Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די כבר קיבינימט ,

אז הוא נסע 187 קמ"ש . סבבה .

לא חוקי , מסכים .

כן , גם אני חתיכת חרא שנסע 187 . אפילו העברתי לרביעי אח"כ...

אבל במידה ויש כביש מתאים אז מבחינתי שאנשים יסעו 700 קמ"ש .

הקטע זה שהוא ברח ללא כל ידע על הכביש ההוא , או שמא ללא כל ידע על רכבו ותנאי אחיזה וכו'...

זו הבעיה , כאשר מנסים לברוח בכל מחיר .

בניסיון הבריחה הוא סיכן אנשים אחרים בכביש .

בניסיון הטיס שלו על כביש מתאים הוא לא מסכן אף אחד . נקודה .

עכשיו יקפצו כל הפלצנים ויגידו : "אבל אם יהיה פנצ'ר והוא יעוף לנתיב הנגדי לתוך רכב שמגיע...

אז אני אענה בציטוט של עצמי רק עם הדגשה מסויימת לאותו אחד עם קשי הבנה :

בניסיון הטיס שלו על כביש מתאים הוא לא מסכן אף אחד . נקודה .

מספיק להיות עדר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגירה (בספק, תגובות קצת ילדותיות עד עכשיו).

אתה ממשיך לא לקרוא , אבל להגיב בכל זאת (ולא לעניין).

מי דיבר על מס שולי ? דיברתי על אחוזים מכספך שמגיעים חזרה לידי המדינה בצורת מיסים שונים. קח שלוש דקות , תקרא לאט - אולי תבין. אני מקווה בשביל כולם שאנשי משרד האוצר מצליחים להבין בכלכלה קצת יותר ממך.

כנ"ל לגבי המהירות המותרת - תראה לי איפה בדיוק (אבל בדיוק, בבקשה) הצדקתי את צורת נסיעתו של הנוהג בלנצ'יה. כתבתי נגד התנהלות מתנ"א. אתה , כרגיל בשרשור הזה , מטה את הדברים לפי צרכייך (שלא ממש מתיישבים עם המציאות , מה לעשות).

אה , ועוד דבר.

מדינת ישראל (כנראה לצערך) היא מדינת חוק ויש לציית לחוק! החוק לא מתאים לך? אתה מוזמן לפנות לנבחר הציבור המועדף עליך ולשכנע אותו לנסות לשנות את החוק.

מה שאתה עושה (מזלזל ועובר על חוקי התנועה וחוקי המיסוי) הוא פשוט עבריינות. חד וחלק.

וכמה הודעות אח"כ :

יש חוק? תציית!

אנרכיה כל אחד ואחד כאן מוזמן לנהל, בביתו שלו, לא על הכביש.

ואז , פתאום:

אכן כולנו עבריינים ואף אחד לא נוסע 90 קמ"ש (כולל אני)

עבריין ! רוצח ! אונס זקנות !

הלא הודית שאתה נוסע יותר מ-90. אולי אפילו 100 ! אולי במקרה יצא פעם 103 ? מה בדבר 110 ? 130 ? רחמנא ליצלן ! במקרה לא נסעת אף פעם 140? הרי זה מתחיל בילד שגונב מסטיקים ובסוף נוסע 187 קמ"ש ונכנס בעמוד...

בקיצור, עברת קצת יותר מדי שטיפת מוח , אבל קצת קשה לך להוציא את זה החוצה באופן לוגי.

פורסם

למה?

זה מראה מי מעלה טיעונים רציונליים ולוגיים ומי לא.

אני נהנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חסימה של כבישים כדי לתפוס רכב חשוד אני מבין, אבל למה השוטרים מנהלים מרדף? רכב אחד שנוסע 187 קמ"ש זה מוגזם, אז להוסיף לזה עוד ניידת משטרה שטסה במהירות דומה לזו? זה לא ארה"ב שיש פה מקום לנהל מרדפים...

פורסם

קונדסון, אתה לא מעלה שום טיעון רציונלי.

