Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביז'ו 205 ודלק..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, השאלה פשוטה.. פג'ו 205, שנת 93, לא מוזרקת (קרבורטור)...

אני מאכיל אותה ב-96, אבל מעניין אותי מה אם אני אתחיל להזרים 95? המחיר הוא אותו מחיר ואפשר להרגיל אותה.. השאלה היא האם כדאי? יש איזשהו יתרון על פני 96? 96 זה המומלץ בכלל במקרה שלי?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אייל זה נכון לרכבים ישנים, ברכבים חדשים יותר סד"כ מנועים שבסיסם אי שם בשנות ה80 ולעיתים אף מוקדם יותר, תושבות השסתומים כבר מחומרים קשים יותר שלא מחייבים שימוש בעופרת.

לי היו כמה רכבים שעל פי הגדרתם היו צריכים 96 ותודלקו ב95 ללא בעיות לאדה ניבה, פיג'ו 309 1600 ופורד פיאסטה 1400 שנת 90.

פורסם

הבנתי פחות או יותר.. ואני אנסה לחקור.. אבל בהנחה שהמעבר לא יזיק גם לטווח הארוך - יש איזשהו יתרון של 95 על פני 96? אני מבין שאפשר לעבור ככל הנראה, אבל יש טעם? זה ישפר משהו?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
הבנתי פחות או יותר.. ואני אנסה לחקור.. אבל בהנחה שהמעבר לא יזיק גם לטווח הארוך - יש איזשהו יתרון של 95 על פני 96? אני מבין שאפשר לעבור ככל הנראה, אבל יש טעם? זה ישפר משהו?

בZX שלי כבר ניסיתי הכל :

96,95 ו98 (מעניין מה יקרה אם נשקה אותה בסולר :wink: ) .

לא הבחנתי בהבדלים בין הדלקים. בשלושתם צריכת הדלק ועבודת המנוע היתה זהה.

אני מסכים עם KITT - המנועים האלה יחסית חדשים והעופרת אינה הכרחית כבר. 95

ירעיל אותך ואת סביבתך פחות.

פורסם

אני עם 205 שנת 92 קרבוקטור.

כבר שלוש שנים מתדלק רק 95.

אין בעיות. טפו טפו טפו .....(בכל זאת צרפתייה)

*אוף טופיק קטן.....

למה מכניסים את ה205 ל"צרפתיות לא אמינות"?

פורסם

מ94 אכן מותקן ממיר אשר מחייב שימוש בבנזין נטול עופרת, אך יש מנועים שניתן להשתמש בהם בבנזין נטול עופרת גם אם אין להם ממיר.

פורסם
מ94 אכן מותקן ממיר אשר מחייב שימוש בבנזין נטול עופרת, אך יש מנועים שניתן להשתמש בהם בבנזין נטול עופרת גם אם אין להם ממיר.

בכל רכב אירופאי משנת 90' ומעלה ניתן להשתמש בדלק נטול עופרת.

zx וולקן

• תוכן חדש...