Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי PHASE OPUS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדפקט הוא בטכנולוגיה של class t , שהיא שדרוג של class d

(לא בדיוק שיא השלמות מבחינת עיוותים).

נ.ב.

ספציפית על המגבר הנ"ל

כדי לדעת שמשהו לא טעים ,

לא צריך לאכול את כולו, מספיק לטעום קצת.

ZZR

פורסם

אבל למה למרוח אותי ?

תן לי קישור על המגבר שאומר משהו בסגנון

המגבר הנ"ל מעוות את הצליל בלה בלה בלה

המגבר הנ"ל מוציא רעשי רקע בתדרים גבוים כמו 12K,15K אולי 50K כי פייז שיחקו אותה בנתונים אתה לא חושב 50K אה אולי שמה באמת יש רעשי רקע אופס אני לא שומע אותם באסה לך

עם כל הכבוד מידן לא הלך לך כרגע

כמו שאני אומר על אנשים בחנות שלי שמעצבנים "סע לשלום"

פורסם

שלום

לא מכיר את הטכנולוגיה ואם היא בעייתית או לא.

אך רוב מוצרי האודיו היום ואף הטובים בהם(ובכלל מוצרי אלקטרוניקה) יש בהם רכיבים האחראים על מיתוג לצורך חיסכון בהספק.(לדוגמא ספק ממותג מבוסס PWM שמהכרות שלי עם כאלה ספקים גם במכשירי קשר ,תדר העבודה שלהם הוא 40KHZ גל מרובע, רחוק מתחום השמע,מה שכן התדר יכול להשרות הרמוניות בתוך תחום השמע אך ההספק של הפולסים קטן מספיק ושל ההרמוניות הרבה פחות בד"כ ע"מ לא להשרות את הרעש לכיוון מוצאי השמע ברמה שניתן לשמוע.

מבחינת מוצר אודיו ההבדל בין מוצר טוב לפחות טוב הוא עד כמה הוסיפו פילטרים אשר ישקיטו(לפחות ב18DB) את הרעשים הנ"ל.

כמובן שבמוצא הרמקולים

מבחינת הנתונים היבשים של המגבר ה SNR הוא משהו כמ 100+ שזה מצוין(אם הנתונים מדויקים) וזה מעל כמה HU שאני מכיר.

סתם ככה להשכלה כללית-אין מוצר אלקטרוני מבוסס סיליקון\מוליכים למחצה\טרנזיסטורים\ג'וקים U NAME IT, שלא מייצר רעש(בגלל זה יש כאלה שמשתמשים במגברי שפופרות).

אז אם אתה לא "אודיופיל" ברמת ה "VOODOO" כנראה שלא תחוש בהבדל שמיע בין המגבר הזה למגברים אחרים.

מה שכן עצם היותו של המגבר חסכן בהספק ניתן להפיק ממנו יותר מבחינת עוצמה גם במערכת חשמל "סטנדרטית".

ניצן

• תוכן חדש...