Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרוניקה של תאונה ידועה מראש:

אתמול בלילה בסביבות 01:30, מארב ממל"ז מטרתי בכביש 40 מכיוון רמלה לביל"ו.

צג הממל"ז ננעל ומציג מהירות של 187 קמ"ש. השוטר הנוהג בניידת מזהה את הרכב כלנצ'יה תמא בצבע לבן.

התפתח מרדף, ובמקביל קצין היחידה של משטרת התנועה הארצית ביצע חסימה בצומת ביל"ו, כאשר הוא יודע לאיזה "מטוס" להמתין.

כאשר הלנצ'יה מגיעה לצומת ביל"ו ונהגה מבין כי הוא נלכד, הוא שובר ימינה על אי התנועה, תוך שהוא "לוקח" איתו עמוד רמזור של הולכי רגל, ממשיך וחוצה את כביש 42, ונעצר על י התנועה המרכזי.

הלנצ'יה ניזוקה קשה, אולם הנהג יצא ללא פגע, וברח רגלית לשדה סמוך.

נציג מע"צ ונציג חברת הרמזורים שהגיעו למקום, בחנו את הנזק למערכת הרמזורים וצילמו את הלנצ'יה.

3 שעות מאוחר יותר, לאחר שזהותו הובררה, ומשטרת רחובות יצרה קשר עם הוריו, הוא הוסגר על ידי הוריו למשטרה.

כבדו את החוק, כבדו את משתמשי הדרך האחרים, והעיקר, הגיעו הביתה בשלום.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם המשטרה הייתה מתעלמת, לא היה קורה כל הבלגאן הזה...

למה שהמשטרה תתעלם מילד שנוסע 187 קמ"ש?!

אה נכון, היא הייתה מתעלמת ו5 דקות אחרי הוא היה הורג איתו כמה אנשים בתאונה קטלנית, כי הוא היה מאבד שליטה על האוטו במקום להכנס ברמזור להולכי רגל.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא מתעלמים ממחבל שמסכן את שלום הציבור בצורה כזו !!!

הוא לא היה לבד על הכביש, ואם לא היה נעצר בצורה זו, הוא היה פוגע במכוניות שעמדו ברמזור אדום בצומת ביל"ו תוך פגיעה באנשים ישרים ושומרי חוק.

מארבי הממל"ז של מתנ"א מחפשים היום בדיוק את המחבלים האלו, ולא את אלו שנוסעים במהירות של 120 קמ"ש בכביש דו מסלולי דו נתיבי עם גדר הפרדה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

איזו תשובה דבילית!

תשמע, לרדוף אחרי מישוה שנוסע 130 זה קצת מיותר, אבל בנאדם שדוהר על מהירות כזו, ומן הסתם לא יודע לשלוט ברכב אם הוא התרסק ככה... זו חובתם.

אני לא אגיד לך שאני נוסע במהירות החוקית, אבל אני אל מסכן אף אחד יותר בגלל המהירות ה"נוספת" מעל לחוקית, כי כשיש תנועה - מורידים את הקצב.

מה שמפליא אותי - למה הוא ברח אם הרכב נשאר תקוע? הוא חשב שהם לא יידוע מי הוא ברגע שיש להם את הרכב?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ללא ספק, אחת היציאות היותר מטופשות....!
פורסם
איזו תשובה דבילית!

תשמע, לרדוף אחרי מישוה שנוסע 130 זה קצת מיותר, אבל בנאדם שדוהר על מהירות כזו, ומן הסתם לא יודע לשלוט ברכב אם הוא התרסק ככה... זו חובתם.

אני לא אגיד לך שאני נוסע במהירות החוקית, אבל אני אל מסכן אף אחד יותר בגלל המהירות ה"נוספת" מעל לחוקית, כי כשיש תנועה - מורידים את הקצב.

מה שמפליא אותי - למה הוא ברח אם הרכב נשאר תקוע? הוא חשב שהם לא יידוע מי הוא ברגע שיש להם את הרכב?

ואתה עוד שבא מתחום האופנועים, אני מתפלא עליך...

מאיפה אתה יודע שהבנאדם לא יודע לשלוט ברכב? מאיפה אתה יודע מה הרקע שלו? אולי הבחור נלחץ מהתפיסה שהולכת לבוא לו והוא חשב על מה יקרה ועל השלילה שהוא יקבל?

אם הבנאדם לא היה שולט ברכב הוא לא היה נוסע בכזאת מהירות ובמיוחד שהוא נסע לבד שאין לו את מי "להרשים".

בקיצור המהירות היא לאו דווקא מה שהורג אלא חוסר השליטה ברכב, אם היו מכשירים את הנהגים לנהוג מהר אך זהיר ומשרישים בהם שמהירות לא הורגת אבל אם אתה לא שולט ברכב כמו שצריך זה מה שיהרוג אותך.

פורסם
לא מתעלמים ממחבל שמסכן את שלום הציבור בצורה כזו !!!

