Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מזהים מאזדה 6 פרימיום (2300) ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי לך שאתה משמיץ.. התכוונתי ממש בכלליות לאנשים שחושבים שאוטו יפני זה קופסה עם מנוע.. ממש לא היה בכוונה אליך!!!

בקשר לזיהוי הפרימיום מאחורה אז האפשרות היחידה היא 2 האגזוזים ואני מסכים איתך שחבל שמאזדה לא מוסיפים עוד אלמנטים..

אבל כמו שאמר גיא- גם לקוחות של מכוניות פאר כמו ב.מ.וו ומרצדס מפסידים אלמנטים שכאלה כי החברות לא חושבות רק על הפוזה החיצונית.. מה שחשוב זה מה שיש מבפנים!

אני מציע לך באמת לעשות נסיעת מבחן- לא מאמין שתתאכזב אלא להיפך!!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה רוצה לעשות נסיעת מבחן רק כדי לראות עד כמה האוטו עגלה לעומת שלך???

מה הקטע? מה זה יתן לך???

תעשה נסיעת מבחן על m3 ותראה כמה הרכב שלך עגלה ???!!!???

ממש לא הבנתי את הקטע.

פורסם

מה הקטע? מה זה יתן לך???

ממש לא הבנתי את הקטע.

מבחינתו זה היה או 6 2.3 או הליאון. קנה את הליאון (בצדק), מעניין אותו לנהוג על המאזדה עכשיו. מה זה יתן לו? לדעת מה ההבדלים אחרי שהוא מכיר את הליאון טוב.

אם המטרה היתה לראות שהרכב שלו עגלה הוא יכול לקחת גם אימפרזה. אה, וגם אין M3 לנסיעת מבחן.

בנוסף אני יכול להעיד על עצמי שיש הרבה רכבים שמעניין אותי לנהוג עליהם רק בשביל לדעת איך הם למרות שברור לי שאין סיכוי שאני יקנה אחד בעתיד. גם בשביל לדעת איך הרכב בשביל להמליץ לאחרים (קורה הרבה בפורום), וגם כי זה פשוט מעניין אותי. נהנתי מאוד לנהוג במונדיאו לדוגמא, אני נוהג בכל רכב (כמעט) שיש לי אפשרות לנהוג עליו. אני לא אנצל הזדמנות לנהוג על אונו 60 אבל על מונדיאו, מאזדה 6 וכו' - בשמחה.

גיא

פורסם

מה הקטע? מה זה יתן לך???

ממש לא הבנתי את הקטע.

הקטע הוא ככה. לך (יותר נכון לבעל 6 פרימיום) יש אוטו מאובזר, לי יש אוטו מהיר. שניהם עולים בערך אותו דבר. אני בחרתי אחד מהם, שיותר מתאים לי לדעתי, בלי לעשות נסיעת מבחן על אף אחד מהם (מכל מיני אילוצים). מעניין אותי מה היה בצד השני של ההחלטה, כי זה ממש שני רכבים שונים. אני חושב שמעטים אלה שמתלבטים בין שני קצוות כאלה.

באותה מידה אני יכול להזמין אותך להיכנס לסוכנות סיאט ולראות כמה הרכב שלי יותר 'סובארו DL' משלך. בשביל זה אתה לא צריך נסיעת מבחן.

חוצמזה אני חושב שזה מאד לגיטימי והגיוני שאני ארצה לעשות נסיעת מבחן על כל רכב מעניין. למשל מאד מעניין אותי לנסוע על ראלי ולראות ממה ההתלהבות. וכן, הייתי שמח לעשות נסיעה גם ב-M3 וגם ב-911, אם יתנו לי.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
לא אמרתי לך שאתה משמיץ.. התכוונתי ממש בכלליות לאנשים שחושבים שאוטו יפני זה קופסה עם מנוע.. ממש לא היה בכוונה אליך!!!

