Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כחצי שנה קניתי איביזה 99 1600 ידנית.

אני יודע שזאת שאלה קצת טיפשית אבל אין לי מושג איפה אני ממלא את מיכל השפריצר האחורי?!, כמו כן ברגע שאני מפעיל את הווישר האחורי אני לא יכול להפסיק את פעולתו, רק כשאני מכבה את הרכב הוא מפסיק, אני מתכוון שאני צריך לכבות את הסוויץ' ולהדליק שוב כדי להפסיק את פעולתו. יש למישהו מושג?!

תודה.

פורסם

המיכל של השפריצר האחורי הוא אותו מיכל של הקדמי.

כדי להפעיל את הווישר האחורי לכמה ניגובים, דחוף קדימה את הידית הימנית והחזק אותה מספר שניות (ככול שתרצה לנגב).

כדי להפעיל את הווישר אחת למספר שניות, דחוף את הידית הימנית קדימה עד שהווישיר יתחיל לזוז, כדי לבטל את הפעולה דחוף את הידית קדימה שוב ועזוב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תודה על העזרה!, העניין הוא שאני לוחץ קדימה אני שומע את המשאבה פועלת אבל לא יוצאים מים מהשפריצר האחורי כשהקידמיים עובדים תקין, כנראה שהמערכת נסתמה איפשהו בדרך...

בכל מקרה תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אז יש לך סתימה בצינור שמוביל אחורה ,הסתימה בדרך כלל או בעינית עצמה או שהצינורית נאכלה מחומצת המצבר ביציאה מהמשאבה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לא בהכרח סתימה, גם לי הייתה את הבעיה, פתרון פשוט.

פתח את מכסה הבאגז', יש שם פלסטיק שמחסה הכל, תסיר אותו בעדינות ותבדוק שהצינור מחובר שם, יש שם הרבה מחברים ואצלי הוא לא הפסיק להתנתק עד שלא חיברתי אותו אם קצת איזוליברנד (אין כמו שיפצ"ור צבאי ;-) )

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...