Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nissan skyline

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. התחלתי מאד להתעניין באוטו הזה אחרי שהורדתי סרטים אתמול ראיתי מה האוטו הזה עושה והייתי פשוט בהלם :shock: מה זה הדבר הזה.

מישהו יכול לתת לי אינפורמציה לגבי האוטו הזה. הבנתי שיש הרבה גרסאות של האוטו.

מישהו יודע מה ההבדלים :?: ואיזה דגם הוא החזק ביותר.

תודה.

פורסם

תראה, אני יודע די הרבה אבל עדיף שתקרא את הכל באינטרנט, ולא חסרים אתרים.

לדוגמא:

http://www.automotivearticles.com/infiniti-nissan/gt-r.htm

או שסתם בצע חיפוש ב-google אחר nissan skyline GT-R

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אהלן חברה. התחלתי מאד להתעניין באוטו הזה אחרי שהורדתי סרטים אתמול ראיתי מה האוטו הזה עושה והייתי פשוט בהלם :shock: מה זה הדבר הזה.

מישהו יודע מה ההבדלים :?:ואיזה דגם הוא החזק ביותר.

תודה.

יש אחת עם 4 מדגשי טורבו שההספק הצנוע שלה הוא 1000 כ''ס

לא הרבה אבל עושה את העבודה.

(זה לא דגם סטנדרטי מין הסתם היא משופרת)

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

מישהו יודע מה ההבדלים :?: ואיזה דגם הוא החזק ביותר.

תודה.

אפשר לדעת מאיפה הורדת הסרטים ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

היא לא מזכירה קצת בקטע האחורי שלה את הפיאט קופה.....?!?!?!?!

או שזה הטרופות שקיבלתי ביומיים האחרונים שהייתי מאושפז בבית החולים.....?!?!?!

פורסם

במרמת העיקרון סקייליינים קיימים משנות השישים.

הסקייליין מתחלקת לסטיישן,קופה וסדאן.

בוא נעזוב לרגע את כל הידע התאורטי של "עולם הירחונים" (האוטו סוחב אפס נקודה שמונה ג'י בשפיעה צידית.מע' הHICAS גרמה לי להזיל ריר כשנהגתי בביצות המעופשות של דרום מזרח סטאפורדשיירסון הדרומית... כתבו בקאר של אפריל 97 בעמוד 2 פיסקה 5) ונתמקד בעיקר-

השילדה שלהן מבוססת משנות השישים על שילדת ה"סדריק"-אבל במקום מנוע ה2000 מוכנס מנוע 2600.

לסקייליין הראשונים היה מנוע 160 כ"ס מוזן קרבורטורים וככל שהשנים עברו,נוספו הספקים,מגדשים,טכנולוגית הנעה כפולה וכו וכו וכו.

ייתרונה הגדול ביותר של הסקייליין הוא כמובן המנוע,שמגיע DETUNED מהמיפעל ובמשחקים קלים בלבד ניתן לחלץ ממנו 350 כ"ס -ובמשחקים רציניים יותר עד 1000 כ"ס.

קיימת גם הסקייליין GTS -שמגיעה עם מנוע 6 צילינדרים מוגדש בטור בנפח 2000 סמ"ק - ללא כל אמצעי בקרה אלקטרוניים ומשמשת בעיקר ביפן כרכב DRIFT.

חבר קפריסאי שלי (צילם את התמונה שלמטה) רכש עכשיו סקייליין R32 עם 600 כ"ס (במקום פיז'ו 106 שהיתה לו) ושלח לי סרטים שגורמים לכל מה שנכתב על המכונות האלה להיראות כמו חיקוי חיוור למציאות מופרעת לחלוטין.

זהו בערך.את רוב הנתונים תוכל למצוא בכל אתר באינטרנט.

ד"א - אם אתה מתעד לקנות כזה-קח בחשבון שהם באים רק בהגה שמאלי....

SkylineR33.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כזה אוטו יפה ואתה חייב להרוס עם הפרצוף הרציני שלך באמצע התמונה?!?!?!?

