Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה שיש לי עם הניהול פה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר שפתחתי 2 נושאים אחד אחרי השני מישהו החליט לסגוא לי את שניהם בטענה שמותר לפתוח רק תרד' אחד כל 24 שעות. ואפילו איים ב"מעקב"!

קיצר הנושאים שפתחתי היו חשובים לי מאד ליעוץ לפני קנייה ושונים בתוכן שלהם. וחשוב לציין שזאת לא פעם ראשונה ובעבר (לפני כחודשיים בערך) פתחתי אפילו 3 נושאים ביחד ולא הייתה עם זה בעיה.

אוקי אני מבין את הרעיון של החוק הזה אבל למה לא להזהיר (ולעדכן אותי) בפרטי וישר לנעול לי את הנושאים. ודרך אגב אני ממש סמכתי על היעוץ שהייתי מקבל פה ובגלל זה דחיתי את הקנייה.

קחו את זה לתשומת לבכם בבקשה.

בברכה קורן

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בקצב הזה כנראה שינעל שוב.

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את רק מחזקת את מה שאמרתי מקודם, ואם תשימי לב אני הסברתי שזה בסדר לנעול נושאים "מעיקים" אבל בעבר עשיתי את זה ולא העירו לי, וככה סתם לסגור את התרד ולאיים במעקב זה לא בסדר בכלל.

ולא פניתי בפרטי כי תמיד המנהלים מציינים לא לפנות אליהם בשאלות.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תרשה לי לספר לך על "מילכוד רפול".

כשרפול ז"ל היה רמטכ"ל, הוא הוציא שתי הוראות שנודעו לשימצה.

האחת - חבישת כומתה בכל עת בפקודה.

השנייה - איסוף תרמילי קליעים אחרי שנורו.

המילכוד היה פשוט.

ראית תרמיל ולא התכופפת להרימו ? נשפטת.

ראית , התכופפת להרים ונפלה לך הכומתה ? נשפטת שוב.

אתה במילכוד. מה שלא תעשה - אכלת אותה.

המילכוד שלך הוא שלא טרחת לקרוא את כללי הפורום וגם אתה ממציא המצאות על המנהלים (תראה לי בבקשה מנהל אחד שמבקש לא לפנות אליו בה"פ - אלא אם מדובר בתמיכה טכנית (רמז, השרשור הזה אינו תמיכה טכנית) ).

לפיכך ובהתאם לזאת , תעלה על א' ותיכנס בשמאל ימין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...