Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו עזבו את עיניין המחיר והשמירה על הערך דברו איתי על האם הוא רואה מוסך והאם הוא נוח........

תודה מראש גיל

פורסם
מה אתם אומרים על האוטו עזבו את עיניין המחיר והשמירה על הערך דברו איתי על האם הוא רואה מוסך והאם הוא נוח........

תודה מראש גיל

הוא דווקא שומר על הערך לא רע, או יותר נכון לא מאבד מהערך יותר מידי.

אם נוחות זה מה שאתה מחפש עדיפה הגירסת האטמוספרי, יש לה צמיגים פחות ספורטיביים והיא מכויילת פחות קשיח, אבל גם נסיעה ב-T6 היא מאוד נוחה יחסית.

לגבי מוסך, אני לא נתקלתי ולא שמעתי על וולוו שעושים בעיות, אני בטוח שיש, אבל אני לא שמעתי, מכך אני מסיק שזה לא רכב בעייתי ויחסית אמין, כמובן שזה לא מייצג, אבל אני מדבר מנסיון אישי ומנסיון של רבים שאני מכיר עם וולוו, לאף אחד אין בעיות, כלום.

ינון.

פורסם

רק שלא תתקלקל לך המצערת האלקטרונית בתום תקופת האחריות... זה חלק בגודל 15X15 שעולה 20000 ש"ח :lol:

(מי שהיה בהרצאה של איל נוימן, יבין :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק שלא תתקלקל לך המצערת האלקטרונית בתום תקופת האחריות... זה חלק בגודל 15X15 שעולה 20000 ש"ח :lol:

רוני

הוא דווקא דיבר XC70, אבל בקטנה :lol:

:wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רוני

מעניין...

בכל מקרה מה שהתכוונתי לומר זה שהיא לא יפנית ולא רובר... משהו באמצע, האמינות לא לרעתה ולא לזכותה, אולי טיפ טיפה כן לזכותה, אבל בגדול ממוצעת כנראה.

ינון.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בתשובה לשאלתך, בתור אחד שיש לו את הרכב הנ"ל כרגע בבית והוא מוצע למכירה..אם אתה מחפש נוחות אני אגיד לך בכנות שנהגתי על הרבה רכבים בחיים ואף רכב לא משתווה לנוחות שהוולו נותנת..אני מדבר איתך על כך שהרכב מרווח, הכל חשמלי, בקרת שיוט, ריפודי עור, צמיגים גדולים בעלי אחיזה טובה על הכביש..בקיצור..פינוק של רכב!

פורסם
אם אתה מחפש נוחות אני אגיד לך בכנות שנהגתי על הרבה רכבים בחיים ואף רכב לא משתווה לנוחות שהוולו נותנת..

כניראה שרוב רכבים שנהגת לא משתייכים לקטגוריית רכבי יוקרה. :wink:

אני בטוח שמרינים, בומרים ואודי לא פחות טובים, אלא להיפך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הS80 T6 רכב נהדר!

פינוק אמיתי נוחות נפלאה והרבה כח במחיר מאוד זול יחסית לתמורה

הבעיה מתחילה (ונגמרת) עם האחזקה המאוד יקרה - צריכת דלק גבוהה (2 מגדשי טורבו אגב)

וחלפים מאוד יקרים במוסך היבואן

חבר שלי סידר את המזגן בדבר פעוט יחסית (אני אשתדל להעלות אח"כ אם אני אזכר) ויצא לו חשבון של כ4000 ש"ח וזה ללא נגיעה בדברים מהותיים יותר ברכיבי המנוע\גיר

בכל אופן אם תרכוש את הרכב במצב תקין - תקבל רכב מצויין שמכוניות בטווח מחירו לא ברות השוואה אפילו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...