בתגובה הראשונה שלך בדיון הזה טענת שאתה אמנם לא מתיימר לנסוע במהירות החוקית, אבל אתה לא מסכן אף אחד כשאתה נוסע במהירויות לא חוקיות.

מצחיק שלפני כמה חודשים כתבת כאן על איך זרקת תחת (בכוונה) באיילון או כביש דומה. הסתכלת 360 מעלות שאין אף רכב באיזור אפילו, למקרה שתסתחרר, למשל ? אני לא זוכר בדיוק, אבל גם זכור לי (אולי מדיון אחר לחלוטין, מצטער אם אני טועה) שהיה איזה נהג קרוב אליך שהסתכל אליך במבט מבוהל (לפי הדיון שלך, שהיה די משעשע :))

גם אני לא אומר שאני נוסע תמיד כחוק. מצד שני, אני גם לא מצדיק את עצמי ואומר שאני לא מסכן את הציבור כשאני נוסע כך.

שמר - אם נוסעים 120 קמ"ש בכביש 1 ב22:00, עוקפים המון מכוניות, ולמעשה נעים הרבה יותר מהר מהמהירות הממוצעת. מה עוד שבחלק הנרחב בכביש שהוא רק דו-מסלולי, אין אפשרות לחזור לימין כל הזמן. ברגע שחוזרים לימין כשנוסעים 120 (בשעות הערב, למשל), תוך 10-20 שניות מופיעה מכונית בימין שנוסעת 90. אז מה, עוקפים וחוזרים כל כמה שניות ? נסיעה פשוטה של שעה תהפוך לסיוט. אתמול למשל נסעתי בכביש 1 בשעות הערב, 110-120 קמ"ש. היה מעין טור של מכוניות שנסעו 90 בימני. אז נשארתי בשמאלי. ברגע שראיתי מישהו מאחוריי במראות, עברתי לכמה שניות לימני, נתתי לו לעקוף, וחזרתי לשמאלי בדיוק בזמן (בד"כ) כדי לעקוף את המכונית האיטית הבאה בימני. וככה נשארתי בשמאלי עד שהגיע עוד מישהו.

ולא, אני לא מעכב את אלה שטסים בשמאלי.. אני מאוד משתדל לראות את זה מראש. אבל גם אם לפעמים אני גורם להם להאט, מה לעשות ? אי אפשר לחזור לימין כל הזמן. לא בישראל...

לשאלה הזאת אני באמת מחפש פיתרון, אז אם יש עונים... :)

פורסם
, אין אפשרות לחזור לימין כל הזמן. ברגע שחוזרים לימין כשנוסעים 120 (בשעות הערב, למשל), תוך 10-20 שניות מופיעה מכונית בימין שנוסעת 90. אז מה, עוקפים וחוזרים כל כמה שניות ?

כן, מה כל כך מסובך?

פורסם

אמרתי כבר - זה הופך נסיעה של שעה לסיוט על הכביש. במקום לשייט בנינוחות, מרגישים כמו במסלול מרוצים - עקיפות כל חצי דקה.

אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה על השמאלי, רואה רכב לפניך בימין, חוזר לימין, נוסע 5 שניות, עוקף אותו, נוסע על השמאלי כמה שניות, רואה רכב לפניך בימין, חוזר לימין... וחוזר חלילה ?

פורסם

שמר,

אף אחד מאיתנו לא צודק ולא טועה, צדיק באמונתו יחיה וכנראה שלא נצליח לשכנע אחד את השני,

הבעיה היא שאתה ושכמותך מסכנים אותי ואת משפחתי על הכביש.

אני לא מסכן לא אותך ולא את משפחתך!

שיהיה יום טוב.

יניב

נ.ב. משום מה נראה לי שאם אני ואתה ננהל דיון על דיסקים צרובים מול דיסקים קנויים, ננהל בדיוק את אותו דיון:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם בגרמניה מותר לנסוע 180 בכביש שמתאים לכך אני לא רואה שום סיבה למה בישראל לא יהיה מותר לנסוע 180 בכביש שמתאים לכך.

