Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט בבגאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה..

אני מתכנן לעשות לי איזה עיצוב פשוט כזה בבגאג' ברכב שלי

זה אפשרי לשים פה את התכנון לפני שאני מתחיל בעבודה כדי לדעת אם זה טוב או לא??

או זה אסור לפי חוקי הפורום??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אז זה ככה יש לי עכשיו ברכב בבגרג' סאב וופר מגבר ורמקולים.

הרכב שלי הוא 205 פיג'ו יודעים שזה רכב קטנשיק ומידות הבגרג' 110*70 c"m מרובע.

והגובה מתחתית הבגרג' לרמקולים זה 32 ס'

פה תמונה איך זה יראה מלמעלה

44533ih8.jpg

ואיפה שזה "ריק" שם הרמקולים ישבו כשאני סוגר את הבגאג'.

ואיפה שכתוב מגבר ומונו בלוק ומסומן באדום אני יחבר לתיבה של הסאב וופר בלטה של עץ כלשהוא 40 c"m

משני הכיוונים כציור למעלה

ואני יצבע את שתי הבלטות האלה בצבע כחול כי כל הרכב שלי מפנים זה כחול ריפוד ושטחים והגה.

ואני ישים מראה שזה יצא יותר יפה לפי דעתי גם.

אז מה אתם אומרים זה אפשרי נכון?? וגם טוב ולא יזיק לצליל של הרמקולים כי הולכים להכנס במקום סגור ופחות מהמקום שהייה להם שהוא כל הבגאג'

פורסם

איזה גובה תהיה התיבה? כי אם עד פלטה של הרמקולים יוצא לך נפח של 70 ליטר. למה אתה צריך תיבה גדולה כל כך?

אני חושב שעדיף לקנות סאב של 10" אם צליל מדויק ותיבה של 20 ל' (שתתאים לסאב כמובן) והבניה תהיה הרבה יותר אסטטית וגם ישאר לך קצת מקום בבאגז'.

פורסם

הגישה שלי היא שהרכב צריך לשרת אותך ולא להיפך.

אם יש אפשרות לשמר כמה שיותר משטח ההעמסה בתא המטען, וזה לא בא על חשבון שום דבר אחר, לדעתי זאת הדרך.

אני לא יודע עד כמה חשוב לך לשמור על הפונקציונליות של תא המטען למקרה שתזדקק לחלל הזה.

במקרה שלך, אני הייתי שוקל רעיון נוסף...

לשים את המגברים על פלטת עץ ולחבר את הפלטה לגב המושבים האחוריים. זה ישאיר לך קצת יותר שטח העמסה שימושי בתא המטען ובמקרים חריגים בהם תזדקק לשטח העמסה גדול עוד יותר, ניתן באופן זמני לשלוף את התיבה של הסאב ולהשאירה בבית ליום, להשכיב את המושבים (יחד עם הפלטה של המגברים וכך לא "לשרוף" את כל תא המטען.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אם תהיה יצירתי

תשים מראה בתוך התיבה של הסאב , ותבנה את הפאה החיצונית של התיבה מפרספקס שקוף

זה יראה כאילו יש לך טריליון סאבים בתיבה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התיבה של הסאב היא כבר אצלי אני לא הולך לשנות אותה או משהו איך שהיא אני ישים באמצע.

ויחבר לה משני השדדים בלטה של 40 ס' בזווית מסויימת שעליהן אני אתקין הת המגבריםץ

מה שבטוח שהם לא הולכים להיות צמודים לרמקולים, אני אנמיך אותם קצת זאת עבודה קלה כל כך.

והעניין של המראה לא הייה בישבל הסאב אלה הצבע הכחול אניי מכוון את הסאב לבפנים כאילו לא רואים את הסאב רק את התחת שלו.

ומי שהציע לי פה תכנית תזה אני חשבתי עליה גם אבל לא מתאים לי כי הבגאג' קטנן ויש לי תיבה שאני מחויב בגודל שלה.

פורסם

שניהם יש וגם אחד המגברים בקרוב אני הולך לשנות תסאב אבל עם אותה תיבה ולקנות עוד מגבר

ואני לא הולך לשנות כלום במידות אני רק שואל אם זה יהייה טוב ולא יזיק כלום לצליל של הרמקולים??

פורסם
שניהם יש וגם אחד המגברים בקרוב אני הולך לשנות תסאב אבל עם אותה תיבה ולקנות עוד מגבר

ואני לא הולך לשנות כלום במידות אני רק שואל אם זה יהייה טוב ולא יזיק כלום לצליל של הרמקולים??

כל סאב דורש נפח שונה! שים לב שהסאב שאתה הולך להביא יתאים לתיבה!

ועדיף ותבנה לסאב החדש תיבה חדשה שתתאים לו בדיוק!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אל תדאג אני דאגתי לכל זה והתיבה ממש מתאימה למה שאני הולך להביא ודווקה הסאב שיש לי בכלל לא מוצא חן בעניי אני יכול לגיד שהוא רמקול לא סאב וופר ובאמת יש לי 2 רמקולים קינווד דגם ישן חזקים יותר ממינו וממש איכותיים בגלל זה אני חייב לשנות אותו למשהו שדופק

פורסם

לא הבנתי אותך...

אבל אם מתכון לזה לעשות תכנון אחר ושיהייה המגבר במקום אחר.

לא נראה לי שזה אפשרי כי הבגאג' אצלי קטן ואני צריך רק מקום קטן נסתר לשים כמה דברים וזה יהייה במקום הריק מאחורי המגברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...