Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר המכירות e-bay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש ניסיון טוב עם האתר הזה? (חוץ מנמרוד ר.)

אני משוטט פעיל באתר זה למעלה מחודשיים, נותן הצעות מחיר ולעיתים גם זוכה.

אך בפועל עוד אף פעם לא זכיתי לקבל את המוצר שזכיתי בו כמציע הגבוה ביותר.

פעם אחת - המוכר נעלם לאחר זכייתי, פעם אחרת התברר לי ששניה לפני הסיום מישהו העלה הצעה בדולר וזכה מבלי שזה יופיע בכלל, וכן הלאה וכן הלאה.

האם זה קורה להרבה אנשים?

האם יש אתר חלופי טוב ואמין יותר?

פורסם

יש לי נסיון לא רע עם האתר.

כבר מספר פעמים זכיתי וקיבלתי את המוצרים.

פעם אחת הגומיה שהגיעה לא הייתה זו שהתכוונתי אליה אלא גומיה אחרת שיושבת על אותה שטנגה, אבל זו כבר בעיית תקשורת ביני לבין המוכר. הרכבתי אותה בכל זאת, כי היא צעירה יותר מהגומיה שהייתה לי, אז ההפסד לא היה מוחלט.

ובשבוע שעבר זכיתי בשתי הצעות, ושתיהן כבר בדואר בדרך. אחת מהן היא לכיסוי תחתון למוט ההגה - דבר שאין מצב שהייתי משיג במקום אחר.

כמובן שעל הצעות אחרות שלי לא זכיתי, כי מישהו אחר הציע יותר.

מוכר שנעלם הוא עניין לתלונה להנהלת האתר, שלוקחת מאוד ברצינות דברים כאלו.

לסיכום - אתר מומלץ.

פורסם
האם למישהו יש ניסיון טוב עם האתר הזה? (חוץ מנמרוד ר.)

מצטער - לא יכול להתאפק :)

הבעיות שתיארת קורות מסיבות שונות.

מוכר שנעלם זה ללא ספק סיבה לתלונה. הקונה והמוכר אמורים ליצור קשר תוך 3 ימים ואם הוא לא זמין זו סיבה להתלונן וגם להשאיר לו פידבק שלילי (אחרי בירור יסודי).

לגבי ה outbidding - זה חלק מהענין. יש קונים שעושים מה שנקרא sniping . במקום להעלות מחירים , מחכים לשניות האחרונות ואז מרביצים הצעה ולמתחרים אין זמן להעלות. הדרך להתגבר על זה היא או לעשות refresh לעמוד בהיסטריה לקראת הסוף או מראש להציע הצעה שהיא המקסימום שלך. במקרה כזה , אם היריב יציע סכום נמוך מהמקסימום שלך - תזכה בכל זאת. אם לא יציעו כנגדך, תקבל במחיר הנמוך ולא במקסימום שהצעת.

דרך נוספת היא למצוא את כל המכירות של מה שאתה מחפש ע"י שמירת חיפוש ב my eBay .כך תקבל הודעה בדוא"ל בכל פעם שמישהו מוכר את מה שאתה מחפש כך שאם הפסדת מכירה אחת תמיד תהיה אחרת.

עד היום ביצעתי כ 100 רכישות באתר ורק פעם אחת המוכר לא סיפק את מה שהתחייב. היו פעמיים שקרו טעויות שתוקנו ע"י המוכרים לאחר תכתובת.

אין אתר חלופי ל eBay . יאהו ניסו וזה לא כלכך הולך.

אם אתה רוצה עזרה לגבי משהו ספציפי, צור קשר ואשמח לעזור.

נמרוד

פורסם

אני רכשתי דרך האתר כבר 5 פעמיםת קיבלתי בדיוק מה שרכשתי 4 פעמים (בערך חודש) ובמקרה אחד לא קיבלתי את הסחורה, אך המוכר החזיר לי את מלוא הכסף תמורת פידבק חיובי.

מומלץ בחום, יותר מומלץ לשלב בטיול לארה"ב נסיעה לג'אנק יארד, עשיתי זאת לפני שבועיים בסן חוזה בקליפורניה ופוצצתי את המזוודה בחלקים שפירקתי מקטלסים ומאחיותיהן (ריגל, מליבו, גרנד פרי).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שניהם בפנסילוניה (לא רחוק מושינגטון וניו יורק). שני ארועים שבוע אחרי שבוע שהם חגיגה לחלפים, מכוניות ומה לא...

פרטים בלוח הארועים בשרשור הקבוע למעלה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רכשתי לא פחות מ - 140 פעם דרך eBay ומסקנותי הן:

- אם קונים בחוכמה ושואלים את השאלות לפני שקונים, מסתכלים 3432 פעם בתמונות לפני שמציעים הצעה, אלו בד"כ עסקאות משתלמות.

- באתר ניתן למצוא חלקים חדשים ומשומשים שאין בשום קטלוג מכיוון שלעיתים אלו NOS (New On Stock), כלומר חלקים חדשים עוד משנים עברו ששכבו לאנשים או לחברות במחסנים והם מוצעים כעת למכירה.

- תבדקו טוב טוב את ה - Feedback של שמוכרים לפני שאתם קונים, אם יש לו תגובות שליליות, קראו אותן, לפעמים יש כאלה שבאופן קבוע שולחים חלקים שהם לא מה שבתמונה, חלקים פגומים או לא שולחים בכלל...

- תנסו למכור גם אתם! כן כן, אני מוכר לחברינו בחו"ל חלקים (זה אולי חטא...לייצא חלקים נדירים אבל...אין קונים במחירים האלה בארץ!) מכרתי עד היום הרבה שעונים לרכבים מכל הסוגים (קמארו משנות השישים, בל-אייר 57, מוסטנגים למיניהם ועוד) וזה ממש משתלם ברוב המקרים! המשלוח לארה"ב הוא זול למדי.

בקיצור, מומלץ בחום!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מצטרף לקודמי שאכן אין תחליף לאתר Ebay וגם לי יצא לעשות שם כ-20 עסקאות וגם כאלה בסכומים גבוהים.

אם קיים פחד לגבי המשלוח אפשר פשוט לבטח את המוצר ו/או לשלוח דרך Fedex אבל אז כמובן מחיר המשלוח גדל.

בהצלחה למשתמשי Ebay החדשים :lol:

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מצטרף בחום לכל הקונים, מוכרים וסתם משוטטי אינטרנט.

אני רוכש באתר על בסיס קבוע, ולא פעם משתהה ונשאר פעור פה נוכח הדברים שמוכרים באתר. שווה לדעת איך לקנות ולהשתמש.

נכון לעכשיו, מומלץ בחום!!

• תוכן חדש...