Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Nakamichi 100PA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. למה פתחו אותו?

ב.OK זה נקמיצ'י זה מגברים מעולים השאלה כמו בכל דבר , כמה הוא עולה?

ג. מזה תקין לגמריי? בדקת אותו עובד כמה שבועות על המערכת שלך?

ד. אתה אוהב את איך שהו אנשמע? שמעת אותו בכלל?

ד. ללא שום קשר לזה לפי הספסיפקציות נראה אחלה מגבר.

בברכה,

קורווין.

פורסם

כן הותקן אצלי על זוג IT c.w לתקופת 3 שבועות . והוא יותר טוב מ- Rockford T8004 (את זה לא האמנתי) ורק אז הבנתי מה חשיבות המגבר!

הוא תקין הכוונה לקחתי אותו למעבדת אלקטרוניקה בתיכון שלי לשעבר ושם בדק אותו בחור מבחינת זרם והתנגדות ותקינות קבלים וכולי.. והוא אמר לי שהחומרה שלו מתפקדת טוב.

פורסם

א.כמה רוצים עליו?

ב.לך למעבדה אמיתית לא לתיכון , יש לך את ברוקס בת"א את SG בת"א ועוד מעבדות שאני בטוח שיש פה חבר'ה יותר מנוסים ממני בשאר הארץ(מה לעשות שאני תל אביבי).

ג. אם אהבת אז למה שלא תקנה??????????????????????????????????????

בברכה,קורווין.

פורסם

תבדוק בחנויות כמו www.onlinecarstereo.com או www.woofersetc.com את המחיר של הדגם של המגבר הזה או דגם מאוד דומה לו ואתה תדע פחות או יותר כמה מוכרים אותו בארה"ב

תוסיף למחיר הזה משהו סביבות ה1000 שקל וזה יהיה המחיר שלו פלוס מינוס - בארץ.

תיקח בחשבון את גיל המגבר ואת העובדה שווידאת שהוא תקין ואתה יכול לדרוש בכיף - לפחות מחצית מהמחיר שלו אפילו עד שלושה רבעים מהמחיר אם הוא עובד טוב וגם שמור היטב מבחינה חיצונית שהרי זה גם חשוב - אף אחד לא אוהב לקנות מגבר שכבר יש עליו הרבה שריטות או שהכיתוב מחוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב בהזדמנות אני אבדוק אותו בתלאביב, תודה .

המגבר יוצר או ב- 1997 או 1998. ואני כבר קניתי אותו מזמן. והבעלים שלו הוציאו עליו 6300ש"ח בזמן שהכניס אותו ארצה בשנת 1999. (מלווה בחשבוניות + מכס...)

המגבר שיש לי אוכל להשוות אותו עם מגבר Nakamichi PA1004 והמחיר שלו היום 250$.

אבל אז המחירים של נקמיצ'י היו מאוד גבוהים עכשיו המחירים יחסית לאז יש הקלה רצינית.

אני לא מתקין אותו כי אני מתכנן להתקין משהו אחר.

אבל בעיקר אני שואל אם לשמור אותו כי נקמיצ'י זה מותג טוב. וכאלה דגמים אין כמויות גדולות מהם בשוק.

פורסם

טוב תראה , אתה שואל שאלה לא קלה .

ולמה אני מבין , מכיוון שגם אני נמצא באותה דילמה כבר הרבה זמן .

אני בעל מגבר Nakamichi PA-302 .

איכות הצליל מאוד גבוהה , ואני ממש התאהבתי במגבר , אז מה שקורה זה ככה ,הצעתי אותו למכירה ואני מנפנף/מתחרט כל פעם מחדש .

אז אני יענה לך על השאלה שלך , הל תלוי במצב בפיננסי שלך , מצב הרגש שלך למגבר , ומהחשבה לעתיד , אם יהיה סיכוי שתשתמש בו בעתיד . אם כן אז תשאיר כי זהו מגבר מאוד איכותי .

מקווה שעזרתי (אולי גם קצת לעצמי)

זה נכון

פורסם

את האמת אני אשתמש בו אולי שיהיה לי סאבים בעתיד ואז אקל מהמקנטוש קצת .

אגב פניתי בשאלה למחלקה טכנית של נקמיצ'י ביפן והם מאוד המליצו שאשמור אותה מכיוון שהוא עמיד יותר מהחדשים אפילו.

אז אני שומר אותו. ומאוד עזרת.

• תוכן חדש...