Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לעמוד יציב, הטורים עולים ל1200 ויורדים שוב ל 600. כל זמן שדוושת הגז לא לחוצה. במהלך הנסיעה אין בעיות כלל וכלל (זאת אומרת כשאני על גז או בהאטה) מנגד גם בנסיעה כשאני נמצא בהילוך סרק הטורים משחקים להם.

יש לציין כי לפני יומיים התקנתי פילטר אוויר פתוח, אך לא שיניתי במאומה את תצורת חיישן הוא הטמפ' או כל רכיב אחר באזור.

מה אתם אומרים?

SPL - 143.6DB

"

• ספונסר פורום
פורסם

באיזה רכב מדובר

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יש לנסות לבצע איפוס עי סקנר ייעודי לבית המצערת ה"אלקטרונית" המייצב שם הוא בעצם מנוע המצערת עצמה.

אתה יכול לנסות להניע את האוטו ללא לחיצה על דוושת הגז ולאחר שמניע, לא לנגוע בגז כ30 דקות, ולוודא שאין שינוי בטורים.

אם אין שינוי ,אתה יכול אחרי פרק זמן זה לנגוע בגז ולבדוק האם הסתדר. לעיתים זה מסתדר.

אם בזמן ה30 דקות, הטורים משחקים, חבל על הזמן, צריך איפוס עם סקנר ייעודי.

תעדכן

בברכת שנה טובה וחג שמח

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה אתה צריך ניקי מצערת וכוון בסיסי -אם אין לך תקלה במצערת אז זה עיניין פשוט

לא ניתן לבצע כוון של המצערת ללא סקנר מכוון שבמקרה שלך למצערת אין כוון בסיסי

150 שח כולל עבודה ליפני מעמ

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

טוב אז קודם כל - תודה על ההיענות המהירה.

מצטער שלא רשמתי קודם לכן, לצערי הרב, הגולף אינה בבעלותי עוד.

הרכב הנוכחי הוא יונדאי קופה שנת 1998, ככה שכמובן לא מדובר במצערת אלקטרונית..

הבנתי שכנראה שאני צריך לבצע ניקוי כלשהו של מנוע הצעדים?

SPL - 143.6DB

"

פורסם
הרכב הנוכחי הוא יונדאי קופה שנת 1998, ככה שכמובן לא מדובר במצערת אלקטרונית..

הבנתי שכנראה שאני צריך לבצע ניקוי כלשהו של מנוע הצעדים?

אמת ויציב, בתור התחלה לפחות.

בברכת שנה טובה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• ספונסר פורום
פורסם

רצוי לבצע ניקוי יסודי של מנוע הצעדים של בית המצערת כשכל בית המצערת מפורק,ולא רק ע"י התזת ספריי קרבורטור אל תוך המצערת(למרות שגם זה עובד).

בברכת חג שמח ושנה טובה

אורן בן סימון

פורסם

הבעיה לא הייתה קיימת לפני ההתקנה, והופיעה כיומיים לאחר התקנת הפילטר. (לא במיידי).

לגבי ניקוי של בית המצערת, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה זאת (בפעם הראשונה)?

אני מניח שצריך לנתק את החיישן ממנוע הצעדים, לפרק אותו, לנקות ולהחזיר. או שזה לא עד כדי כך פשוט. ומה לגבי הקשר הפילטר לכל העניין? צירוף מקרים מקרי בהחלט או שמא בעיה אחרת?

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...