Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חרט" ראו הוזהרתם !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברחוב סלמה (סלמה 100) איש אחד שמו אברם (לא אברהם) טוען שהוא חרט .

הגעתי אליו עם הראש של הFZR שיחלוץ לי את הפלאג השבור , כבר מההתחלה אמרתי לעצמי שלאיש הזה אני לא משאיר את הראש שלי בלי השגחה !

רצה לעבוד עליו עם פטישים עם ברנר , בכלל לא היה אכפת לו הסדר של הבאקטים והשימסים !!

אני נשארתי אצלו שיסיים את העבודה אבל לא הסרתי ממנו את העין לרגע !!

ובנוסף לקח ממני סכום גבוה יותר ממה שאמר בהתחלה.

ליד העסק שלו יושב בנו ולו יש עסק משלו "הסדנא של זיקו" (WTF) , והסדנא הזאת נראית כמו הפרצופים של זיקו ואברם.

אם אתם צריכים חרט אתם תעדיפו שפחח\נפח\דייג יעשה לכם את העבודה ולא הנוכל הזה.

נ.ב.

מסכן מי שנתן לו את המנוע של הלמברטה שהיה שם.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אברם וזיקו עשו לי כמה וכמה עבודות מסגרות בעשור וחצי האחרונים, ואני דווקא סימפטתי אותם (קשה להוציא ממני מילה חיובית על בעלי מקצוע) . אנשים פשוטים אמנם, אבל חביבים ונענים לדרישות. יכול להיות שהבאת להם משהו שהוא באמת מעבר לרמה הרגילה של העבודות שהם עושים. נראה לי שבמוסך שמתעסק עם אופנועים ועושה עבודה כזו על בסיס יומיומי, היית מקבל מענה טוב יותר. בכל זאת, לבוא עם ראש מנוע מורכב כמו של הFZR למסגריה, ולבקש ממנה לפרק ולהרכיב שם חלקים, נראה לי לא כל כך סביר.

בכל מקרה, נוכל לא הייתי קורא לו. בהחלט נשמע שהוא לקח על עצמו משהו שהוא מעבר לרמה שלו, והסתבך עם זה.

פורסם
וזאת לאחר כל ההמלצות שקיבלת כאן!

יגאל

הייתי אצל כולם , לפחות ליד הדלת , כולם היו סגורים.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• ספונסר פורום
פורסם

כל משפץ ראשים היה עושה לך את העבודה במקצועיות ובמחיר סביר, זה משהו שהם עושים על בסיס יומיומי.

אורן

פורסם
היית כנראה ביום שישי שבו הרבה אנשים לא עובדים.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

הייתי ביום א (אתמול) , היו כאלו שהיו סגורים (חג) והיו כאלו שסרבו לקחת על עצמם את העבודה.

פורסם

אברם וזיקו בהחלט לא יושבים בסלמה 100 אלא ממש ממול.

מכיר את שניהם אישית כבן לבעלים של עסק באיזורם,יחסים עכורים של אב ובן שעובדים אחד בצמוד לשני (וגונבים לקוחות אחד מהשני !!! "הוא לא יודע לעבוד"- זיקו על אברם ,"הוא גנב"- אברם על זיקו ).

זיקו הוא בחור גאון על גבול השגעון אבל עם ידיים טובות.

אברם ..נו טוב רואים מאיפה זיקו ירש את השגעון אבל בעל מלאכה טוב.

אני אישית לעבודות גדולות כאלה הייתי פונה דווקא ל..זיקו.

• תוכן חדש...