בקשר לזיהוי הפרימיום מאחורה אז האפשרות היחידה היא 2 האגזוזים ואני מסכים איתך שחבל שמאזדה לא מוסיפים עוד אלמנטים..

אבל כמו שאמר גיא- גם לקוחות של מכוניות פאר כמו ב.מ.וו ומרצדס מפסידים אלמנטים שכאלה כי החברות לא חושבות רק על הפוזה החיצונית.. מה שחשוב זה מה שיש מבפנים!

אני מציע לך באמת לעשות נסיעת מבחן- לא מאמין שתתאכזב אלא להיפך!!

אבל מה עוזר לנו איך לזהות אותה מאחורה כאשר היא תמיד מאחורינו.... ? :)

ההבדל בין שתי המאזדות הוא גודל הנקודה במראה האחורית שלך........... לראות אינץ הבדל בג'אנטים זה ממש קשה... 16" ו-17" מאוד דומים, האמת שברצינות קשה לזהות, אבל למי אכפת ??? וזה גם יכול להיות טוב, אני אישית אוהב סולידיות, למה אני צריך שידעו מה יש לי, העיקר שאני נהנה... בגלל זה אני אוהב את הרכב שלי שממש לא נראה כמו רכב עם 240 כ"ס ועם כל הבקרות שבעולם...

חוץ מזה זאת באמת חבילה משתלמת, סוחבת ומאובזרת... לדעתי האקורד יפה יותר וגם מתקדמת יותר עם גיר 5 הילוכים למשל וגם 9 סוסים יותר.

ואגב לגבי BMW ומרצדס, שם דווקא סולידיות זו המטרה... עד כדי כך שהרבה לקוחות מבקשים להוריד את מספר הדגם מאחורה, בעיקר במרצדס אבל גם ב-BMW.

ינון.

פורסם

גם שאני קניתי את הגולף שלי ביקשתי שיורידו את הסמל מאחורה

אבל לא בגלל הסולידיות

התפדחתי שאנשים יראו שהגולף היא 1.6 :D

רואים גיר רגיל מגנזיום ושאר קשקושים

עכשיו חושבים שהיא V5

פורסם

אבל לא בגלל הסולידיות

עכשיו חושבים שהיא V5

LOL......

אצלי לא מפריע לי שרשום T4... אף אחד לא יודע גם ככה מה זה...

ינון.

פורסם

אבל לא בגלל הסולידיות

עכשיו חושבים שהיא V5

בדיוק אחת הסיבות ששנאתי את ה-V5 של אבא שלי.

כל ילדה צפונבונית פתאום הסתובבה עם ג'נריישן שנראת גם כמו V6.

חוץ מזה במה אתה צריך להתבייש בדיוק?

אתה נמצא באלפיון העליון בכל הנוגע לגיל מול רכוש.

יש אנשים שאין להם אוכל לילדים שלהם.

אני מתבייש שאני עוצר ברמזור עם הקליאו מבריקה ואני רואה משפחה עם סובארו פשע כאשר האב מסתכל עליי במבט של שנאה מעורב עם תחושה של כשלון עצמי (פרצוף של אכזבה).

לא הייתי מתבייש לנהוג גם על סקודה פייבוריט כל עד היא שלי :idea:

מדינת עולם שלישי.

תלך לעבוד,בסוף תעבוד בשביל לחיות...

תלך ללמוד,תהיה משכיל אבל מובטל...

פורסם
אני מתבייש שאני עוצר ברמזור עם הקליאו מבריקה ואני רואה משפחה עם סובארו פשע כאשר האב מסתכל עליי במבט של שנאה מעורב עם תחושה של כשלון עצמי (פרצוף של אכזבה)

זה בדיוק מקור הכשל של המדינה הזאת.

למה שמישהו ירצה להצליח כשכל סוברואיד ברמזור עושה לו כאלה פרצופים..?

אני אומר, צריך לעצור את ויקי כנפו!

:idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני מתבייש שאני עוצר ברמזור עם הקליאו מבריקה ואני רואה משפחה עם סובארו פשע כאשר האב מסתכל עליי במבט של שנאה מעורב עם תחושה של כשלון עצמי (פרצוף של אכזבה)

עזוב.....היא תעצור לבד,אל תדאג...

עם הקילומטרז' שהיא עשתה,היא עד מעט שופכת מנוע :lol:

פורסם
ישי כתב:

אלי172 כתב:

עם הקילומטרז' שהיא עשתה,היא עד מעט שופכת מנוע

ומה שדודו טופז עשה לה אתמול ברדיו בכלל שפך אותי

כל מילה שלו במקום

עשה לה בית ספר

פורסם

עם הקילומטרז' שהיא עשתה,היא עד מעט שופכת מנוע :lol:

:lol::lol::lol:

הרגתה אותי

פורסם
מה שדודו טופז עשה לה אתמול ברדיו בכלל שפך אותי

כל מילה שלו במקום

עשה לה בית ספר

אתה יכול לחלוק מה היה עם אלה שלא היה להם מזל מספיק להקשיב לדודו טופז ברדיו ?

(ומישהו יכול בבקשה לפצל את זה לאוף טופיק?)

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
מה שדודו טופז עשה לה אתמול ברדיו בכלל שפך אותי

כל מילה שלו במקום

עשה לה בית ספר

אתה יכול לחלוק מה היה עם אלה שלא היה להם מזל מספיק להקשיב לדודו טופז ברדיו ?

(ומישהו יכול בבקשה לפצל את זה לאוף טופיק?)

יש את התמליל המלא בעיתון של היום או אתמול (ידיעות)

אין לי זמן כרגע להביא ציטוטים, אבל הציטוט הראשי קצת הוצא מהקשרו...

דודו טופז אגב הסביר פעם את הסיבה לגזענות שלו, והאמת... אפשר להבין אותו... הסיבה ארוכה קצת אבל בכלליות הוא ראה בתור ילד קטן את אבא שלו חוטף מכות מאח גדול של ילד מרוקאי אחר... ולפחות מהצד של הסיפור של דודו לא הייתה שום סיבה שאותו ערס ירביץ... הוא סיפר שאבא שלו רק רצה לדבר והיה מנומס ובלי טיפת כעס, לעומת האח האלים, לא צריך לתאר לכם איך הוא התנהג ובאיזו פוזה הוא עמד........

רק רציתי להוסיף בעריכה שכמובן שאין סיבה לעשות הכללה... אבל טראומת ילדות שכזו זה לא נעים בכלל, וגם לא ציינתי קודם שזה היה מול הרבה מילדי השכונה.

ינון.

פורסם

הציטוטים הראשיים היה משהו כמו:

1. את לא יודעת מה זה לסבול, אני יש לי שלושה ילדים משלוש נשים ופריצת דיסק בגב!

2. הייתי נשוי למרוקאיות, אני מכיר את תרבות ה"מגיע לי, תנו לי" של המרוקאים.

3. את יכולה לבוא לנקות לי את הדירה במקום הפיליפינית שלי.

ועוד פנינים מפי מייסד הדודולנד.

סתם צ'חצ'ח אשכנזי.

אם אתם רוצים את אותה דעה מנומקת וצודקת - תקראו מה כתב הראל סגל במעריב בסוף שבוע שעבר. הבן אדם כתב שאין שום סיבה שהוא ייקח אחריות כלכלית על ילדים שאבא שלהם לא מוכן לקחת עליהם אחריות, ושמי שאין לו כסף שייקח בחשבון שאם הוא עושה ילדים הוא לא יוכל לתת להם הכל. במיוחד אם הוא מחזיק פלאפון ומוציא 300 שקל לחודש על סיגריות ולא יודע כמה על צבע לשיער ופן.

• תוכן חדש...