Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יונדאי לנטרה 1.8 GT שנת 95 אוטומט

קניתי את האוטו רק לפני חודשיים אבל החלטתי לעזוב את הדגם ולעבור למשו הרבה יותר פשוט...(לא לדיון לבינתיים)

אני יד שלישית והרכב עבר 168K

הזנתי את פרטי הרכב באתרים שונים והמחירון שעלה לי הוא 21 אלף שקל.

מכיוון ואף אחד לא באמת מוכר במחירון רציתי לדעת בכמה עליי למכור ?

או האם לנקוב מחיר גבוה מראש לשם משא ומתן עם קונה שיוריד אותי למחיר סיבר ?

אודה לכל מי שיענה לי :)

אני בטוח שיש עוד דברים שצריך לדעת על האוטו אז רק תשאלו.

פורסם

חפש בלוחות המכירות הנפוצים (פוקוס, Yad2 וכו') וככה תקבל פלוס מינוס תמונת מצב של המחיק בשוק.

נסה להתאים את עצמך למחיר כי הוא כנראה משקף את המחיר של הדגם.

פורסם

אם הרכב במצב מושלם כגון: צמיגים פחחות חשמל מכאנית (אין בעיות או נזילות)

אז אפשר להתקרב מאוד למחירון, תבין שהכל תלוי במצב של הרכב ככל שהוא במצב טוב יותר

ככה יש פחות על מה להוריד מהמחירון.

וכמובן שעל הרבה ידיים וק''מ מורידים אבל בשביל הגיל של האוטו הוא במצב מעולה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קנית לפני חודשיים אז כנראה אתה מכיר את המחירים ואת השוק של הרכב וכמובן אתה יודע כמה עלה לך , תנסה למכור מבלי להפסיד או הפסד מינימלי.

ואם אתה מחפש דגם פשוט יותר במילים אחרות אתה רוצה להגיד שהרכב עושה בעיות או שנפלת איתו?

פורסם
קנית לפני חודשיים אז כנראה אתה מכיר את המחירים ואת השוק של הרכב וכמובן אתה יודע כמה עלה לך , תנסה למכור מבלי להפסיד או הפסד מינימלי.

ואם אתה מחפש דגם פשוט יותר במילים אחרות אתה רוצה להגיד שהרכב עושה בעיות או שנפלת איתו?

גם אני חשבתי על זה אבל לא היה לי נעים להגיד...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

נעים מת מזמן. פשוט תעשו חיפוש:

אחרי קריאה מעמיקה בנושא הזה במגוון אתרים ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שזה יעשה רק טוב לרכב שלי. מכיוון וגם שהוא אוכל דלק וההצתה לא הכי טובה בדיוק..
אז ככה, הסיפור הוא שאני בעל יונדאי לנטרה 1.8 GT שנת 95 אוטומט ולפני כמה ימים חבר שלי הבחין כי יוצא עשן לבן מהאגזוז והסב את תשומת ליבי לכך, וכן הופתעתי לראות שלא שמתי לב לתופעה כל כך בולטת מכיוון ויוצא המון עשן לבן מהאגזוז.

הלכתי למוסך איכות בנתניה וזה אמר לי כי הוא מיואש מדגם הרכב הזה ולא מתעסק אתיו והפנה אותי למוסך אחר למען טיפול בבעיה.

הגעתי למוסך הסברתי לו את הבעיה וכל מה שהוא עשה זה לחץ על הגז ראה את העשן הלבן שכבר אמרתי שיוצא, פתח את המכסה מנוע ומהצצה של 10 שניות אמר לי כי צריך אוברול ולהחליף רינגים וזה יעלה הרבה כסף אז אם אני מעוניין או לא. אמרתי לא בינתיים והוא שלח אותי לדרכי בדי חוצפה הייתי אומר, מכך הסקתי שהמסקנה הייתה לא מקצועית ביותר ודי ניסה לדחוף לי. בהתייעצות עם מוסכניק אחר אמר לי שכן רינגים יכולים להיות הבעיה היותר סבירה שהתופעה הזו מרמזת.

הרכב עבר 168K

ובנוגע לשאלה השנייה שלך, קודפ כל אני רוצה להצהיר שאין בדבריי הבאים שום כוונה גזענית לחלוטין.

אז בנוגע לטפיול סגדיר זה המצב...קניתי את האוטו לפני חודשיים מבנאדם שהרכב היה ברשותו 5 שנים הבנאדם אתיופי חירש אילם שאח שלו קנה את הרכב למענו.אני לא מאמין שהוא טיפל ברכב אי פעם יותר מהחליף שמן מכיוון שהוא לא נראה אחד שיכול או יתעסק אם זה בכלל..וגם הוא בבעיות כספיות רבות.

אז לא לא נראה לי שעבר טיפול סדיר בגלל זה אני מתחיל טיפולים ברכב ..תקופה של יישור קו תקרא לזה

אז לא שאני בא לפגוע או משהו, אבל אתה באמת חושב שתוכל למכור במחירון?

מדובר ברכב עם בעיות, ולמרות שהשקעת עליו, עדיין התקלות שאתה מתאר הן דבר שבדיקה בסיסית מגלה. בלי קשר לסחירות של הדגם (נמכרות מעל\מתחת למחירון), רכב במצב כזה לעולם יימכר במחיר נמוך יותר.

עד כמה שזה מצער, נראה שאתה עומד להפסיד כסף על העסקה הזו.

פורסם

אני מודע בהחלט להפסד שהולך להיות לי!.

שאף אחד לא יחשוב שאני מנסה לקבל חוות דעת על מחיר לאוטו מושלם כי אני מודע על הבעיות שלו.

חשבתי לקבל חוות דעת על מחיר ללא התחשבות במאפיינים המכניים, ולאחר מכן לעשות שיכלול למחיר בהתאם לבעיות ומצב של שאר הדברים באוטו.

האוטו לא הרס מוחלט והוא עבר טיפול יסודי הוא עובד על שמנים טובים פילטרים חדשים ניקוי של כל מערכת הדלק וגם גלגלים חדשים כתוספת לטעמי.(המזל הרע שלי לימד אותי שעם הגשם הראשון מחליפים גלגלים).

אז שאפחד לא יחשוב שאני מנסה לעבוד על אנשים בעיניים!!!

רציתי תשובה למה ששאלתי...

מחיר מוערך לכמה האוטו שווה כעת בגלל זה הוספתי את השורה "אם יש עוד שאלות אפשר לשאול אותי".

ולמרות שקניתי את האוטו לפני חודשיים זה היה מחבר של המשפחה שעשה אותו ב15 במקום 17

שהמחירון 20 בערך.

בגלל רציתי לשמוע חוות דעת של מקצוענים כפי שראיתי שיש פה על האוטו.

לפני שמישו יורה שוב אשמח שהוא יסתכל לאן.

תודה עידן

פורסם

דעתי בעניין המחיר שעליך לדרוש,אני חושב שתבקש 15 בתור התחלה.

לא ראיתי את הרכב,אולי תעלה תמונות....בכל אופן אם מסתמכים על מה שנאמר:

לאור האמור לעייל, אם תצליח למכור ב 13 אלף = מצבך טוב.

• תוכן חדש...