Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מיועד לי אישית.

עוד שבוע יוצא החוק למתן אחריות ע"י היבואן : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303344,00.html

לפי החוק אני צריך 4 נקודות מסירה/שירות בערים המרכזיות.

האם מישהו מכיר רשת של מעבדות? בזמנו היה את טלטיב אבל הם סגרו.

אסף

פורסם

אסף, לאבא שלי יש מעבדה בנס ציונה. איזה מוצרי אלקטרוניקה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני מכיר אישית מעבדה בירושלים- באזור רחביה, קוראים לה "דן מערכות" היא שייכת לבחור בשם אבידן.

בן אדם 10- כל מוצרי האלקרוניקה הוא יודע להתעסק איתם- אם זה טלוויזיות, אנטנות, טלפונים אלחוטיים, ציוד לדי ג'י שהוא מטפל לי בו. הבן אדם גאון והכי חשוב בן אדם ישר והגון.

כל ארבעה חודשים אני לוקח את כל הציוד של הדי ג'י שלי אליו הוא מטפל בו עושה ניקוי מגעים וכל מה שצריך וברוך השם אחרי 3 שנים של עבודה לא היו תיקונים מיוחדים.

בן אדם מאוד ישר.

• תוכן חדש...