Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזוגתי יש מזדה 121 (ידנית, לפחות בזה עוד לא התברג?נו? :-) ).

הטיפול באוטו נעשה במוסך מאולתר בחצר של שכן של הוריה, כמו הטיפול במכוניותיה הקודמות ומכוניותיהם של אחיה.

כשהיא הייתה נוסעת יום יום ת"א-ירושלים הנושא הטריד אותי, אבל מאז שהיא עברה לעבוד בת"א והאוטו נוסע רק בתוך העיר, העניין פחות מטריד אותי.

לפני כמה ימים היא התלוננה על רעש בנסיעה המלווה בקירטוע.

היא הלכה לשכן של הוריה (אדם שהיא סומכת עליו) והוא טען שצריך להחליף קלאץ', עניין של 1200 ש"ח, כולל הכל (נראה לי מחיר סביר).

ליתר בטחון החלטתי לקחת את האוטו ולעשות את מבחן הזינוק בשני.

האוטו סוחב בצורה סבירה והמהירות עולה ביחד עם הטורים.

על פי מיטב הבנתי הטכנית המוגבלת, אין בעיית קלאץ', בטח לא בעייה שדורשת החלפה דחופה.

הקרטוע הוא קל ביותר, הוא מופיע בהאצה בהילוכים גבוהים, אך לי לפחות לא הייתה שום תחושה של החלקת קלאץ'.

מעבר לבעיית הקירטוע הקלה, האם היא צריכה להחליף מוסך וללכת למוסך מורשה, או ברכב כזה שנוסע רק בעיר אפשר להמשיך לטפל אצל השכן?

פורסם

אין קשר בין שימוש עירוני או בין עירוני.

המכונית של זוגתך צריכה לקבל טיפול טוב וזהו.

לא ציינת באיזה אזור אתה מחפש מוסך, ואם תציין יוכלו להמליץ לך על מוסכים טובים.

אם אתה רוצה לקבל חוות דעת בעניין הקצאצ' ממקצוען אמין וישר באזור ראשל"צ - אני ממליץ מנסיון אישי על בני ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני אשמח לשמוע על המלצות למוסכים באיזור ת"א- רמת השרון.

קיבלתי הודעה פרטית גם מאחד ממשתתפי הפורום שבבעלותו מוסך ושלאשתו יש גם 121.

מה שמעניין אותי זו עמדת חכמי הפורום לגבי טיפול ברכב ש(במילים עדינות) לא נמצא בחזית הטכנולוגיה, במוסך מדרכה.

אני מתכוון למוסך מדרכה שבו סומכים על היושר של המכונאי, שגם יידע להפנות למישהו אחר במקרים שהוא לא יודע לפתור (וזה קרה לה בעבר עם בעיית חשמל).

במיאטה הייתי מטפל במוסך מורשה יבואן ("ניסים האצטדיון") אבל הייתי נשאר למשך כל זמן הטיפול כדי לוודא שמכונאי מנוסה מטפל בה ולא ילד מתלמד שגם ייצא איתה לסיבוב דאווין (כמו שקרה לי ולפחות לעוד בעל מיאטה אחד).

במזדה 121 אין סכנה שמישהו ייצא לסיבוב דאווין, אבל זה שזה מוסך מורשה יבואן זה לא אומר שמי שיטפל באוטו יהיה מקצועי.

• תוכן חדש...