Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר התקנה FOCAL K2P UPGRADED VERSION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסט החליף סט אודיובאן 3 חלקים

ויושב כרגע על הגיביאל המאוס על כולנו זמנית

התוצאה

בשתי מילים - ציפיתי ליותר מסט כזה.

מבחינת ווליום הוא עוצמתי כמעט כמו האודיובאן 3 חלקים

הרבה יותר איכותי

עדיין יש לו צרימות פה ושם, הטוויטר חזק וחד מידי, הורדתי אותו בקרוס למינוס 4דיבי ועדיין חזק ניסיתי לשנות פאזות לא ממש עזר.

בכלליות אחלה סט אבל את הכסף הוא לא שווה לדעתי. אני יודע שאני מחליט מוקדם מידי עדיין לא שמעעתי אותו עם הגברה מתאימה..

האם לדעתכם יהיה שינוי מסיבי או שינוי של כמה אחוזים קטנים שבקושי יורגש?

פורסם

היה לי את הג'יי בי אל שבהתחלה חשבתי כמוך - להגביר זמנית את הK2P עד שאני ארכוש מגבר ברמה, אבל ישר ירדתי מהרעיון הזה ומכרתי את המגבר.

כשמכרתי שמעתי אותו מגביר את הקומפוננט שלי והטוויטרים ממש צרמו לי עם המגבר הזה.

ולדעתי הג'יי בי אל זה באמת לא מגבר בשביל הסט הזה.

אגב, איטום בדלתות יש לך?

לא חותם

פורסם
כן מגבר - לא מגבר, עוד אחד לסטטיסטיקה של:

"קניתי מבלי לבדוק את הסט ולראות אם הוא מתאים לי"

(וי)

תתחדש.

ומאיפה לך אם בדקתי או שמעתי אותו בעבר או לא

למען האמת שמעתי אותו אבל לא עם הגברה כזו וזה היה נשמע פיצוץ. - מחוץ לאוטו

בשמיעה מעמיקה ומשחקי קרוס ופאזות אצלי הוא אחרת השאלה אם ההגברה תשנה את העסק פלאים

פורסם

אני אולי אחדש לך כאן, אבל גם אם תביא 14 מגברים שונים - הטוויטר יהיה חד מדיי וחזק.

בטח שלא יהיה שינוי פלאים.

בכל מקרה, מקווה שתהנה ממנו כמו שציפית. :mm_yeah:

פורסם

תגיד לי אתה רציני? קנית את הסט כשהביסוס היחידי שלך זה שמיעה שלו מחוץ לאוטו? אפילו לא ישבת בתוך האוטו כדי לשמוע איך הוא נשמע בתוך?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני רק אמשיך ואציין עוד משהו, אבל אל תיקח את זה אישית, זה פשוט יותר על מנת להמחיש

לאנשים לא לעשות טעויות כאלו:

אתה רואה את הקומפוננט הזה?

http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=40744

עולה 450 ש"ח.

יכולתי ברגע של now or never למכור לך אותו ב 200!

פחות מחצי מחיר.

עדיין שווה?

פורסם

בוא אני ימחיש לך את ההבדל לפי ההשוואה שלך זה ככה:

אוודי TT חדשה בפחות מחצי מחיר

או סוברו DL בחצי מחיר מזאפ :-)

חוץ מזה אתה כבר משנה כאן את נושא התרד עזוב שיקולי קנייה

דובר כאן על השינוי עם הגברה מותאמת.

הסט הזה מתאים לסוג מוזיקה שלי אלקטרוני ולא גאז וקלאסי

פורסם

החלפת מגבר לא תשפיע על אופי הסט, היא תשפיע רק על מצב הנזילות שלך.

מי התקין לך את סט הקומפוננט? "רן החובבן דיבוריות, אביזרים ועוד" או מישהו מבין עניין?

תנסה להתקין את הטוויטרים על הקורות מופנים אחד כלפי השני או בצמוד למידים. או, תנסה הגברה אקטיבית. תשנה ותחזור עם תוצאות.

אבל כמו שנאמר קודם - עוד מקרה נכנס לסטטיסטיקה. לא בוחרים סט לפי הפירמה, לפי המלצות של "חבר מבין" או לפי יקר=טוב.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הרעיון מעולה לדעתי, אבל לי יש מורל דוטק+MT22 עם הגברה אקטיבית, והטוויטרים צמודים למיד והם כולם ON AXIS וגם לי הם חזקים מדיי (הטוויטרים)

לכן אני לא בטוח אם פתרון זהה ייטיב עימו.

פורסם

מי שמכיר אותי יודע איפה אני מתקין ותהיה בטוח שלא אצל חאפריסט המבין יבין :-)

שלא יגידו שאני עושה כאן מסחרה ופרסום אני לא יציין את שמו למרות שדובר עליו כאן בלי סוף

פורסם

אם עלה בידך להשיג את הסט בכזה מחיר שפשוט "במחיר טוב אתמול וזה היה דיי לחוץ וזריז בסגנון NOW OR NEVER" לא היה יותר פשוט לעשות עליו ארביטרג' למכור אותו ברווח במקום להיות ברכב עם סט שלא תואם את העדפותיך?

אתה ככל הנראה תיאלץ לפנות להגברה אקטיבית או בשביל "לשלוט" יותר טוב בטוויטר או כי הקרוס הזה לא ממש מותאם לטוויטרים אחרים כי הTN52 הוא 8אום.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אם עלה בידך להשיג את הסט בכזה מחיר שפשוט "במחיר טוב אתמול וזה היה דיי לחוץ וזריז בסגנון NOW OR NEVER" לא היה יותר פשוט לעשות עליו ארביטרג' למכור אותו ברווח במקום להיות ברכב עם סט שלא תואם את העדפותיך?

אתה ככל הנראה תיאלץ לפנות להגברה אקטיבית או בשביל "לשלוט" יותר טוב בטוויטר או כי הקרוס הזה לא ממש מותאם לטוויטרים אחרים כי הTN52 הוא 8אום.

איךאני אוהב את התגובות האלה

תקשיב היה לי אודיובאן צורם כמו סכין יפני בעור הטוף

את שיקולי הקניה מכירה וטריידאין תשאירו לי בבקשה

הסט הזה שיפר משמעותית את איכות הסאונד אבל לא הגעתי למה שתכננתי בסטאפ הנוכחי

סך הכל שאלתי אם הצרימה הקטנה נובעת מהגברה מעווטת של הגיביאל והאם מגבר אחר ישמע אחרת ולא שאלתי איזה סט כדאי או מה היתה עושה במקומי אם היתה משיג פוקאל ב X כסף.

• תוכן חדש...