Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה דלק לרנו קנגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מרוב טיפשותי שכחתי את מכסה הדלק בתחנת דלק. אל תשאלו איך הצלחתי לעשות את זה - הרי המכסה נפתח עם מפתח התנעה ולשכוח אותו מאוד קשה:shock: .

גם אי אפשר להאשים את המתדלק , כי אני מתדלק בשירות עצמי .

חזרתי לאותה תחנה כשעה אחרי , לא מצאתי את המכסה .

מאיפו אפשר לקנות מכסה מיכל דלק לרנו קנגו , מקורי בלבד, איזור נתניה עד תל אביב .

כמובן שאצטרך להיסתובב עם מפתח נוסף בצרור , אבל ככל הנראה אין ברירה .

כמה הוא אמור לעלות ?

בפירוקיות כנראה אי אפשר , כי הם לא ישמחו למסור לי את המפתחות של הרכב , יחד עם המכסה .

תודה וחג שמח לכולם .

פורסם

נסה אצל הפרסי או צנטרל בתל-אביב.

בכול מקרה תוכל לגשת למנעולן אשר יסדר לך את הצילינדר ככה שהמפתח המקורי יוכל לפתוח גם את המכסה החדש.

תבדוק שהמכסה שאתה קונה הוא באיכות טובה כי כבר ניתקלתי במכסים תוצרת סין שלא שווים שקל.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום נפרדתי מ- 270 ש"ח כולל מע"מ תמורת מכסה מקורי חדש (תוצרת VALEO).

רכשתי אותו בחנות חלפים "יוסף חדד" באיזור התעשיה הישן בנתניה. הם סוכנים רשמיים לחלקי חילוף של רנו, עובדים עם קרסו , יש להם את כל הקטלוגים לכל הדגמים , פעם ראשונה שאני קונה שם, נראים חברה' רצינים והשרות טוב .

פורסם

לא התעניינתי במחירים ,חוץ מהמכסה המדובר ומראה חשמלית עם חימום לקנגו , שעולה, להפתעתי, רק 370 ש"ח.

שלחתי לך בפרטי את מס' הטלפון שלהם.

• תוכן חדש...