Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הגיע זמני להחליף צמיגים לסיאט קורדובה ( 175/70 r13 )

הציעו לי צמיגי אליאנס ב 200 ש"ח ליח' (4 שנות אחריות)

מה אתם אומרים? שווה? אתם מכירים היכן ניתן להשיג ביותר זול?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, אני אישית נמנע מן הצמיגים הללו עקב ניסיון לא טוב שהיה לי איתם בעבר.

הצמיגים לא משרים בטחון, והאחיזה שלהם לא ממש טובה.

אני במקומך הייתי בודק אופציה אחרת, אפילו במחיר יקר קצת, חשוב, אלו החיים שלך , אתה יכול להשקיע עוד קצת כסף.

בתוספת של 50-60 ש"ח לצמיג אתה יכול לקנות תוצרת חוץ, עם כל הפטריוטיות, נסה GOODYEAR או KLEBER.

אם אתה מחפש מחירון אז תלינק.

http://www.tires4u.co.il/

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מחזק את מה שGT רשם.

אחרי ניסיון קצרצר עם אליאנס - לעולם לא אשים צמיגים של הביזיון הזה על רכבי.

לפחות הם מצהירים שהגומי (או פלסטיק שלהם) מיועד אך ורק לאורך חיים - מקדמי שחיקה של 700+ זה בגין שערוריה או בדיחה עצובה ולא גומי שאמור להוות את הקשר הראשון שלך עם הכביש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל פעם מחדש אני שומע ליכלוכים על אליאנס ללא כל הוכחה ממשית.

דיברתם על הקשר עם הכביש , על הגומי, ועל האוויריה הלא בטוחה שהם משרים.

לפי דעתי הכל פסיכולוגי.

אני בניגוד אליכם, יכול להביא עובדה-

צמיג של אליאנס שהיה מורכב על גאנט סגסוגת, נמחץ בין הג'אנט לבין המדרכה במהירות גבוהה.

הג'אנט התעקם לגמרי, הצמיג עשה עוד 40 אלף ק"מ.

לא צריך לפסול צמיג מתוצרת הארץ רק בגלל שהוא כזה , ולהעדיף על פניו תוצרת חו"ל.

תהיו בטוחים שכל העולם שונא אותנו, ואני בטוח שאם יש ליצרן כלשהו תוצרת מחורבנת ודפקטית , הוא ישר שולח אותה לישראל.

עיין ערך רמדיה, והמזון שייצרה החברה הגרמנית לכל העולם, ורק פה מתו תינוקות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בתור אחד שעבר כבר מעל 100,000 ק"מ על הצמיגים של אליאנס אני יכול להגיד שהצמיגים שלהם לא כאלה רעים, יש להם אחיזה סבירה מינוס ואורך חיים גדול - אבל, ברגע שתיסע על צמיגים קצת יותר טובים אתה לא תבין למה לעזאזל הרכבת אליאנס.. בהפרש קטן אפשר לקנות צמיגים טובים הרבה יותר. חוץ מזה הם רועשים וזה לא נעים לנסוע עם חלון פתוח כי שומעים את הרעש.

ד"א יש לאליאנס גם דגם פרימיום, שהוא טוב יותר מהדגמים הפשוטים אם זאת הוא פחות עמיד, ואורך החיים שלו קטן יותר וצריך להיזהר כשעוברים בשלוליות מים כי זה גורם להחלקה מטורפת,

בעיקר בכיכרות עם ממטרות :lol:

בקיצור אפשר למצוא צמיג טוב יותר בהפרש לא גדול, ככה שאין סיבה לשים אליאנס

היחידים שמשתלם להם הם כנראה חברות ליסינג ונהגי מוניות שמחפשים את ההכי זול שיש.

מתן.

פורסם

סתם מתוך הגיון בריא, אם הצמיגים האלו היו טובים בצורה כלשהיא

הייתה בטוח שומעים או רואים איפה שהוא שחברות רכב משתמשות בו או ממליצות עליו במקום כזה או אחר.

אני ממש לא ממליץ על צמיגים של אליאנס מנסיון(לא כל כך ארוך),אבל עדיין פחד אלוהים לנסוע איתם.

ועוד משהו....אם הם היו כל כך טובים לא היו מפרסמים לפני כמה חודשים על הפסדים ממש לא קטנים של החברה.

בברכת נסיעה בטוחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני חושב שקצת הגזמת עם התגובות בסגנון של "פחד אלוהים" וכו'

מי שפוחד לנסוע על רביעיה של אליאנס, כדי שישקול שוב את כישורי הנהיגה שלו

כי רקדן גרוע תמיד מאשים את הרצפה העקומה (בלי לרדת לרמה האישית של כל אחד ואחת כאן).

בסה"כ צמיגים ממוצעים; בקושי שנשחקים,קשים,רועשים, אחיזה לא כמו בצמיג היי פרפורמנס

לטובתם אפשר לציין שהם סובלים אצלי ביומיום עליות וירידות של מדרכות,בורות ושיבושים בכביש (רמה"ג..כבישים לא משהו) והם שורדים בכבוד כבר מעל ל40 אלף ק"מ ב4 חודשים ללא סימני שחיקה רציניים. עושה רושם שהם יחזיקו עוד לפחות 60-70 אלף ק"מ בנסיעה רגועה.

פורסם

בקיצור צמיג סביר, בתוספת מחיר אפשר להשיג משהו טוב יותר בקטגוריית היי פרפורמנס שיהיה קצת יותר אוחז כמו דנלופ,גודייר,ברידג'סטון,מישלין,טויו,קומהו,יונירויאל,קונטיננטל.חשוב לא להתפתות ולקנות צמיג מ"חברת בת של.." כי זה לרוב בולשיט, ולא לשכוח לבדוק תאריכים ע"ג הצמיגים, לעשות איזון לאחר ההתקנה ולדאוג פעם בשבוע ללחץ אוויר תקין בארבעת הגלגלים. לחץ אוויר תקין יכול להפחית את שחיקת הצמיג,צריכת הדלק ואפילו למנוע תאונה במקרה קיצוני יותר של חוסר אוויר/עודף אוויר רציני בצמיג.

בהצלחה.

• תוכן חדש...