ושמי שחושב אחרת יתפוצץ.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
קונדסון, אתה לא מעלה שום טיעון רציונלי.

בתגובה הראשונה שלך בדיון הזה טענת שאתה אמנם לא מתיימר לנסוע במהירות החוקית, אבל אתה לא מסכן אף אחד כשאתה נוסע במהירויות לא חוקיות.

מצחיק שלפני כמה חודשים כתבת כאן על איך זרקת תחת (בכוונה) באיילון או כביש דומה. הסתכלת 360 מעלות שאין אף רכב באיזור אפילו, למקרה שתסתחרר, למשל ? אני לא זוכר בדיוק, אבל גם זכור לי (אולי מדיון אחר לחלוטין, מצטער אם אני טועה) שהיה איזה נהג קרוב אליך שהסתכל אליך במבט מבוהל (לפי הדיון שלך, שהיה די משעשע :))

גם אני לא אומר שאני נוסע תמיד כחוק. מצד שני, אני גם לא מצדיק את עצמי ואומר שאני לא מסכן את הציבור כשאני נוסע כך.

ידידי היקר, אני לא נלחם נגד טחנות רוח - לפיכך אני חוסך בדיון הזה זמן מקלדת.

לגבי "זריקת התחת" שלי (היגוי יתר אבל נשאיר את זה בהגדרה שלך) - אז כן - היה לי ירוק, צומת פנוי, שדה ראייה לכל הכיוונים, הסתכלתי לכל הכיוונים, מדובר אגב בפנייה שאני מכיר ועושה אותה באופן יומיומי...

לנהוג תוך איבוד אחיזה זה לא משהו שעושים בכל פנייה, ידידי, ומי שנוהג כך - סופו להתרסק.

כמה מאות מטרים לפני הכניסה לפנייה עקפתי מישהו, ז"א שנכנסתי לפנייה עם רכב אחד שנמצא כ500 מטר מאחוריי, כשיש לו שדה ראייה מלא לראות מה מתרחש לפניו... והוא הסתכל עלי אח"כ משהו כמו קילומטר + אחרי הפנייה עצמה כשהתיישבנו על אותה מהירות +-.

אתה רוצה תרחיש אירוע משורטט בציור כדי להמחיש לך שלא הייתה לו שום סכנה גם אם הייתי מסתחרר או נכנס בעמוד?

הסכנה היחידה הייתה רק כלפיי, וגם זו לא הייתה סכנה.

הגישה שלי אומרת לשמור רזרבות.

אפשר להנות גם אם אתה לא על הקצה של השפיץ של הקשקש של חודו של הגרזן.

שמרתי רזרבות, הכנסתי את הרכב להיגוי יתר בכוונה לפני המגבלות של הרכב, היו מים, והשתמשתי ברזרבות כדי להחזיר אחיזה. מסתבר שהגישה שלי עבדה - I LIVED TO TELL.

לא היה מדובר באובדן שליטה, היה מדובר באובדן אחיזה. יש הבדל.

הדבר האחרון שאני אעשה יהיה לסכן מישוה אחר, כשיש איתי מישהו ברכב אני גם שומר יותר "רזרבה".

אני נוהג יותר מהר בסיבובים מהאדם הממוצע, ואני מנסה להרחיק את המגבלות שלי כנהג עוד ועוד ע"י למידה והשתפרות בנהיגה.

אתה חושב שאני מסכן מישוה? תחשוב את זה.

אתה תמשיך לחשוב את זה ולא משנה מה אני אכתוב.

אתה רוצה להקשיב לגישה שלי? תקשיב. כתבתי עליה מספיק בשביל שעיקרייה יהיו ברורים.

אני לא אתיימר להיות נהג-שומר-החוק-היבש.

