Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי ניסאן אלמרה שנתון 98 אם 270000 ק"מ אוטמאטית יש בעייה מאד רצינית שלא מצליחים לפתור לי אותה כאשר הרכב מונע ולדוגמא אני עומד ברמזור הוא ניכבה זה קורה המון פעמיים במהלך נסיעה בפרט שהרכב עוצר החלפתי לה מנוע מיבוא וגם מחשב ושום דבר לא עוזר הייתי במוסך מורשה וגם לא מצליחים לפתור את הבעייה שהם מתחברים למחשב לא מקבלים שום תקלה.

אני יותר מאשמח אם ותוכלו לעזור לי.

תודה מראש לכל מי שיגיב..

פורסם

האם התקלה היתה גם לפני שהמנוע הוחלף?.

האם המנוע החדש הורכב עם החיישנים שלו, או אלו שהיו מקודם ?.

האם נבדק לחץ הדלק ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
האם התקלה היתה גם לפני שהמנוע הוחלף?.

האם המנוע החדש הורכב עם החיישנים שלו, או אלו שהיו מקודם ?.

האם נבדק לחץ הדלק ?.

דוד.

כן התקלה היתה ליפני החלפת המנוע ואין לי מושג לגבי החיישנים
פורסם

החלפת מחשב באלמרה זה באמת אירוע נדיר אני אישית הייתי מזמין צלם לתעד את הרגע הזה . ועכשיו ברצינות תבדוק תפקוד מנוע צעדים שם הוא יושב עם שסתום הנעת בוקר על בית המצערת הדבר הכי חכם לעשות זה לבצע נסיעת מבחן עם סורק והסתכל על הפרמטרים ולראות מה הערכים של חיישן חמצן ומנוע צעדים לפני כיבויי המנוע מנסיוני לפעמים חיישן הMAF מזייף ולא ניתן לראות את זה בתקלות אבל אם רואים את הנתון של חיישן חמצן שהוא הדיווח הסופי. ניתן לראות אם התערובת כל הזמן עשירה ובזמן זה זמן ההזרקה יורד בצורה עכבית (פעולת המחשב ) עד לכיבויי המנוע ואם נתון התערובת תקין אז להתייחס למנוע הצעדים .

עוד דבר סביר בקמ' האלה מפלג. חיישן ההצתה (נקודה מתה עליונה ) ברכב הזה נמצא במפלג הוא קצת מתעייף כמו כן גם כוהל ומודול הצתה . אבל שוב נסיעה עם סורק מכוונת לבעיה .

בברכה !

בברכה !

KamiTech

פורסם

בנוסף לידידי המלומדים,בדוק אימובילייזר ,האם שכפלת מפתח לאוטו, האם יש אימובילייזר נוסף (קודנית,אזעקה)

האם המצבר תקין ומאיזה סוג? ,האם יש בעיות בסוויץ(ריח פלסטיק שרוף באיזור) האם בלילה האורות מעבר(ראשיים מהבהבים,סוג של עימעום)

יגאל

פורסם

BREITLING, יש בחור אחד שלדעתי מסוגל לפתור לך את הבעיה.שמו KamiTech.

הוא חבר הפורום ,ומתבייש להציע את עצמו.יש לו ניידת עם כל הכלים,הזמין אותו אליך.

הטלפון שלו 050-9333344.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...