Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אני עומד לבצע טיפול מקיף לרכב הכולל החלפת מי ברז ברדיאטור למי קירור, החלפת שמן וכו'..

אשמח לקבל את עזרתכם בהחלפת המים לנוזל מקורי.

ערכתי חיפוש מקיף בפורום והבנתי מה צריך לעשות בכללי, אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט איך מנקזים את המים מהרדיאטור, הבנתי שצריך גם להוציא אויר ממקומות מסויימים?

אשמח אם תוכלו להסביר לי איך מוצאים את כל המים ואת האויר, אם יש תמונות של עבודה כזאת יהיה עוד יותר טוב.

תודה ושבת שלום לכולם.

דוד

פורסם

בראש הפורום הטכני יש שרשור שנקרא דף הקישורים הגדול - פרוייקטים, מאמרים והמלצות בנושאי תחזוקה, שיפורים, קוסמטיקה ועוד .

בין היתר יש בתוכו לינק לסקירה הזאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3112

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא עוזר בכלל, ZX ופיג'ו 306 עד כמה שידוע לי לא אותו דבר, ניסיתי בכל זאת לראות לפי תמונות אבל עדיין לא מצליח,

מבקש עזרה בדחיפות

פורסם

אולי בכל זאת יש למשהו הסבר מפורט לגבי החלפת המים?

הנושא די דחוף, אני לא יכול לנסוע בלי החלפה של המים לנוזל.

תודה

פורסם

קודם כל תירגע , אח"כ שב לקרוא את כללי הפורום.

דחוף הם שירותי החירום במדינת ישראל. לא המים ברדיאטור אצלך.

אגב , מערכת הקירור ב-ZX וב-306 זהות (כמו גם רוב המכלולים המכניים , למעט מנוע 1.6 ליטר).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...