Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע בראשל''צ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה,עכשיו העירו אותי עם הידיעה הנוראית הזו.

ממש קרוב לבית שלי.

מקווה שלא נחזור לתקופה השחורה של הפיגועים.

מקווה שלא נשמע על הרוגים.

פורסם

רשום פיצוץ, מקווה שזה סתם סיכסוך בין עברינים שם כרגיל ולא פיגוע.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ועל הדרך נפצעו עוד 8 אנשים חפים מפשע. נעזוב בצד את כל אלו שפחדו מהפיצוץ עצמו או דאגו למשפחותיהם (אני גר 4 דקות מהמקום).

עצוב שמישהו שהוא שוטר שמח על מוות של מישהו (בעיתונות משערים שמדובר בחייל של משפחת עבריינים אבל זאת רק השערה). אני לתומי הייתי בטוח שתפקיד המשטרה למנוע את המקרים האלה ולשים את הפושעים מאחורי סורג ובריח. כנראה שלא.

אסף

פורסם

אתה לא יודע את הפרטים הקטנים, ואני כן. יחי ההבדל הקטן.

כן ירבו. שיהרגו אחד את השני, וכמובן שלא יהיו עוברי אורח תמימים שיפגעו. חלילה וחס.

אבל כן, ממש לא מזיז לי שיתפוצצו להם עבריינים באמצע הרחוב (כל עוד זה לא גובה מחיר של אזרחים תמימים).

כנראה שלא הבנת את כוונת המשורר.

מאחורי סורג ובריח כמעט בלתי אפשרי לשים אותם, אז שיהרגו אחד את השני. עדיף.

פחות נבלה אחת שמשלם המיסים צריך לממן את שהותו באחד מבתי המלון, סליחה... כלא, במדינת ישראל.

גמר חתימה טובה.

פורסם

יש מידע על איזה רכב התפוצץ?

אם זכרוני אינו מטעני, פעם אחרונה זה היה X5..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...