Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בקשר לרשיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כמה נושאים מארכיון הפורום בעניין זה, והבנתי שאתם לא ממש בעד זה אבל בבקשה תנסו לעזור לי.

אני אמיר ואני עוד מעט בן 15 ושמונה חודשים.

אני רוצה להתחיל ללמוד לטרקטור או לאופנוע עד 50 סמ"ק, ותאמינו לי זה לא בשביל להראות קול בביה"ס אלא פשוט אני אוהב את זה. וגם ככה מתחיל להימאס על לבקש הסעה מההורים לכל מקום.

אני מתלבט בין רישיון לטרקטור לאופנוע עד 50 סמ"ק.

אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות:

מה ההבדל בין מיול לריינג'ר? (אם אני עושה לטרקטור אלה הדברים שאני ארצה לקנות כי אפשר לסוע איתם על הכביש)

אפשר לסוע איתם על הכביש?

כמה בערך יעלה לי ריינג'ר משנות 2000 - 2004?

האם אפשר לסגור ריינג'ר כי ראיתי פעם כאלה סגורים?

כמה יעלה לי בערך קטנוע ?(לא חדש אבל גם לא ישן יותר מדי)

והשאלה הכי חשובה מבחינתי מה דעתכם, קטנוע או ריינג'ר? (ובבקשה אל תגידו לי לחכות לרישיון לרכב כי חשבתי על זה הרבה ובסוף החלטתי שאני מעדיף רישיון עכשיו)..

הנה אני אתן לכם כמה דוגמאות למה אני מתלבט:

קטנוע זול, יעיל, מאפשר מקומות חנייה בכל מקום, כיף ועוד... אבל מסוכן ואני גם לא יכול לקחת אף אחד איתי עד גיל 18!

לעומת זאת, ריינג'ר כיף, אפשר לקחת נוסעים, פחות מסוכן ועוד... אבל יקר ואולי בעתיד יאסרו על נסיעה עם ריינג'ר על הכביש!

אנא תענו לי, סליחה על כמות השאלות אבל אני ממש בדילמה כי אני כבר חייב להתחיל ללמוד,

תודה מראש,

אמיר.

פורסם

תתחיל מהכותרת חביבי.

היא לא בדיוק משקפת את מה שאתה רוצה ואם לא תהיה זריז - ינעלו לך את השרשור.

המלצה אישית שלי:

לך על קטנוע.

גם תהיה הרבה יותר מוכן לכביש מרשיון הטרקטור הטיפשי, וגם תהיה לך אופציה לעבוד בתור שליח או משהו בעתיד.

אתה חושב שקטנוע מסוכן?

ואם מכונית תכנס במיול שלך? זה יגמר בטוב אתה חושב?

בקשר להסעת אנשים - תעשה לי טובה, אתה לא נהג מונית של אף אחד, ובגיל 16 אין יותר מדי לאן לנסוע.

תחכה שנה תוציא רשיון לרכב ותסיע את מי שאתה רוצה (אבל רק 2 בכל פעם כן?)

זה הכל.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא ניסה להגיד שאופנוע יכול להתחלק ולאבד שליטה יותר ממיול.

אני הייתי ממליץ על ריינג'ר או מיול :) בהרבה יותר מגניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני חושב שכדאי לך להתרחק ממיול ורינג'ר

מפני שיש סיכוי שתוך פחות משנה יאסרו נסיעה שלהם על הכביש

ואז אתה תאבד ערך שווי גבוה של הטרקטור

פורסם
אני חושב שכדאי לך להתרחק ממיול ורינג'ר

מפני שיש סיכוי שתוך פחות משנה יאסרו נסיעה שלהם על הכביש

ואז אתה תאבד ערך שווי גבוה של הטרקטור

בדיוק כך, עדיפה ההשקעה ברשיון לקטנוע גם מבחינה של עבודה עתידית וגם בעקבות כך שנראה שהמיולים הולכים לרדת לגמריי מהכביש.
  • תוכן חדש...