Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לנחש... בעיקר לפי הברגים שמחזיקים את המיכסה מנוע...

למרות שזה לא אומר כלום כי יכול להיות שסתם פרקו אותו מאיזו סיבה אחרת...

בגדול, למה זה משנה? אם הוא חדש, וניראה טוב וצבוע כולו בצבע של הרכב, אין זה משנה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

Opel Astra GSI כתב: מכסה מנוע לא מקורי הוא היה פחות בטיחותי.

לא נכון.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

וזה למה? ראיתי פירסומת של זה במוסך ואף נידמה לי מישהו כתב פה את כל זה.

מכסה מנוע לא מקורי בנוי בצורה שונה(מבחינת חיבורים)וחומרים, דבר שיכול להשפיע על נקודות קריסה.

חיפוש קצר בגוגל:

"בשנה האחרונה התפרסמו בכלי התקשורת כמה כתבות על איכות חלקי החילוף המותקנים בכלי רכב המטופלים במוסכים שיש להם הסדר עם חברות הביטוח. בכתבות הובאו סיפוריהם של מבוטחים שרכבם היה מעורב בתאונה. הם הופנו מחברות הביטוח למוסך הסדר, וחלקי החילוף שהותקנו ברכבם היו באיכות גרועה עד כדי סיכון הנוסעים ברכב. למשל, הותקנו פנסים מאיכות ירודה ומכסה מנוע חליפי (לא מקורי) המסכן את הנוסעים ברכב במקרה של תאונה נוספת.

בחלקי פח יש תכונות שקשה לבדוק, כמו תכונות החומר של מכסה מנוע, וחלפים מקוריים נבדלים מחלפים חליפיים מבחינה זו"

עוד כתבה מYNET

"לדברי השמאים, גם מכסה מנוע מקורי - גם אם הוא משומש - עדיף מבחינת חוזקו ומבנהו על מכסה מנוע תחליפי ולא מקורי."

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תרטה ברטה,נו אז כתב אחד כתב.כל הפחחים משתמשים בחלקי פח חלופיים.

ואתה חושב שאם זה היה מסכן את בטיחות הנוסעים,משרד התחבורה היה יושב בשקט ?.

דוד.

פורסם

טוב אתה צודק. משרד התחבורה מורכב מטובי המדענים בעולם שכל מה שהם עושים זה לבדוק במעבדה מכסי מנוע.

בגלל שהם כל כך מקצועיים הפתרונות שלהם לתאונות דרכים זה שוטרים שעוצרים נהגים בכבישים ריקים.

פורסם

כבר היו מחקרים רבים (מהארץ ומחו"ל) שאמרו שתחליפי פחות עמיד ממקורי - אני נוטה להאמין.

כל אחד ואמונתו שלו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים איתך לכל מה שכתבת בתגובה האחרונה על משרד התחבורה.

אבל אני בכל זאת חושב, שאם היה סיכון לנוסעים הם היו מתערבים.

יום נעים

דוד

RS, יש הבדל בין "עמיד" למסוכן.

פורסם

אצלי באימפרזה הוחלף מכסה מנוע לאלומיניום במקום פלדה, לטובת חיסכון במשקל,

אז זה פחות טוב? לא. זה אפילו עדיף.

אם הוחלף המכסה עקב תאונה זה סיפור אחר, ושם כדאי לבדוק.

STI 2004

פורסם
טוב אתה צודק. משרד התחבורה מורכב מטובי המדענים בעולם שכל מה שהם עושים זה לבדוק במעבדה מכסי מנוע.

בגלל שהם כל כך מקצועיים הפתרונות שלהם לתאונות דרכים זה שוטרים שעוצרים נהגים בכבישים ריקים.

המחדלים של משרד התחבורה הם ממש ממש שערורייתים ואם פה מישהו חושב לרגע שבאמת הם עושים את העבודה הוא טועה טעות מרה ביותר .

אצלנו במדינה יש מונופול על הרבה דברים ולצערי זה אחד מהם והתוצאות הרוגים בתאונות דרכים, ומחדלים. אם מישהו לא מסכים הוא מוזמן לעשות מחקר קטן אבל קטן בשביל להבין כמה עצומה התופעה. לצערי הרב מאוד.

פורסם
אני מזכיר לכולם, ששאלתי איך אני יכול לדעת אם החליפו

מכסה מנוע ? מישהו יכול להסביר ?

לפי דעתי, אם הוא הוחלף בגלל תאונה, אז כנראה שגם המכסה מנוע לא מקורי. תסתכל ברכב זהה שלא עבר תאונה ותסתכל איך נראה מכסה המנוע במקורי ואיך בחשוד.

• תוכן חדש...