Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על סיטרואן c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
-> icon_rolleyes.gif

מיותר לציין אבל בכל זאת; ככל שהמנוע חזק יותר - מרגישים הרבה פחות בחסרונות התיבה האוטומטית. לכן, התחושות שירגיש בעל סניק או 307 עם מנוע 2.0 ל' מול 307 עם מנוע 1.6 ל' ואותה תיבה הם שונים לחלוטין. בעוד האחרון יתחנן להורדת הילוך ותזוזה של הרכב, זה שלפניו לא ירגיש בחיסרון ההילוך החסר כי המנוע מפצה על כך דיי בקלות.

איציק

אני חושב שמה שציינת כאן הוא בדיוק העניין. פה יש הרבה מכוניות בנזין ממוצעות-נפח עם הגיר הזה, שמנסות לספק נהיגה עצבנית ישראלית, מרובה בזיגזוגים והשתלבות פראית, גם מכורח הנסיבות.

בצרפת נהגתי בכמה איזורים, ותמיד נהניתי מהשתלבות נוחה בכבישים בזכות תכנון חכם של מחלפים וכיכרות בלי סוף. ובאיזורים הרריים אני מניח שהרוב נוהגים בדיזל ידני בכלל. אז אולי אנחנו באמת סובלים כאן מצירוף לא מוצלח.

אני יכול להעיד אחרי שלוש שנים עם התיבה הזו ברכב קצת עצל, שבנסיעה משפחתית רגועה הוא גאוני, וגם מרגיע. מצד שני, כשאני נוסע לבד במוד של "ממהר הביתה", היא יכולה לעצבן. בכל פעם שאני נתקע אחרי נהג איטי ויוצא לעקיפה, התיבה בטוחה שאני במוד המשפחתי רק כי נסעתי 70 קמ"ש כמה זמן.

בכל אופן, בסי4 זה עיצבן אותי כמו בסי5, ונאלצתי לא-פעם להוריד הילוך בטיפטרוניק. במיוחד למדתי שאם אני רוצה לנצל חלון לעקיפה בצורה בטוחה, לא לסמוך על מוח הגיר.

פורסם

בקובץ הזה המכיל סקירה טכנית באנגלית על פז'ו 307 יש החל מאמצע העמוד השלישי תיאור מפורט של אופן פעולת ה AL4.

(אני משער שיהיו גם מי שימצאו עיניין בתאור מערכת multiplex 1 בתחילת הקובץ)

פורסם
קהל היעד של הגיר הזה - נהגים אירופאיים שמבינים משהו בנהיגה - אינו קהל היעד של התיבות היפנומטיות עליהן רוב הכותבים בפורום הזה התחנכו.

תסלח לי אבל זה משפט פלצני.

אם אני אדם אירופאי שמבין משהו בנהיגה למה לי לחפש את "החיקוי המושלם לתיבה ידנית" {אין דבר כזה}, במקום לקנות רכב עם תיבה ידנית פשוטה וסטנדרטית ....?

GOT סחוג?

פורסם
תסלח לי אבל זה משפט פלצני.
תודה. פלצני אבל מדויק.

אם אני אדם אירופאי שמבין משהו בנהיגה למה לי לחפש את "החיקוי המושלם לתיבה ידנית" {אין דבר כזה}, במקום לקנות רכב עם תיבה ידנית פשוטה וסטנדרטית ....?
כי אתה רוצה תיבה אוטומטית, וסיבותיך עימך.

פיז'ו עשתה בעבר שימוש בתיבות אוטומטיות "סטנדרטיות" של ZF (גם היום, בדגמים עתירי מומנט). כנראה שהלקוחות לא חיבבו את ההתנהגות, אחרת לא היה מושקע ממון כה רב בפיתוח תיבה חדשה עם מאפייני בינה מלאכותית מורכבים כל כך.

כנראה שזה מה שהלקוחות האירופאים הפלצנים (כדבריך) רוצים.

• תוכן חדש...