Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט בבגאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אוכל לעשות בצד אחד שתי שכבות כאילו שתי קומות שבכל אחת אני יתיק אחד המגברים ואני ישים את הבלטות בזוית מסויימת והצד השני אני אשים את הסאב אבל הבעיה תהייה שהרמקול הזה מהצד של הסאב יגע בתיבה אז זה איפשרי במקרה שלי ואני גם לא הכי בא לי לעבוד קשה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
לא התכוונתי האם שיחקתה אם החיתוכם של הסאב דרך המגבר .

תפרטו לבחור כל מושג בבקשה!

הוא חדש מדיי נראה לי ויש סכנה שהוא עוד יחתוך ת'סאב!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם הוא לא אוהב אותו - שיחתוך!

דבר שני

על פניו ההתקנה נשראית ונשמעת אטרקטיבית

אבל דבר אחד לא הבנתי

איך ועל מה יותקנו המגברים? על הקורה עצמה? מתחתיה? בזוית אלכסותית כאשר הם נשענים עליה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני חדש אבל לא טפש...

וזה ככה אני הולך לחבר לתיבה של הסאב מהצדדים בלטה של עץ בזווית מסויימת לא יודע אם תהייה אלכסין כי אלכסון זאת זווית של 45

והמגברים יותקנו על הבלטות האלה ואני הולך לצבוע את הבלטות האלה בצבע כחול "כל הרכב שלי מבפנים כחול"

וגם אני ישים לי מראה מתחת לכל זה כך שיהייה יותר יפה ואני חושב שאני ישים לי איזה מנורה כחולה גם וזהו

לא עבודה שחורה כולה מחבר שתי בלטות צבועות בכחול ומחבר את המגברים ואת זה יודע לעשות

פורסם

חחח לא למה ??

אם אתה ולך לזלזל תחסוך מלים

פורסם

הפרויקט נראה טוב אבל אם המראה תיזהר כל מקה קטנה יכולה לעשות עין וכדאי שתיקח מראה עבה 6מ"מ שלא תיסדק מהבסים.

אם אתה צריך מראה דבר איתי אני עובד בזגגות.

P.S אני גר בחיפה.

פורסם

תאמת חשבתי על זה שזה ישבר לי או משהו אבל גם אמרתי לעצמי שאני לא הולך לעשות כלום בבגאג' אז לא יהייה לי בעיה לשים מראה שם בלל זה רוצה לשים מראה שזה יותר יפה וגם אין לי בעיה

ואני לא רוצה משהו שירים לי את מה שאני יעשה יותר מדי...

בכל זאת אם אני ילך לפי דבריך מראה 6 מ"מ

אורך 25 רוחב 110

כמה יעלה לי??

פורסם

קרא את כללי הפורום והימנע מלהעליב את חברי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...