Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כך-למה צריך נורה איכותית?

חוץ מזה,בהודעה 2 הן נשרפו אחת לשנתיים, ובהודעה 13 אחת לשנה. אם השרשור יימשך כמה עמודים תצטרך להחליף נורה בכל בוקר.

תעשה ממוצע :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לגמרי לא מסכים - אני עם פלוץ גגנים מספיק ונוסע ה-מ-ו-ן קילומטרים וממש ממש לא מרגיש שום בעיה של מנורות, מנורות פנים מעולם לא יצא לי להחליף באוטו....

אם כבר אז H7 גם טובות מחזיקות לא יותר מ20 אלף קילומטר, אבל אני מייחס את זה לזה שאני נוסע כל הזמן עם אורות אז....זה סביר.....

בכל מקרה ממש לא סביר מה שהולך, ואני מציע לבדוק ווסט טעינה יתכן והמתח הכללי ברכב גובה מידי ומפחם לך את המנורות.....

פורסם

אמממממממ לא זכור לי אחד כזה, היות ולא מדובר בתאורת לדים אלא תאורה שמקבלת "12" וולט טהורים,

אם יהיה לי זמן אני אנבור בסכימה החשמלית, מעולם לא התעסקתי עם סוג כזה של תאורה, יצא לי להתעסק הרבה עם הקלימ טרוניק אבל שם זה לדים......

בכל מקרה אני אנבור בסכימות ונראה מה יעלה

*לא כלכך קשור אבל...שמתי לב שאתה נותן לינק לאקרובט רידר, אז סתם לידע כללי פוקסיט רידר תעשה עבודה טובה יותר והרבה הרבה הרבה יותר מהירה, כך שאני ממליץ לך לנסות אותה

• תוכן חדש...