Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה בבלמים.. רובר 620si

620SI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר אצלי ברכב בכל מה שקשור לבלמים.

מדובר על רובר 620SI שנת 95.

שמתי לב לבעיה כאשר הייתי במצב עמידה ברמזור או משהו דומה.

אחרי לחיצה על הבלמים והגעה לעצירה מוחלטת פתאום שמתי לב שגם שאני לוחץ הרכב מנסה להתקדם.

זאת אומרת שלהגיע לעצירה מוחלטת ולהחזיק את הרכב במצב הזה צריך לסחוט את הבלם. ללחוץ אותו עד הסוף.

וגם בנסיעה שאני רוצה לעצור פשוט הרכב מתאמץ לעצור יותר.

דיי קשה לי להסביר את הבעיה.

אבל אני מקווה שהצלחתי פחות או יותר.

מקווה שתוכלו לייעץ.

יום טוב.

אודי.

ROVER=~~

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

שלום ידידי.

בדרך כלל אני לא ממהר "לשלוח למוסך", אבל במקרה שלך זה מתבקש.

גש למוסך לבדיקת מערכת הבלמים בהקדם האפשרי.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק אם יש נזילה מאחת המשאבות. תוכל לזהות את הנזילה ע"י כך שתראה רטיבות באיזור אחד הגלגלים או לחילופין כתם על הכביש במקום בו הרכב חונה (בהנחה שאתה חונה אותו במקום קבוע) בקרבת הגלגל.

כמו כן, בדוק את מפלס נוזל הבלמים. לעניות דעתי הלא מקצועית בעליל (אם כי למודת הנסיון), אתה מאבד נוזל בלמים ממקום כלשהו. מלא במידת הצורך עד למפלס המתאים וסע בזהירות וללא דיחוי נוסף ישר למוסך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...