Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשאול ולהתיעץ כאן בקשר למנוע של סופר לנסר. יש לי מנוע 1600 סמ"ק 113 כ"ס, בספר טיפולים שלי יש הסבר לכל מנוע של סופר לנסר שזה כולל מנועים הבאים: 1300 סמ"ק 75 כ"ס,1600 סמ"ק 113 כ"ס,1800 סמ"ק 140 כ"ס! אני רוצה לדעת איך ובמה זה כרוך להביא לארץ מנוע כזה.ולהרכיבו ברכב הנ"ל?

<-- זה היעד :evil:

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

לשאלתך, היתה לי מיצובישי כזו, מודל 95 , יד ראשונה, גיר ידני.

אני לא זוכר רכב עם התנהגות כביש משובחת - להפך. הרכב "שט" בסיבובים וקפיציו עשויים מבטון מזוין.

תאמין לי, ברכב הזה אין טעם להוסיף כוח.

תהנה מיתרונותיו האחרים - סחירות טובה ואמינות גבוהה יחסית.

שבת שלום

פורסם

קודם כל אחלה רכב (גם לי יש כזה (: )

בכל מקרה, לגבי דגם ה 1800, תתקן אותי אם אני טועה- הוא בעל הנעה כפולה (4X4)

והמבנה של הגיר מעט שונה.

בכל אופן תסתפק במנוע ה 1600 חזק מאד ובנסיעה רגועה מאד חסכוני (לא להאמין שאפשר להגיד את זה על מיצובישי).

בכל אופן עלות של מנוע חדש+ייבוא ולדאוג לשינוי ברשיונות ילוו בהוצאה לא קטנה ובהרבה כאב ראש!

לא חושב שלרכב הזה צריך יותר כח ממה שיש תהנה ממנו ככה, כמו כן מאמינותו והכי חשוב מתמורתו למחירו (מחירון 97 21,000)

לגבי מחיר מדוייק לעלות וכל הניירת אני חושב שזה יסתכם בהרבה מעבר ל 10K.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

יש בעיות במנוע ? או שיש חוסר הספק?

הייתי ממליץ לקנות רכב שבא במקור 1.8 או 2.0 במקום לחפש כאבי ראש.

חבר שלי עשה חריטה במנוע הזה (4G92 ) והמנוע מת לאחר מספר חודשים

(לא זוכר מאיזה סיבה)

פורסם

לא , ב 1.8 זה לא 4X4, זה לא ממש קשור. הדגם של המנוע הוא 4G93 והוא מתאים לרכב שלך, אני ראיתי שני רכבים שעשו הסבה , ואפילו יש אחד ב"יד2". אני כמעט בטוח שהגיר הוא אותו גיר אבל אני אשמח אם מישהו יתקן אותי.

ואגב, במקור הרכב הוא מנוע 1.8 . אתה יכול לחפש ב EBAY.COM וישנם מס' עסקים ששולחים גם לארץ, אבל נראה לי שזה יסבך את הכל ולא בטוח שישתלם לך.

גם לי יש סופר לאנסר ידנית וגם אני שוקל את האופציה זמן רב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...