אני כן נהג-שומר-על-זהירות-גם-בנסיעה-"מהירה".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין אפשרות לחזור לימין כל הזמן. ברגע שחוזרים לימין כשנוסעים 120 (בשעות הערב, למשל), תוך 10-20 שניות מופיעה מכונית בימין שנוסעת 90. אז מה, עוקפים וחוזרים כל כמה שניות ?

יש אפשרות. אם אתה לא מזהה אותה כנראה ש...:

א. יכולת ההשתלבות שלך בתנועה לוקה בחסר.

ב. התנועה כבדה מדי.

ג. הרכב שלך לא מאיץ / בולם מספיק טוב.

או שתחליט שאתה נוסע בימין כמו כולם, או שאתה נוסע "בין" התנועה ואז עובר מדי פעם לימין ומדי פעם לשמאל.

"להתיישב" בשמאלי זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות.

נקודה.

פורסם
אמרתי כבר - זה הופך נסיעה של שעה לסיוט על הכביש. במקום לשייט בנינוחות, מרגישים כמו במסלול מרוצים - עקיפות כל חצי דקה.
רוצה לשייט בנינוחות? נתיב ימני

אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה על השמאלי, רואה רכב לפניך בימין, חוזר לימין, נוסע 5 שניות, עוקף אותו, נוסע על השמאלי כמה שניות, רואה רכב לפניך בימין, חוזר לימין... וחוזר חלילה ?
5 שניות לא, אבל מ7.3 שניות ומעלה כן

לצערנו הכבישים מלאים ב"מתנחלים בשמאל".

מתנחלים שמאלניים? :shock:

חוץ מזה, איך הם מפריעים לגרוטאה עם 100 כ"ס?

פורסם
שמר,

אף אחד מאיתנו לא צודק ולא טועה, צדיק באמונתו יחיה וכנראה שלא נצליח לשכנע אחד את השני,

הבעיה היא שאתה ושכמותך מסכנים אותי ואת משפחתי על הכביש.

אני לא מסכן לא אותך ולא את משפחתך!

שיהיה יום טוב.

יניב

נ.ב. משום מה נראה לי שאם אני ואתה ננהל דיון על דיסקים צרובים מול דיסקים קנויים, ננהל בדיוק את אותו דיון:twisted:

הנה , שוב שטיפת המוח.

ראית אותי פעם נוהג? אתה יודע מי אני בכלל ? מה אתה מזיין במוח ?

בכמעט 20 השנים שאני נוהג , הייתי מעורב פעם אחת בתאונה עם נפגעים , שהועפו עליי בידי רכב אחר.

ואני לא נוסע 3 ק'"מ בשנה , אלא בממוצע 40-45K.

יותר מזה - לשמחתי הרבה לא פגעתי עד עכשיו אפילו בחתול או כלב, בהם הסיכוי לפגוע גדול בהרבה.

אין לך מושג מהי צורת הנהיגה שלי , אין לך מושג אם אני קונה דיסקים צרובים או לא (הפתעה. אני לא), או בועל קטינות , או מועל בכספים - אז תעשה לי טובה , ותפסיק לכתוב כאן את השטויות ששמעת בתשדירים העלובים של הרשות ל"מלחמה" בתאונות הדרכים (אותה אחת שעומדת לקבל את יקירו של השר שאול לא-זז - ראש תנועת הצופים - כעומד בראשה. בטח ילמד אותנו לעשות קשר סבתא במקום לשים חגורת בטיחות...). לא כל מי שנוסע מהר הוא בהכרח רוצח קשישות ועבריין.

תקנות הגבלת המהירות הנהוגות בארץ - עבר זמנן. מיושנות, ארכאיות ולא מתאימות למאה ה-21.

כל טמבל שנוסע 75-80 קמ"ש בנתיב האמצעי מסכן את התנועה פי אלף יותר מאשר אחד שיעקוף את כולם בנתיב השמאלי על 150 , אבל הוא , יעני, "נהג זהיר".

יודע למה אני נוסע מהר ?

כי הכביש מלא נהגים כמוך - אני מנסה להיות כמה שפחות זמן עליו.

• תוכן חדש...