Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון עם התקנת הרדיו דיסק החדש החלטתי לסדר מחדש את החיווט ברכב ולצלם את ההתקנה כדי לקבל חות דעות מחברי הפורום לטובה וגם לרעה .

הסט-אפ כולל:

רדיו דיסק: קלריון DXZ865MP

קומפוננט: מוראל דוטק

שש על תשע: JBL CS3196

מגבר: קאדנס Q4000

סאב: סי וי אר

הבניה בדלתות נעשה לפני כחודש וחצי ולכן יש לי רק את המוצר המוגמר (תודה לרומן ששאלתי אותה שאלות רבות לפני הבניה) הבניה נעשתה מעצ אמ די אף שנעטף בסקאי עם מילוי ספוג.

המגבר הותקן מתחת לכסא (סיפור לא פשוט בכלל) גם כדאי לחסוך במקום אך יותר חשוב כדי למנוע גנבות בעתיד, אגב כרגע הסאב מחובר אך ורק על סליל אחד עד שאני ימצא מונו מתאים.

הרמקולים האחוריים נכנסו לאחר חיתוך מסיבי (לסובארו יש פח שמסרב להיחתך) הכול "ארוז" בבד אקוסטי ואין זכר לרמקולים)

בהיזדמנות זו אני יגיד תודה לדני לשלו לרומן ועוד רבים מהפורום שעזור בשאלות שונות ותרמו מהידע הרחב שלהם.

כול חוות דעת תתקבל בברכה

ועכשיו לתמונות:

IMG_0011.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0014.jpg

IMG_0015.jpg

IMG_0016.jpg

IMG_0021.jpg

פורסם

הבנייה נראת סבבה.

הקטע עם המגבר נראה חמוד, אבל לדעתי האישית זה לא מקום מתאים , בדרך כלל מזיזים את הכיסא , יושבים עליו יש עכשיו איך אומרים "תנועה חייה" לכן אני חושב שזהו לא מקום מושלם למגבר, אבל זה דעתי האישית , כמו כן אני גם נגד לשים מגבר על סאב כמו שהרבה עושים שוב מאותה סיבה של תזוזות מגבר זהו דבר עדין אשר צריך לכב לנוח להימנע מכל נגיע ותזוזה אפשרית!.

אבל בגדול נראה חמוד. הכי חשוב אתה מרוצה?

דרך אגב איך השמיע? באוטו ...אני מבין שאתה חובב SQL..אשמח לראות גם תמונות של הסאב ושל ה6*9

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

תמונות נוספות יגיעו בקרוב הרמקולים זה דיי בעייתי כי הם עם בד אקוסטי אבל אני יצרף עוד מספר תמונות גם של המערכת כבר מחר...

לגבי המיקום חשבתי הרבה אם להתקין אותו מתחת לכסא (בעיות איוור תזוזות וכדומה) התיעצתי בפורום לבסוף הבנתי כי לא תיהיה בעיות מיוחדות..

אם תשים לב המגבר מחובר לכסא עצמו כך שהוא ממש זז עם הכסא כאשר מזיזים את הכסא ואין שום סיכוי שבעולם שהוא יפול או יפגע איכשהו .

פורסם
הבנייה נראת סבבה.

הקטע עם המגבר נראה חמוד, אבל לדעתי האישית זה לא מקום מתאים , בדרך כלל מזיזים את הכיסא , יושבים עליו יש עכשיו איך אומרים "תנועה חייה" לכן אני חושב שזהו לא מקום מושלם למגבר, אבל זה דעתי האישית , כמו כן אני גם נגד לשים מגבר על סאב כמו שהרבה עושים שוב מאותה סיבה של תזוזות מגבר זהו דבר עדין אשר צריך לכב לנוח להימנע מכל נגיע ותזוזה אפשרית!.

אבל בגדול נראה חמוד. הכי חשוב אתה מרוצה?

דרך אגב איך השמיע? באוטו ...אני מבין שאתה חובב SQL..אשמח לראות גם תמונות של הסאב ושל ה6*9

דובר על זה רבות.

מה שאמרת כרגע נכון אך ורק לגבי מגברי בית שלוקחים בחשבון שהם לא זזיםפ הרבה.

אם תפתח פעם מגבר רכב תראה כמה הוא מחוזק ומודבק בכל אפשרות .

למגברים טובים יש ציפויים כפולים על הלוח המודפס שלהם והלחמות כבדות.

או במקרה שלי SMD שזה הדבקות.

מגבר רכב שלא יכול לשבת במקום כמו כסא לא אמור להיות מותקן ברכב.

בתעשיית האלקטרוניקה לרכב מכשירים לא צריכים להנזק מרעידות על כביש עפר אז בטח שלא מסאבים.

בקצרה:

מגבר שלא עומד בזה שלא יהיה אצלי ברכב.

• תוכן חדש...