Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לפני קניית סט רמקולים JBL...

ExoduS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התקלה הזאת מחקה לי את היוזר!!! בכל אופן, אני מאוד צריך יעוץ ברכישה הזאת! במידה והיא שווה משהו אני מתכנן לבצע את ההתקנה מחר ולכן מאוד תעזרו לי אם תוכלו לענות עוד היום.

היום קיבלתי הצעה מסויימת:

קומפוננט JBL GTO6507C ב800 ש"ח

6X9 JBL CS3196 ב500 ש"ח

מגבר V 12 X 5 ב1200 ש"ח

פלוס התקנה, שלל כבלים וציפוי הפנאל האחורי ברכב בבד (להסתיר את הרמקוליים)

ב3000 ש"ח.

בדקתי באתרים שונים, במיוחד בזאפ ונמצאתי את הקומפוננט ב700 ש"ח ואת ה6X9 ב435 ש"ח. עכשיו שאלתי היא כזו, האם באמת שווה להזמין מחנויות שונות רכיבים שונים, להמתין ואחרי זה עוד ללכת להתקין במקום אחר וכל זה בשביל לחסוך כ200 ש"ח או להתקין בחנות ליד הבית (נתניה) בראש שקט אך במחיר יותר גבוה?

ובכלל, מה דעתכם על הסט, שווה משהו?

תודה מראש! תעזרו לי המון.

נ.ב

אני לא רוצה שהמערכת תגרום לי לדימום מהאוזניים icon_lol.gif אני מחפש משהו שיעשה את העבודה ויספק לי צליל איכותי וחזק יחסית לסתם רמקולים 6.5 ו6X9 של פאיוניר ושות' ב800 שקל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטויטרים של הJBL הם צורמים ככה שיש כאלה שיגידו שהם גורמים לדימום באוזן..

:)

בגדול המחירים באמת קצת גבוהים.

אישית הייתי חושב לכיוון לקנות מהאינטרנט או מנסה להוריד את הבעל בית במחירים כי המחירים גבוהים יחסית ואתה יכול לחסוך יותר מ200 שקל בהזמנה באינטרנט ובחיפוש בחנויות אחרות.. כמובן שזה הכלעניין של נוחות.

המגבר הוא פשוט ועושה את העבודה למרות שבתקציב הזה הייתי לוקח מגבר 4 ערוצים איכותי.

קומפוננט הייתי חושב לכיוון מורל פולס או מורל טמפו החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשמע לאף אחד! תלך ותשמע את הקומפוננט בעצמך ורק אז תחליט לבד מה צורם לך ומה לא,כי בשבילו זה יכול להיות צומרני ובשבילך זה ינגן נעים באוזן.

בקשר למחירים,המחירים לא כאלו גבוהים,כמובן אם תחפש טוב או שתזמין מחנויות אינטרנט אז תשיג את הכל ביותר זול.במידה ועשית השוואת מחירים וההפרש באמת יוצא לך 200 -300ש"ח אז הייתי הולך לקנות בחנות שנמצאת לייד הבית ובכך הייתי יושן עם ראש שקט.

המלצה שלי זה להחליף את המגבר שבחרת למשהו יותר רציני,אפילו הייתי שוקל משהו טוב מיד שנייה במחיר של 1200 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממ... את האמת גם אני כבר חשבתי שעדיף 4 ערוצים איכותי יותר מאשר 5 בינוני. יש המלצות?

איך הJBL GTO4000?

השאלה היא (ואתם חייבים *להבין שלמרות שאני דיי חזק במכוניות אני לא מבין במערכות מוזיקה בשיט!) איך העובדה שלקחתי מגבר 4 ערוצים תשפיעה במידה וארצה סאב בעתיד?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שתחפש מגבר משהו בסגנון ה JBL 75.4 או ה MACAUDIO.

אם תרצה בעתיד סאב, פשוט תנתק את הרמקולים האחורים מהמגבר ותחבר אותם ישירות לHU ואת הסאב תחבר בגישור ליציאות שהתפנו לך מהרמקולים האחוריים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
התקלה הזאת מחקה לי את היוזר!!! בכל אופן, אני מאוד צריך יעוץ ברכישה הזאת! במידה והיא שווה משהו אני מתכנן לבצע את ההתקנה מחר ולכן מאוד תעזרו לי אם תוכלו לענות עוד היום.

היום קיבלתי הצעה מסויימת:

קומפוננט JBL GTO6507C ב800 ש"ח

6X9 JBL CS3196 ב500 ש"ח

מגבר V 12 X 5 ב1200 ש"ח

פלוס התקנה, שלל כבלים וציפוי הפנאל האחורי ברכב בבד (להסתיר את הרמקוליים)

ב3000 ש"ח.

