Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי פעם סאב דומה "SOUNDXSTREAM" משהו באמת מעפאן, אבל בתיבה אטומה והגברה נאותה - 150 רמס ב 4 אום (מונו של ליטנינג) הוא ניגן ממש יפה (לרמתו כמובן) והיה מדוייק להפליא.

אז ככה אם אתה רוצה יותר דיוק אז תרכוש תיבה אטומה. אם אתה רוצה באס עוצמתי אבל מרוח טיפה

(SPL) אז תלך על תיבה פתוחה (עם חור ליציאת אויר).

בברכה.

אחי אני גם קניתי את אותו הסאב 1000 וואט ולא זוכר כמה RMS אני בדיוק מסיים את הבניה של התיבה אתה זוכר בערך את המידות שלה שהיה לך ? אם כן זה מזה יעזור לי ..

ושאלה נראה לי קצת דבילית תיבה אטומה סתומרת זה תיבה בלי חור לאוויר ומלא ספוגים בתוכה נכון או שלא הבנתי כלום ?..

:-o:lol: אהה ויש לי מגבר דווקא לא רע משו סיני אבל דופק לא רע 2200 וואט 400 RMS

4 יציאות עם שתי רמקולים אחוריים של פיוניר 460 וואט קרוס חמוד דווקא בלי בסאב שומעים לא רע אבל בכל זאת נוסיף את הסאב מה יכול להיות .? ומערכת של קנוואד לא זוכר את הדגם עם התאורה הכחולה והכתב הלבן לא יודע אם כל הנתונים האלה עוזרים לגודל של התיבה של הסאב אז סורי אם זה מיותר מדי אני לא כל כך יודע איזה נתונים צריך בשביל כל הדברים האלה . חדש בקטע חח

תודה. אלמוג

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

ד"א אני רואה שכולם עושיםפה תיבות מעץ MDF רגיל אני דווקא אמרו לי שץ מלא הוא הכי טוב לשות תבו והכי טוב שמצאתי היה עץ סנדווי'ץ כפול 4 ס"מ עובי ..

תודה

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...