Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צנרת פליטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף צנרת פליטה קומפלט מהסעפת פליטה עד הדוד האחורי(לא כולל אותו) ברכב שלי. הייתי אצל בן אדם אחד והוא הציע לי להחליף את כל הצנרת מהלמדה ולהשאר עם דודים שיש לי עכשיו ב 750 ש"ח, או להחליף הכל כולל דודים(חוץ מאחורי) ב1200 ש"ח. מחיר נישמע לי גבוה. יש לי כמה שאלות:

1. כמה בערך זה אמור לעלות?

2. עדיף להשאר עם קוטר מקורי של הצנרת או להגדיל את הקוטר?

2. כדאי גם להרכיב ממיר קטליתי? רכב שנת 95.

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

השאלה לא כ"כ מובנת,

אם יש לך חיישן למדה (למבדה) זה אומר שיש לך ממיר קטליטי. אם כך הדבר לא מומלץ שתסיר אותו.

1. סביר להניח שלא תעבור בדיקת זיהום אוויר (למרות שיש מקרי נס שכן עברו, אבל לא הייתי בונה על זה).
  2. האוטו שלך יזהם לכולנו את האוויר.

תציין את סוג ודגם הרכב כדי שיהיה אפשר להעריך את המחיר.

פורסם

למה אתה שואף להגיע עם שינויי הצנרת?

אתה חושב שאם תגדיל את קוטר הצנרת בלי לשנות שום דבר במנוע אתה תשיג עוד כוח?

אתה טועה!

צנרת גדולה מדי תפגע בביצועים ובגלי הפליטה החוזרים.

אם אתה רוצה לשנות את מערכת הפליטה תחשוב בכיוון סעפת איכותית

צנרת איכותית לא עבה מידי

ודוד אחורי איכותי.

שזה מסתכם בהרבה כסף!!

ולא נותן כל כך הרבה סוסים אם בכלל.

מנסיון!!

פורסם

אני לא מחליף צנרת בישביל שיפור אלא בגלל שהצנרת שלי גמורה. כרגע אני שוקל לקנות חלק של צנרת מהסעפת עד הדוד האמצאי מפירוק מרכב כמה שיותר חדש ולהסתפק בזה.

Ford Focus 1.6 2002

• תוכן חדש...