Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מחפש לעשות?

לחבר את ה IPOD למערכת שלך או לא?

אם זה למערכת שלך,לך לכל מתקין מערכות לרכב,יש להם חיבור ל IPOD.

מנתקים לך את הצ'ינצ'ר ומחברים את ה IPOD במקומו.

זה חיבור דיגיטלי ישיר למערכת,כאילו יש לך דיסק קשיח מחובר למערכת.

אין איכות יותר טובה מזאת לשמוע מוזיקה.

אם אתה רוצה להחליף את ה HEAD UNIT תקשיב למה שאומרים לך פה.

זה נראה בערך ככה:

4604_1.JPG

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Audi-ipod-adapter-kit_W0QQitemZ120072584003QQihZ002QQcategoryZ1498QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אייל

פורסם

יש לי מתאם כזה באוטו.

יחד עם זאת, אני כבר מזהיר אותך שלא משנה כמה איכותי יהיה המתאם, הסאונד שתקבל יהיה מאד לא טוב.

הסיבה היא פשוטה. ה- IPOD עצמו מיועד לתת עוצמה ואיכות סבירה ברמה של אוזניות אבל כשאתה מעביר את הדברים למערכת סטריאו זה ממש ממש לא זה.

אני יכול להגיד לך שאחרי שהתקנתי והתאכזבתי, הבנתי שפשוט עדיף לקנות מערכת טובה שקוראת MP3 ולא להתעסק יותר מידי עם ה- IPOD והמתאמים.

פורסם
מה אתה מחפש לעשות?

לחבר את ה IPOD למערכת שלך או לא?

אם זה למערכת שלך,לך לכל מתקין מערכות לרכב,יש להם חיבור ל IPOD.

מנתקים לך את הצ'ינצ'ר ומחברים את ה IPOD במקומו.

זה חיבור דיגיטלי ישיר למערכת,כאילו יש לך דיסק קשיח מחובר למערכת.

אין איכות יותר טובה מזאת לשמוע מוזיקה.

אם אתה רוצה להחליף את ה HEAD UNIT תקשיב למה שאומרים לך פה.

זה נראה בערך ככה:

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Audi-ipod-adapter-kit_W0QQitemZ120072584003QQihZ002QQcategoryZ1498QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אתה טועה ידידי.

מה שכן, זה מאוד פרקטי ונוח. כמובן, ע"ח האיכות.

כל קובץ MP3 ישמע פחות טוב מרצועה מוקלטת (בהנחה והמקור זהה).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אתה טועה ידידי.

מה שכן, זה מאוד פרקטי ונוח. כמובן, ע"ח האיכות.

כל קובץ MP3 ישמע פחות טוב מרצועה מוקלטת (בהנחה והמקור זהה).

בסדר.כולנו הפכנו לצדיקים ואנחנו קונים דיסקים מקוריים בלבד.

אפילו לא קונים שירים מ ITUNE

אם יש לך IPOD וקנית 1000 שירים מ ITUNE תהייה לך איכות יותר טובה לחבר דיגיטלית את ה IPOD לHU מאשר לצרוב את השירים על 6 דיסקים.

שלא נדבר חס וחלילה על משדר FM ל IPOD

אייל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ע"מ לשאול כמה שאלות -

אני יודע על פתרונות לחיבור iPod (עבור אודיו+שליטה) של החברות הגדולות: Clarion, Alpine ו-Pioneer.

מעניין אותי עניין האיכות:

האם החיבור ל-Head Unit הוא דיגיטלי בפתרונות האלו, או חיבור אודיו אנלוגי?

מי מבצע את הפיענוח של ה-MP3 לאודיו דיגיטלי, ה-iPod או ה-Head Unit?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

S LINE - במידה ועוד לא עשית את ההתקנה, ואתה גר באיזור המרכז, תפנה לסוכנות של אודי.

יש מתאם מקורי של אודי שמתחבר למערכת המקורית של הרכב ומאפשר שליטה על האיפוד הן מהפאנל המקורי והן מההגה (במידה ויש לך שם כפתורי שליטה).

בסוכנות של אודי יפנו אותך או לרדיו מילאנו או ל CLASS A, המלצה שלי - תלך לCLASS A ותדבר עם שלומי.

הם מאושרים ע"י צ'מפיון לביצוע כל עבודות החשמל והאלקטרוניקה ברכב והם עושים עבודה מדהימה.

אצלי ברכב הם פירקו את כל הדשבורד בשביל להחליף את הרדיו-דיסק המקורי במסך MMI מקורי של אודי.

(במידה ואתה רוצה להשקיע, ולשים מסך כזה - יש לו 2 סלוטים של כרטיס זכרון, וזה עדיף בהרבה על חיבור של הIPOD למערכת)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה חוקי בכלל? למרות שלא צריך להזיז את הראש זה מוריד את תשומת הלב, נראה לי מפחיד כל הגאדג'טס האלה באוטו, MP3 כל דיסק 100 טראנסים לא מספיק ?!

פורסם

לא :twisted:

יש לי 180GB מוזיקה בבית, והאוסף רק גדל :shock:

לפחות 50 ג'יגה מהם אני רוצה להחזיק ברכב בצורה זמינה (הייתי שמח להחזיק הכל, אבל... אילוצים).

אתה באמת מצפה שאני אחזיק באוטו 70 דיסקים וכל פעם אחליף?

האופציה השניה היא מכשיר שקורא DVD-MP3 אבל אני לא בטוח שיש מכשירים כאלו שיספקו רמת סאונד גבוהה בהתאם למערכת שלי.

זה עדיין לא פותר את העצבים של לעדכן את הדיסקים כל פעם שמביאים שירים חדשים לאוסף.

האופציה הכי נוחה היא הארדיסק נייד שמסנכרנים מולו את אוסף המוזיקה במחשב. זה גם פרקטי מאוד.

ממחקר שעשיתי אתמול, מסתבר שפתרונות ה-USB של קלריון ושל אלפיין הם מוגבלים מאוד. לדוג' עד 255 קבצים בספריה אחד! :evil:

היחיד שעוד סביר זה הפתרון של פיוניר (עד 15,000 קבצים בסה"כ, עד 500 ספריות, עד 250GB של איכסון).

גם זה לא מספיק טוב בשביל אוסף המוזיקה שלי, אבל זה בהחלט מספיק כדי לדחוף איזה דיסק קשיח נייד של 80GB ולנגן אותו.

אני פשוט לא בטוח עד כמה ממשק הניווט בין הספריות נוח.

הפתרון של נגן תואם iPod גם הוא טוב, אבל פחות קוסט-אפקטיבי עבורי. iPod של 80 ג'יגה עולה 2000 ש"ח, ולי אישית אין שימוש בו.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...