Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היימן, בא לי להתקין פנסי ערפל.

אתה רוצה בנסי ערפל ? הוא שואל.

אייווא יא היימן.

בוא איתי לוואדי ג'וז, יש לי חבר עם חנות לאביזרים, קוראים לה "'קאררה קאר".

המ... נשמע מעניין, טוב, נלך אחרי העבודה.

השעה 17:00, היימן, יאללה, תתחיל להתארגן ותסיים את העבודה ,יוצאים, אני אחריו במכונית, מגיעים לוואדי ג'וז.

הבחור בחנות מראה לי סוגים של פנסי ערפל, בחרתי עגולים. היימן מתמקח על המחיר כולל

עבודה, יוצא שהמחיר הוא 250 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.

מתחילים לעבוד על הרכב, הפועל חותך את הכיסויים המקוריים במטרה לבצע בהם חור.

מנסה להרכיב את הפנס,משהו לא מסתדר, הפנס לא יושב טוב, הוא ממשיך לחתוך - לאאאאאאאאאאאאאאאא ,תפסיקו לפגוע לי באוטו, בליבי אני זועק.

נוצר רווח, והכיסוי המקורי לא יושב טוב. את הרווח הוא ממלא בסיליקון שחור - יצא על הפנים.

נותן לסיליקון להתייבש ומתחיל עם הצד השני. אני מרכין את ראשי,ובליבי אני אומר, מצטער יפה שלי.

לבסוף הוא גמר, אטם בסיליקון רווחים, עכשיו הוא מתחיל עם החיווט (*ההודעה נערכה, הערות כלליות לגבי ערבים - אין להן מקום בפורום. *) במשך שעה וחצי הוא מנסה לחבר את הפנס הימני ושמאלי (לא הייתה שם גישה נוחה, אבל לעזאזל, למה הוא לא עשה זאת קודם ? ?? ),חצי שעה הוא מנסה למצוא את הפתח לכיוון תא הנוסעים.

אני, מת שיגמור כבר את העבודה המסריחה, מת לשלם וללכת.

בקיצור, הוא עבד כ 4 שעות, שבשבילו הן היו הנאה ובזבוז זמן עד סיום יום העבודה - בשבילי סיוט!

לא יודע מה הם עשו, לא עשו, אבל כשהגעתי הבייתה וסיבבתי את ההגה בחנייה כרבע סיבוב, שמעתי רעשים מוזרים ולא נורמליים. מעניין מה זה יכול להיות.

אני עצבני, עייף, ובא לי להרביץ להיימן :evil:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אין לי דרך אחרת לתאר זאת מלבד השחתה של הרכב באחריותך בלבד !

מה ציפית לקבל התקנה מקצועית ברמה של יצרן הרכב ?

זה רק פתח לצרות, זה נראה לרוב רע וחאפרי סתם צרכן זרם גבוה מיותר שלא נלקח בחשבון בתיכנון מערכת החשמל המקורית.

שלא לדבר על סוגיית החוקיות (אין לי בעיה עם הדלקה של פנסי ערפל קדמיים מקוריים)

בקיצור :mm_nah:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אתה צודק ב -100%, עשיתי טעות ועכשיו אני משלם עליה.

הדבר היחיד שיכול לתקן את הנזק, זו התקנה מקצועית של אותם פנסי ערפל על רשת של גריל, שזו עוד הוצאה כספית.

:(

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

א.יש שם חלפים בזול.אתה יכול להשיג את אותו החלק בדיוק לפעמים בחצי מחיר מחנויות במקומות אחרים.

ב.הם פתוחים בשבת

ג.איכות העבודה תלויה בבעל המקצוע וצריך לברר את זה קודם. גם במגזרים אחרים לא חסר חאפרים. ב1981 שיפצתי טריומף 500 והבאתי אותו מפורק לצביעה בוואדי ג'וז. עשו עבודה נהדרת במחיר שהתאים לחייל בסדיר (שאז הייתי). את הפירוק וההרכבה עשיתי לבד כי ידעתי שבזה הם יפלו.

ד. למדתי מנסיון לצמצם נזקים.כשאני רואה "איש מקצוע" מנסה לפתוח אום עם ג'בקה או מניח כלי חד על אזור צבוע או כל סימן אחר לחיפוף, אני קוטע את העבודה באופן מיידי. זה מביא לפעמים לעימותים אבל זה עדיף מ"לחכות 4 שעות שהסיוט יגמר" כדבריך ולראות את הנזקים מצטברים.

נמרוד

פורסם
היימן, בא לי להתקין פנסי ערפל.

אתה רוצה בנסי ערפל ? הוא שואל.

אייווא יא היימן.

בוא איתי לוואדי ג'וז, יש לי חבר עם חנות לאביזרים, קוראים לה "'קאררה קאר".

המ... נשמע מעניין, טוב, נלך אחרי העבודה.

השעה 17:00, היימן, יאללה, תתחיל להתארגן ותסיים את העבודה ,יוצאים, אני אחריו במכונית, מגיעים לוואדי ג'וז.

הבחור בחנות מראה לי סוגים של פנסי ערפל, בחרתי עגולים. היימן מתמקח על המחיר כולל

עבודה, יוצא שהמחיר הוא 250 ש"ח כולל עבודה ומע"מ.

מתחילים לעבוד על הרכב, הפועל חותך את הכיסויים המקוריים במטרה לבצע בהם חור.

מנסה להרכיב את הפנס,משהו לא מסתדר, הפנס לא יושב טוב, הוא ממשיך לחתוך - לאאאאאאאאאאאאאאאא ,תפסיקו לפגוע לי באוטו, בליבי אני זועק.

נוצר רווח, והכיסוי המקורי לא יושב טוב. את הרווח הוא ממלא בסיליקון שחור - יצא על הפנים.

נותן לסיליקון להתייבש ומתחיל עם הצד השני. אני מרכין את ראשי,ובליבי אני אומר, מצטער יפה שלי.

לבסוף הוא גמר, אטם בסיליקון רווחים, עכשיו הוא מתחיל עם החיווט (*ההודעה נערכה, הערות כלליות לגבי ערבים - אין להן מקום בפורום. *) במשך שעה וחצי הוא מנסה לחבר את הפנס הימני ושמאלי (לא הייתה שם גישה נוחה, אבל לעזאזל, למה הוא לא עשה זאת קודם ? ?? ),חצי שעה הוא מנסה למצוא את הפתח לכיוון תא הנוסעים.

אני, מת שיגמור כבר את העבודה המסריחה, מת לשלם וללכת.

בקיצור, הוא עבד כ 4 שעות, שבשבילו הן היו הנאה ובזבוז זמן עד סיום יום העבודה - בשבילי סיוט!

לא יודע מה הם עשו, לא עשו, אבל כשהגעתי הבייתה וסיבבתי את ההגה בחנייה כרבע סיבוב, שמעתי רעשים מוזרים ולא נורמליים. מעניין מה זה יכול להיות.

אני עצבני, עייף, ובא לי להרביץ להיימן :evil:

שמוליק

תאמין לי אני וחבר שלי אולי לא כל כך מומחים אבל התקנו אצלו ברכב (אפלאוז 92)

פנסי ערפל לקח שעה יצא מדהים ובלי בעיות, והכי טוב שלא עלתה לו העבודה בגרוש!!!

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...