

או

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=35E374F6&nplm=TG174LL%2FA

או

יכול להיות שזה יתאים:

http://www.nextag.com/Peripheral-Car-Cable-Adapter-71794381/prices-html

פורסם

אני לא יודע איפה שמעת מערכת של BOSE

בטוח שלא באוטו שלי

ותאמין לי שזה לא דומה לשום דבר

ושמעתי הרבה מערכות

אני לא מתלהב ממערכות של ילדים עם סאבים שעושים בום בום

אני נהנה מאיכות אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית***

ואת זה רק BOSE יכולים לתת

פורסם

טוב , אתה יודע מה שכנעת אותי.

אני זורק את הידע שלי של 16-18 שנה בסאונד ורץ לקנות מערכת של BOSE לאוטו.

מתוק, תסלח לי אבל זה שקנית A3 עם מערכת מקורית לא אומר עלייך הרבה . אולי דווקא כן אבל אין שם שום דבר שקשור למה שאתה יודע בסאונד. וזה ממש ללא זלזול.

כנראה אף אחד פה בפורום לא מבין.

זה שכולנו משקיעים כסף ודע וזמן במערכות אנחנו לא יודעים , רק אתה והBOSE שלך.

תהנה.

אני אישית נהנתי בזמנו לשבת ולצחוק על אלו שקנו מערכת של BOSE ב 36000 שקל בהוליווד שלא התקרבה לקרסוליים של המערכת שלי שהיא סטריאו ונתנה סראונד מלא בחצי מחיר בדיוק.

שלא נדבר על האיכות והיופי...

איך אומר מודי בראון:

תבלו.

נ.ב.(סופי) וכן אני מזלזל במערכות של בוז, הן נחותות משעממות ופלצניות. פררר...

פורסם
אני מדבר על מערכת מובנת של BOSE

עם צ'יינג'ר 6 דיסקים

וקלטות

אמרת קלטות?

מתאמי IPOD מתחברים לחיבור של הצ'יינצ'ר ופעולות הצ'ינצ'ר מפעילות את ה IPOD.

עקרונית יהיה לך קלטות ו IPOD.

יש חיבורים בודדים שנותנים לך לחבר את שנייהם,לא בטוח שיש לאודי.

אייל

פורסם

S line

סתם עצה - אתה אף פעם לא יודע אם מי אתה מדבר באינטרנט, להצהיר שמערכות של bose הן הכי טובות והמערכת שלך הכי איכותית זה די איך נאמר, יהיר? שחצני? מראה על חוסר הבנה?

אני לא יודע. אני לא מכיר את המערכת שלך, אבל מה שאני כן שיודע, שתמיד יש מישהו שיודע יותר ממני (או לצורך הדוגמא - ממך).

אז אנא ממך, בלי להכריז "יש לי מערכת הכי טובה בעולם היא עלתה לי 2 מיליון דולר. זה נורא ישראלי אבל זה לא מראה על חכמה.

אם אתה אוהב את המערכת שלך - תהנה איתה, הציעו לך פה מה אפשר לעשות, והציעו לך עוד הצעות (כמו להחליף מערכת), אם אתה לא רוצה, לא חייב, אבל אל תשלול על הסף בדעה של "שלי הכי טוב"

אלעד

עם הסאב של פיוניר שעושה בום בום (באמת יש לי סאב של פיוניר)

פורסם

בלי הרבה סיבוכים לפני שזה יתגלגל לדיון של מערכות מקוריות לרכב (במקרה הזה שלו) נשמעות סוף הדרך וSQ טהור ...

גשה ובקשה לסוכנות AUDI/VW הקרובה ותבקש פתרון למצב, מה שיקרה לדעתי זה שהם יציעו לך להזמין מחו"ל את הHU אם הקונקטור המקורי ... (בהנחה כמובן שהאודי שלך מושקעת כמו שאתה אומר= יש לך כסף לשים= פתרון פשוט יותר וכ'ו)

אמרו לפני, תמיד יש משהו יותר חכם ממך באת לבקש עזרה כי יש פה אנשים שהמבינים יותר ממך (זו לפחות ההנחה הרובכת מכול הסיפור)

יום טוב

יובל

פורסם

ה 3SIXTY ישפר לך משמעותית את הסאונד ברכב אבל עדיין, לא תקבל תוצאה כל כך גבוהה עם הרמקולים המובנים שיש לך.

(אלא אם התקנת מערכת מובנית של BANG & OLUFSON שניתנת לרכישה והתקנה באודי A8 בתוספת של יותר מ 10K$)

בלי קשר, אם היית מברר בפורומים השונים (ושלנו בפרט) לפני הקניה, היית מבין שדי זרקת כסף על התוספת עבור המערכת (אלא אם כן זו הגיעה יחד עם הרכב ללא תוספת מחיר).

לא כל כך אהבתי את הגישה שלך, אני מציע לך להיאזר בסבלנות כשאתה מחפש פתרון לבעיה שלך בפורום. כמו כן, חיפוש היה עוזר (ביחוד אם הוא לפני הקניה...:wink: ).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אחח נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני תומך בתגובתו של CORWIN:twisted: .

פררר :lol: חזק גבר!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני לא רוצה לשפר תאיכות (= את האיכות) מספיק לי לשמוע ככה רק רציתי לדעת אם Rockford Fosgate 3Sixty

מאפשר לי לחבר אליו IPOD ולשלוט עליו מהרדיו דיסק

זה מה שאני מחפש

• תוכן חדש...