Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע שיטות להגבהת הרכב כמה שיותר גבוה ע"מ שיהיה נגיש וקל לבצע טיפולים מתחתיו בתנאיי בית, כמובן שדבר ראשון השיטה חייבת להיות בטיחותית ובלי סיכונים מיותרים

אשמח לשמוע רעיונות מאנשים אשר מבצעים טיפולים לבד בבית/חצר

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא צריך להוריד גלגלים אז ניתן לחנות כך שזוג הגלגלים הקדמיים עומד על מדרכה.

להקפיד על בלם-יד משוך היטב ורצוי מאוד גם אבנים מאחורי הגלגלים האחוריים כדי להיות אקסטרה-בטוח.

הדבר שהכי חשוב לזכור הוא שבשום מקרה לא נכנסים מתחת לאוטו שמורם על ג'ק. לעולם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרכב במהלך שיפוץ ולא במצב תזוזה כרגע, הוא נמצא על קורקר ולכן חשבתי על בלוק "איטונג" ליד כל גלגל

כתחליף לבוקים/חמורים ,אפשרי או מסוכן מדאי?

או שאפשר לשים את הגלגלים עם הגאנט כמובן מתחת לכל פינה וזהו לא?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בלוק איטונג? אוי ואבוי. אתה יודע איזה משקל בלוק איטונג יכול להחזיק ולכמה זמן לפני שהוא מתפורר לפירורים? אני לא יודע.

זה מאוד מאוד מסוכן.

בוקים תקניים עולים גג 150 לזוג. אם תקנה ארבעה בטח תוכל להוריד במחיר.

זה גם יכול להציל חיים ובתור בונוס, במקרה של קיטורים של שכנים\משפחה - הם גורמים לרכב להיראות בשיפוץ ולא גרוטאה או רכב חלקים.

פורסם

אוקיי תודה על התשובה, היכן ניתן להשיג את הבוקים האלה,אוטודיפו/הום סנטר/אייס יש אותם?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני בספק. אולי יש, אבל במחירים מופקעים.

אני את שלי קניתי בחנות קטנה ביצחק שדה. יש באיזור ההוא כמה חנויות שמוכרות כאלו, ולמעשה בכל איזור תעשיה רציני שיש בו מוסכים יש חנויות אספקה טכנית שמחזיקות בוקים.

פורסם

אתה מכיר חנויות אספקה טכנית באיזור התעשיה של חולון שניתן למצוא אצלהם את הבוקים האלה?

יש גם בשוק בוקים "לא תקניים" שעליי להתרחק מהם? איך מזהים את המזויפים לעומת התקניים/טובים?

לבקש מהמוכר בוקים למשקל של רכב פרטי הוא כבר יידע איזה לתת לי או שכולם אותו דבר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם השאיפה היא להרים את האוטו גבוה ככל האפשר, קנה 4 בוקים 6 טון אצל ל.כ. : http://www.lkltd.co.il/

מעצבן לאללה להרים את האוטו לגובה הזה, אבל אם מדובר על רכב בשיפוץ , תתאמץ פעם אחת, ויהיה לך רכב עם גישה נוחה.

לעבודות סטנדרטיות יספיק בוק 3 טון רגיל שנמצא במקומות שציינו בפניך.

קח בחשבון שככל שהרכב גבוה יותר על בוקים , הוא יהיה בעיקרון פחות יציב (הזרוע של הבוק ארוכה יותר).

פורסם

שים לב שה"ראש" של הבוק (אין לי מילה טובה יותר לתאר את הקצה שלו, עילג אנוכי) מתאים לנקודות העיגון של הרכב שלך.

אני קניתי זוג בוקים, רק כדי לגלות שדרושה עבודת כרסום מסיבית כדי להתאים אותם ל205.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סליחה על ההתפרצות :oops:

האם מישהו יודע האם ניתן למצוא בוקים 3-4 טון או באינטרנט או באיזור הצפון?

אני כבר כשנה מחפש ולא מצליח למצוא, ל-ל.כ. נגמר ולא מביאים יותר.

• תוכן חדש...