Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב 12 איטץ' 1300 וואט כמה חייב להיות המידות של התיבה??? כדי שיצא הקול הכי טוב

אל תגידו לי בליטרים כמה זה חייב להיות תביאו לי מידות

תודהה....

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
יש לי סאב 12 איטץ' 1300 וואט כמה חייב להיות המידות של התיבה??? כדי שיצא הקול הכי טוב

תודהה....

1300 וואט מקסימום

כמה אר אמ אס? איזה חברה? איזה דגם?

והשאלה היא כמה ליטרים, את התכנון תצטרך לעשות בעצמך

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תודהה....

כן המפקד! :snipersmi

פורסם

יוווו איזה התבלבלות... אחים שלי אני לא יודע כמה rms אבל גם כן אתם יש לכם נסיון ויודעים כמה זה יהייה בערך והוא לחברת r&y יודע שהוא לא הכי טוב אבל זה מה שיש לי

פורסם

לסאב הזה אין שום נתונים בשביל לחשב לו נפח תיבה מתאימה. לך תקנה תיבה רגילה של EXPLOSSION שמוכרים בתחנה המרכזית הישנה ב 100 ש"ח.

בברכה.

נ.ב. יש לך אחים כאן בפורום?

עריכה: או קיי אחרי חיפוש מעמיק נראה לי שמצאתי את הסאב שלך: http://ryelectronic.com/catalog/show_product_details.php?cid=4&pid=115&page=4

הבעיה שרשום 350RMS 700 W מקסימום ועוד כמה נתונים יבשים ולא היגיוניים כמו : התנגדות 3.2 אום?

ואצלנו באתרים רשום 1300 W -

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3&prod=72444&saleNo=1459813

בברכה.

פורסם

כן אני יודע תזה שבאתר של החברה זה לא אותו דבר כמו שרשום באתרים שאנחנו קונים מהם תסאב וגם אותו דבר עם הרמקולים אבל בקופסה שהיו איתם כתוב כמה וואט וגם על הסאב והרמקולים עצמם כתוב שזה 1300 לסאב ולכל רמקול כתוב 500 וואט

ואני ילך על דברייך.. ויקנה משהו רגיל.. כמו שאמרתה לי תודה לך

פורסם

היה לי פעם סאב דומה "SOUNDXSTREAM" משהו באמת מעפאן, אבל בתיבה אטומה והגברה נאותה - 150 רמס ב 4 אום (מונו של ליטנינג) הוא ניגן ממש יפה (לרמתו כמובן) והיה מדוייק להפליא.

אז ככה אם אתה רוצה יותר דיוק אז תרכוש תיבה אטומה. אם אתה רוצה באס עוצמתי אבל מרוח טיפה

(SPL) אז תלך על תיבה פתוחה (עם חור ליציאת אויר).

בברכה.

פורסם

ומה אתה מציע לי לרכוש תיבה אטומה בישבל הסאב שלי או פתוחה???

פורסם
היה לי פעם סאב דומה "SOUNDXSTREAM" משהו באמת מעפאן, אבל בתיבה אטומה והגברה נאותה - 150 רמס ב 4 אום (מונו של ליטנינג) הוא ניגן ממש יפה (לרמתו כמובן) והיה מדוייק להפליא.

אז ככה אם אתה רוצה יותר דיוק אז תרכוש תיבה אטומה. אם אתה רוצה באס עוצמתי אבל מרוח טיפה

(SPL) אז תלך על תיבה פתוחה (עם חור ליציאת אויר).

בברכה.

רשמתי את קריטריונים - עכשיו תחליט לבד מה אתה רוצה.

פורסם

טוב אחייי תודה לעזרה שלך..... באמת עזרתה מאוד חחח

נשאר לי לקנות מגבר

***קרא בבקשה את כללי הפורום. אנחנו לא אוהבים כאן "אחי" ו"חחחח". זה מוריד מרמתו ונראותו המקצועית של הפורום***

פורסם

מאחר ולא תשמע או תחוש שום הבדל בין סאב זול ופשוט כזה לאחר, ומתוך ההנחה שלא תמצא נתונים - בנה תיבה אטומה בנפח ~28 ליטרים (מין גודל סטנדרטי לסאב 12") וסע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1) תתחדש ומזל טוב עם שנה טובה בגלל שאתה אחראי חדש על הפורום הנפלא הזה

2) תודה לך אחי והייתי מזמן קורא תנושא שלי

אני לא יודע כמה ליטר שווה למיטר בחזקת 3 שזה היחידה של התיבה

אז אתה יכול לגיד לי מה המידות שחייב לקחת בחשבון????

ושיהייה לנו יותר טוב להבין אחד את השני עשיתי תציור הזה ואם אתה יכול תגיד לי כמה חייב להיות שווה

X , Y , וZ ותגיד לי בבקשה אם המידות שתתן מבפנים או מבחוץ

tevast5.jpg

ותודה לך

פורסם

מידות לדוגמה לתיבה בנפח 28 ליטר מעץ או MDF בעובי 19 מ"מ היא (המידות חיצוניות ובס"מ):

X = 44

Y = 30

Z = 30

יש ברחבי האינטרנט תוכנות פשוטות יחסית לחישוב גדלים וצורות תיבה שונות. זה תכנון לתיבה פשוטה מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...