זה גרוע כמעט כמו לראות תמונה של לירן ליד ראלי :lol::lol:

ודרך אגב הבנתי גם שבארהב יש חברה שמסיבה את ההגה מימין לשמאל ... נכתב בפורום נראה לי :)

סקיילין יבוא אישי מישהו?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ובהנחה שייבאו את הסקיליין לארץ. אתם יודעים מה יקרה?

אם היום עוצרים אנשים על אגזוז ושעון גדישה בגלל שזו ראייה נסיבתית לנטיה לרייסים.

מה יעשה שוטר שרואה סקיליין? לדעתי משפט שדה וכיתת יורים על המקום.

פורסם
במרמת העיקרון סקייליינים קיימים משנות השישים.

הסקייליין מתחלקת לסטיישן,קופה וסדאן.

בוא נעזוב לרגע את כל הידע התאורטי של "עולם הירחונים" (האוטו סוחב אפס נקודה שמונה ג'י בשפיעה צידית.מע' הHICAS גרמה לי להזיל ריר כשנהגתי בביצות המעופשות של דרום מזרח סטאפורדשיירסון הדרומית... כתבו בקאר של אפריל 97 בעמוד 2 פיסקה 5) ונתמקד בעיקר-

השילדה שלהן מבוססת משנות השישים על שילדת ה"סדריק"-אבל במקום מנוע ה2000 מוכנס מנוע 2600.

לסקייליין הראשונים היה מנוע 160 כ"ס מוזן קרבורטורים וככל שהשנים עברו,נוספו הספקים,מגדשים,טכנולוגית הנעה כפולה וכו וכו וכו.

ייתרונה הגדול ביותר של הסקייליין הוא כמובן המנוע,שמגיע DETUNED מהמיפעל ובמשחקים קלים בלבד ניתן לחלץ ממנו 350 כ"ס -ובמשחקים רציניים יותר עד 1000 כ"ס.

קיימת גם הסקייליין GTS -שמגיעה עם מנוע 6 צילינדרים מוגדש בטור בנפח 2000 סמ"ק - ללא כל אמצעי בקרה אלקטרוניים ומשמשת בעיקר ביפן כרכב DRIFT.

חבר קפריסאי שלי (צילם את התמונה שלמטה) רכש עכשיו סקייליין R32 עם 600 כ"ס (במקום פיז'ו 106 שהיתה לו) ושלח לי סרטים שגורמים לכל מה שנכתב על המכונות האלה להיראות כמו חיקוי חיוור למציאות מופרעת לחלוטין.

זהו בערך.את רוב הנתונים תוכל למצוא בכל אתר באינטרנט.

ד"א - אם אתה מתעד לקנות כזה-קח בחשבון שהם באים רק בהגה שמאלי....

נכון

הסקייליןן הבסיסית מגיעה עם 280 סוסים(שנות ה-90)

תומר זו לא חלק מהתמונות מהטיול ביוון??? :yum:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ה-280 (או 276, תלוי בתקן) כ"ס המוצהרים הם בגלל הסכם בין היצרנים היפניים (בלחץ הממשלה, אם זכרוני אינו מטעני), שלא לעבור את המספר הזה. משהו דומה להגבלת ה-250 קמ"ש של הגרמניות. במציאות יש לו כ-327-330, שוב, תלוי בתקן. לפי כמה מקורות, בשינויי תוכנה ופילטרים/מע' פליטה בלבד, כלומר מבלי לפתוח ראש, ניתן להגיע לכ-600 כ"ס. מה שכן, יש הרבה מאד שמועות על הרכב, בשל נדירותו (כפי שכבר נכתב, הוא בא רק עם הגה ימני וקיים כמעט אך ורק במדינות בהן נוסעים בשמאל הכביש), וקשה להבחין בין אמת לסתם דיבורים.

בכל מקרה, מכונה מדהימה ואחת המתמודדות הרציניות על תואר מלכת הכביש האולטימטיבית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש סדנא בארה''ב שמעבירה את ההגה בסקי ליין מימין לשמואל.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...