הוא לא היה לבד על הכביש, ואם לא היה נעצר בצורה זו, הוא היה פוגע במכוניות שעמדו ברמזור אדום בצומת ביל"ו תוך פגיעה באנשים ישרים ושומרי חוק.

מארבי הממל"ז של מתנ"א מחפשים היום בדיוק את המחבלים האלו, ולא את אלו שנוסעים במהירות של 120 קמ"ש בכביש דו מסלולי דו נתיבי עם גדר הפרדה.

אתה בטוח שאת אלה הם מחפשים? אולי שיחפשו את אלה שלא מתרכזים בנהיגה אלא עסוקים באוטו בכל מיני דברים אחרים רק לא בנהיגה..

מחפשים את אלה? כמו אז שהיה תפיסה של האודי TT באיילון ב-4 וחצי בבוקר שאין כלב על הכביש נוסע במהירות של 200+.. והם אמרו "הנה תפסנו את הפושע" איזה פושע בדיוק? 4 וחצי בבוקר.. הוא לא סיכן אף אחד מלבדו ואני כמעט בטוח שהבחור בוגר קורסי נהיגה ושולט ברכבו כמו שצריך.

תרשה לי גם להגיד לך שנסיעה במהירות גורמת לך להיות יותר ער למה שקורה בכביש - ואת זה אתה לא יכול לשלול.

פורסם

שוב - יש מקום וזמן לכל דבר.

אני לא מאמין שמהירות הורגת אלא חוסר ידע בנהיגה.

אני לא אפליל את עצמי ואכתוב שנסעתי אי פעם במהירות כזו, אבל אם הייתי נוסע ונתפס - הייתי עוצר ולא מנסה להתחמק ובכך לגרום לתאונה או מרדף או השד יודע מה.

לנסוע במהירות כזו כשאתה לחוץ, המשטרה בעקבותייך, זה מתכון לאסון.

אם אתה חושש מהעונש - אל תבצע את הפשע.

בוא ותגיד לי מה האלטרנטיבה, ידידי היקר...

לתת לו להמשיך לנהוג ככה, לא לרדוף אחריו, ואם בצומת הבא הוא יתרסק עלייך או על המשפחה שלך חס וחלילה - היית מדבר באותה הצורה?

זה שהוא יודע ללחוץ על הגז לא אורמ שהוא יודע לשלוט ברכב. נקודה.

המצב הוא כזה כיום - אנשים לא יודעים לנהוג.

הם לא יודעים איך להיחלץ ממצבי סיכון, אין להם ראייה תעבורתית, הם אל יודעים להשתלט על הרכב באיבוד שליטה כדוגמת החלקה, הם לא יודעים מה זו בלימות חירום...

אנשים אפילו לא יודעים מה זו תנוחת נהיגה וכיוון מראות נכון - למען השם!

במצב הנוכחי - מה אתה היית ממליץ לעשות?

להגיד "הא, הוא נוהג על 190 הוא בטוח יודע מה הוא עושה"...?

ואל תשווה בין אופנוע לרכב בהקשר של מהירות, אופנוע טיפה'לה יורת בנוי לשיוט במהירות כזו, מה עוד שהוא לא תופש נתיב שלם ולכן יכול לנסוע "בין" התנועה ולא כחלק ממנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואני כמעט בטוח שהבחור בוגר קורסי נהיגה ושולט ברכבו כמו שצריך.

תרשה לי גם להגיד לך שנסיעה במהירות גורמת לך להיות יותר ער למה שקורה בכביש - ואת זה אתה לא יכול לשלול.

מאיפה אתה בטוח בזה?

זה קשקוש גמורר, ידידי.

כל מי שיש לו רכב ספורט יודע לנהוג בו?

כל מי שיש לו רכב ספורט זה אומר שהוא הלך וקנה רכב ספורט (או גנב אחד כזה). לא יותר מזה.

ונסיעה במהירות לא "גורמת" לך להיות עירני.

אתה גורם לעצמך להיות עירני.

ולכל אדם יש גבולות או מגבלות של נהיגה, אם תנהג מהר יורת ממגבלותייך כנהג - אתה תעשה טעות.

ועל טעויות, ידידי, משלמים. וביוקר.

פורסם

על אותו משקל גם בחור שנסע כל הדרך 90, ולא היה ער לתנועה יכל להיכנס בי ובמשפחתי מאחורה בדיוק באותו מידה.

או איזה נערה שאמרה "מהה רק התאפרתי!!!" ועם היד השנייה החזיקה את הסלולארי.. ועם הפיטמה שיחקה עם הרדיו וגבירה את המוזיקה טיפה...

ונסיעה במהירות לא "גורמת" לך להיות עירני.

אתה גורם לעצמך להיות עירני.

.

נסיעה במהירות מעל מהירות התנועה גורמת לך להיות עירני כי כל הזמן מתרחש משהו כל הזמן אתה מסתכל במראות כל הזמן אתה מסתכל כמה שיותר קדימה ומתכנן נתיב תנועה ונתיב הימלטות למקרה ש...

פורסם

אחלה של תגובה עניינית וקולעת בדיוק לטיעונים שהעליתי.

• תוכן חדש...