Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

check engine - מיצובישי קולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דולקת לי המנורה של CHECK ENGIN כבר המון זמן. עשיתי ניקוי מערכת הדלק והחלפתי חיישן חמצן (למבדה) במוסך אומרים שצריך להחליף ממיר קטליטי.... מישהו מכיר את הבעיה!??!?

פורסם

קודם כל מזל טוב!

כל ההחלפות האלו שעשו לך הן בטח לא בגלל שהמנורה נשרפה, לפחות כך אני מקווה אלא אם המוסך חאפר.

מן הסתם הם ראוי קודי תקלה מסויימים ולפיהם בחרו מה לבצע. אם אתה רוצה עזרה מקצועית תצטרך לפרט את קודי התקלה שהופיעו בסריקת תקלות.

אם אין אותם ברשותך או שהמוסך החליף על עיוור חלקים כדאי שתרשום מהיכן אתה ותקבל המלצה למוסך טוב שיודע לבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת.

פורסם
דולקת לי המנורה של CHECK ENGIN כבר המון זמן. עשיתי ניקוי מערכת הדלק והחלפתי חיישן חמצן (למבדה) במוסך אומרים שצריך להחליף ממיר קטליטי.... מישהו מכיר את הבעיה!??!?

מצטרף לדעתו של AVIVZ .

בכל אופן, איתור של ממיר תקול יתכן בשני אופנים, ובמקרה שלך, שיוך תופעת נורית הצ'ק אנג'ין לממיר, מחייבת שברכב הזה יהיו שני חיישני חמצן , אחד לפני ואחד אחרי הממיר, ושקוד התקלה יהיה בלתי מתפשר לגבי תקלת הממיר, גם אז ניתן לנסות להצילו.

בכל אופן, נראה לי שרצוי לגשת לאיבחון נוסף.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למען הסר ספק, כמובן שכשאמרתי נורה שרופה התכוונתי לנורה שנדלקה. משום מה נשרפה לי נורה בראש כנראה וזה נפלט לי :-)

פורסם

אהלן גבר

גם לי הייתה בעיה דומה בקולט שלי, אני ממליץ לך לבדוק קודם כל את הממיר

בעצם תוריד אותו בכלל לדעתי ותשים במקומו משתיק (ואגב זה גם ייתן לך רעש ספורטיבי וטיפ טיפת כח).

אם זה לא עזר אז תפנה לכיוון מערכת הנשימה של האוטו, תבדוק שכל הפלאגים של הפילטר אוויר וכל זה מחוברים כמו שצריך ואחרי זה תעשה בדיקה קטנה למחשב הקטן הזה לפני הפילטר.

אם כל אלו לא עזרו גש למוסך מיצובישי שיעשו דיאגנוזה על המחשב שלהם.

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...