בדקתי באתרים שונים, במיוחד בזאפ ונמצאתי את הקומפוננט ב700 ש"ח ואת ה6X9 ב435 ש"ח. עכשיו שאלתי היא כזו, האם באמת שווה להזמין מחנויות שונות רכיבים שונים, להמתין ואחרי זה עוד ללכת להתקין במקום אחר וכל זה בשביל לחסוך כ200 ש"ח או להתקין בחנות ליד הבית (נתניה) בראש שקט אך במחיר יותר גבוה?

ובכלל, מה דעתכם על הסט, שווה משהו?

תודה מראש! תעזרו לי המון.

נ.ב

אני לא רוצה שהמערכת תגרום לי לדימום מהאוזניים icon_lol.gif אני מחפש משהו שיעשה את העבודה ויספק לי צליל איכותי וחזק יחסית לסתם רמקולים 6.5 ו6X9 של פאיוניר ושות' ב800 שקל.

אהלן

קודם כל JBL היא סחורה משובחת אני מציע לך להגיע לחנות פיזית ושם תקבל עוד הנחה ואח"כ לך תתקין איפה שאתה רוצה

http://www.pompa.co.il/search.asp?qsearch=&qmanufact=98

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שתחפש מגבר משהו בסגנון ה JBL 75.4 או ה MACAUDIO.

אם תרצה בעתיד סאב, פשוט תנתק את הרמקולים האחורים מהמגבר ותחבר אותם ישירות לHU ואת הסאב תחבר בגישור ליציאות שהתפנו לך מהרמקולים האחוריים.

למה המאק אודיו אם הפולס אודיו בדיוק אותו דבר ופחות מחצי מחיר ?

Pulse Audio BA4400 במכסימום 700 שקלים.

תסתכל פה מעט ותבין על מה מדובר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136710

רוצה לדעת מאיפה לקנות ? כנס לזאפ.יש שם 3 חנויות שמוכרות את המגבר הנ"ל אם זכרוני אינו מטעה אותי !

בהצלחה בהמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יתחיל בהתייחסות לקומפוננט- מותקנים אצלי ברכב מאד אוהב אותם

לגבי הטוויטר הוא באמת צרם (בלשון עבר) אין דבר כזה חזק מידי!

כל דבר אתה יכול להנמיך ע"י כיוונים מהמגבר ועזרה בחיתוך מהרדיו

מה שכן, הטוויטר לא מפורט (אחלה סט יחסית למחיר ואני בטוח שלא תלך לשקיע על סט מעל 1000)

בקיצר הסט בעיקרון הוא די בינוני (כל אחד ומה שהוא מצפה מהמערכת)

אני ממליץ בחום (הרבה יותר מהפולס) לגבי מגבר 5 ערוצים ביננוי חד וחלק רד מהעניין!

הייתי הולך על הג'יי בי אל הנפוץ (כן כן זה שהמליצו עליו למעלה)

תוותר על ה 6X9 קנה סאב חמוד שהמגבר יוכל להרים (והוא יכול!)

אחרי המפגש האחרון לא רק שחבל להשקיע על רמקול אחורי- זה לא רק חבל! זה הורס

אני חושב שבמפגש האחרון הבנתי את זה חד וחלק, קנה רמקול פשוט לאחורה בשביל להתחשב באלה שיושבים שם מגבר כמו הג'יי בי אל עם הסט שלהם ואיזה סאב חמוד (לא חסר העיקר לא פיוניר!!!)

לגבי המחירים, קצת יקר אבל אם זה עם התקנה טובה ונותן לך אחריות זה שווה

עדיף לשלם קצת יותר ולהיות בראש שקט מאשר לחסוך כמה גרושים ולא להיות רגוע

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

קודם כל JBL היא סחורה משובחת אני מציע לך להגיע לחנות פיזית ושם תקבל עוד הנחה ואח"כ לך תתקין איפה שאתה רוצה

http://www.pompa.co.il/search.asp?qsearch=&qmanufact=98

נו מה יהיה? בכל ת'רד תפרסם את פומפה?

ולפותח הת'רד:

אישית אני הייתי ממליץ לך לקנות בחנויות שונות ולא ליד הבית כי בחנויות שונות אתה תוריד מחירים שלא חשבת אפילו להוריד אותם למחירים נמוכים כאלה (מניסיון). ואל תתקע על JBL, לך תשמע רמקולים שונים ואחרי זה תחליט על מערכת שתרצה(לא שאני אומר ש-JBL לא טובים). אל תהיה חפוז לקנות מערכת במכה אחת בלי שתשמע חלק מהפריטים וכמה דעות עליהם. תיקח את הזמן.להתקין אתה תתקין מתי שתרצה,אבל לשנות רכיבים כל שניה- זה קצת בעיה (מבחינה כלכלית,מבחינת זמן ומבחינת עבודה- התקנה מחדש חיווט וכו' וכו').

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...