Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי היום פונטו 2004,יד ראשונה מפרטי, עם 50000 קילומטר, לפי הבדיקה שעשו לה, אין כלום חוץ מ"שמן גיר כהה", ו"חופש בתושבת גיר" (או משהו בסגנון), עד כמה קריטיים שניי הדברים האלה?

יש לציין שראיתי את האוטו בטרייד-אין של פיאט, האם אפשר לסמוך עליהם? קראתי את כל המאמרים הקשורים לנושא, אבל עדיין נראה לי שזאת אופציה לא רעה במקרה זה, מכיוון שהם עושים יישור קו לאוטו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

1. קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר.

2. שמן גיר כהה(הווה אומר רכב אוטו') - בדוק לפי ספר הרכב מתי יש צורך בהח' נוזל גיר, ע"פ רוב זהו כסת"ח עדין של המכון לגבי טיבו של הגיר.

3. חופש בתושבות - אין "חיה" כזו, או שהתושבת קרועה או שהיא שלמה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
1. קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר.

2. שמן גיר כהה(הווה אומר רכב אוטו') - בדוק לפי ספר הרכב מתי יש צורך בהח' נוזל גיר, ע"פ רוב זהו כסת"ח עדין של המכון לגבי טיבו של הגיר.

3. חופש בתושבות - אין "חיה" כזו, או שהתושבת קרועה או שהיא שלמה.

עמית,

הרשה לי לערער עליך,אכן יש כזה דבר חופש בתושבת.

זה לרוב קורא כשאתה מרגיש נקישות בהעברת ההילוכים,היא עדיין לא קרועה אבל בדרך לשם.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף אבל..

דע שפונטו זה אוטו שהמחשב שלו עושה הרבה בעיות נוראיות!

אתה יכול לנסוע חצי שנה בלי אפילו למלאות מים ברדיאטור והכל יעבוד פיקס, ואז יום אחד באמצע נסיעה המנוע יכבה לך ולא יניע יותר.. הרכב יגרר לחברה ושם יגידו לך שהמחשב הלך ויחליפו לך מחשב + מכלול הצתה מושלם = אלפי שקלים נזק לכיס

זה רק סיפור אימים אחד מכמה שאני מכיר מאנשים שקרובים אליי

מה שכן- אני אוהב את הצורה של הפונטו

זה מה שאני יכול לומר על הרכב הזה מניסיון וחוצמיזה שום דבר בנוסף

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן המכונית אוטומטית..

לי אישית יש פונטו ידנית מודל 2001, כבר 40K איתי ואני מבסוט.

אני בכל מקרה מתכוון לקחת למכון משלי. ובכל מקרה המוסך יישר קו לפי מה שייצא.

חוץ מזה, יש עוד דברים שאני צריך לחשוב עליהם?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אתה יכול לנסוע חצי שנה בלי אפילו למלאות מים ברדיאטור והכל יעבוד פיקס, ואז יום אחד באמצע נסיעה המנוע יכבה לך ולא יניע יותר.. הרכב יגרר לחברה ושם יגידו לך שהמחשב הלך ויחליפו לך מחשב + מכלול הצתה מושלם = אלפי שקלים נזק לכיס

מעניין מאוד.

אני מכיר (אישית, ומנסיון עם 2 פונטו דור שני) לא אחד ולא שני רכבים שמעולם לא עשו בעיות עם המחשב המדובר. ואני לא מדבר על תקופת אחזקה של חודש וחצי.

לפותח השרשור, באיזה דגם מדובר?

!AWDSOME

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ה80 כ"ס 16V, ברמת גימור הגבוהה

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בקניית רכב יד שנייה יש לשאוף ללכת למכון בדיקה שאתה מכוון אליו כמו כן יש מקום ליצירת קשר עם מוסך מורשה של פיאט לקבלת חוות דעת.

פורסם

ELX רציפה, מצויין :)

קודם כל, תמיד טוב שתהיה לך היסטורית טיפולים, עד כמה שניתן. בקש זאת מהחבר'ה בטרייד-אין.

עד כמה שזכור לי, טיפולים לגיר הרציף כוללים החלפת הנוזל שלו, בדוק שזה הוחלף לפחות לפי הוראות יצרן.

בצע נסיעה על הרכב כאשר המנוע קר. אם ממש בתחילת הנסיעה לאחר ההתנעה, הרכב משתנק ממש מעט ואז הכל מסתדר, יש לבצע ניקוי מצערת. זה קרה לי גם בפונטו הקודמת, לא סיפור גדול בכלל.

לגבי הנעה קרה, שוב, וודא שאין רעש תקתוקים מוגזם מידי מהמנוע.

מעבר לזה אני לא יודע, הELX שלי לא עשתה בעיות חוץ מהמצערת במשך השנתיים שהיא הייתה אצלי.

עצה שלי, אם כן תרכוש את הרכב, או בכלל ELX רציפה, כבה את המצב החסכוני בתיבה, באמת שהוא לא עוזר בכלל, ואפילו גורע מצריכת הדלק והביצועים.

אני קיבלתי צריכת דלק של 1:14 שזה מכובה, לעומת 1:11 שהוא היה דלוק.

אני מניח שרק בנסיעה של כמה שעות במהירות שיוט זה באמץ נחוץ.

אם יש עוד משהו שאני יכול לעזור בו, אני אשמח, ואתה כמובן מוזמן לשאול.

!AWDSOME

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיר רציף אתה מתכוון לתיבה הרובוטית?

כי לפי מה שראיתי הרכב הוא "אוטומטי" רגיל (לפי הידית כמובן) ולא התיבה הרובוטית שראיתי בכמה פונטו.

יש לי את כל ההיסטוריה של הרכב, כי הוא נמצא בטרייד-אין של פיאט בעתידים, במוסך מורשה, חוץ מטיפולים שוטפים אין שם כלום..

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדגם המדובר הוא לאחר המתיחת פנים..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

זה רק סיפור אימים אחד מכמה שאני מכיר מאנשים שקרובים אליי

מה שכן- אני אוהב את הצורה של הפונטו

זה מה שאני יכול לומר על הרכב הזה מניסיון וחוצמיזה שום דבר בנוסף

דביר

לי יש פונטו ספייס ולא נתקלתי בבעיה כזו אף פעם, אני מכיר לא אחד ולא שתיים בעלי פונטו ואף אחד לא שמע על בעיה כזו! יש לך פיאט פונטו או שאתה ניזון משמועות שלדוד של החברה, אז לחברה שלו הייתה בעיה במחשב???
  • תוכן חדש...