Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגדי המלך החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

אחרי המתנה של כמעט 3 חודשים היום החיפושית שלי יצאה מהפחחות!

הצבע הוא של AUDI A4 CABRIOLET

הצביעה נעשתה במוסך ויקטור טוטו בנתניה, ברמה מאוד גבוה ומקצועית ולמעשה האוטו נצבע פעמים בגלל אי שביעות רצון של הבעלבית ללא כל התערבות שלי !

התמונות הבאות צולמו בפלאפון ככה שהן לא ממש מראות את איכות הצבע והגוון האמיתי.

תמונה259.jpg

תמונה258.jpg

תמונה257.jpg

תמונה265.jpg

תמונה273.jpg

תמונה272.jpg

פורסם

לזה אני קורא מקצועניים. הם דיברו איתך על הארכה של הצביעה בגלל אי שביעות של בעלים??

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מזל טוב!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כבוד!

מזל טוב.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רק להתקנא!

צבע יפה!!

תהנה מההרכבה.

ואם יש לך הזדמנות על מנגנונים לחלונות +"מברשות" לחלונות אני מוכן לקנות.

תהנה

יהודה

אחרי צבע_5.JPG

פורסם

חבל על הזמן. בהצלחה עם ההרכבה!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

היא חזרה הביתה בחלקים, רק בחמישי האחרון ובגלל שאני סטודנט שנה א הנדסה , ואני לומד בדרום והאוטו ליד הבית של ההרים שלי במרכז, יהיה לי זמן לעבוד עליה רק בסופי שבוע כל פעם קצת..בנתיים לא נגעתי בה , אני מקווה לגמור להרכיב אותה בכמה חודשים הקרובים.

• תוכן חדש...