Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עקב המצב הגרוע של הפאנלים של הדלתות (דיפוני הדלתות), נמאס לי ואני רוצה להחליפם או בחדשים או במשומשים אבל במצב טוב. יש לי מספר שאלות ברשותכם:

האם דיפונים של דור שני יתאימו לדור ראשון?

האם ישנה חשיבות לנפח המנוע או שמא כל הדיפונים הם אותם דיפונים גם בדגמי ה45, 60, 55 ,70 וכ"ו (הבדלי צבע לא ממש נחשבים בתור הבדל, אני מדבר יותר על המבנה ועל כמות החורים ומיקומם)?

האם ישנה חשיבות האם מדובר בדלתות עם מנגנון חלונות חשמל או לא (גם כן מבחינת מקום לחיווט של חלונות חשמל וכ"ו)?

מה סדר הגודל לגבי מחיר של דיפונים לדלתות קידמיות חדשים מהניילון? וכמו כן סדר גודל של מחיר מוערך לגבי דיפונים משומשים?

דבר נוסף שאני צריך הוא ידית לפתיחת דלת נוסע ביחד עם המסגרת שלה, מכיוון שהם נשברו קצת החלטתי כבר להחליף גם אותם, מה סדר הגודל לידית פתיחת דלת ומסגרת ביחד עם המוט שאחראי על פתיחת הדלת?

כמו כן היכן ניתן לקנות באזור המרכז את כל המצויין למעלה ?

הרכב הוא פיאט אונו 70 דור ראשון שנת 90.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

חנויות חלפים מתמחות פיאט:

1. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052.

2. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275.

סביר למדי שדיפוני דלתות יהיה לך כדאי למצוא ולקנות משושמים בפרוקיות רכב.

יש הבדלים בין חלק מהדגמים במיקום ידית סגירת הדלת ולכן גם בחורים שבדיפונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אינני יודע אם מדובר באותו סוג דיפונים כמו אצלי (אונו 94 1.4) אבל אצלי בקלות פירקתי אותם מהרכב וריפדתי אותם מחדש. עכשיו הם יפים אחלה יותר מכל דבר בפירוקיה (לטעמי כמובן).

זאת ההמלצה שלי לפחות.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תודה על התשובות.

הייתי בשמחה מרפד אותם, אולם הבעיה היא שהקרטון המסריח בעצמו שבור ובקושי מחזיק מעמד, וגם הבד המבודד שעשוי מעין גומי גם כן כולו קרוע,לכן אני צריך להחליף את כל הדיפון כולל הבד, אילו הכל שם היה שלם הייתי רק מרפד את הריפוד בצבע אחר ושלום על ישראל. הפירוק וההרכבה לא קשים, רק שבמקרה שלי המגנון פתיחת דלת מכיוון שהוא שבור חלקית הוא יושב לא טוב, וגם המסגרת שלו לא מחזיקה ואז הידית פתיחה נדחקת פנימה כל הזמן. בכל מקרה מחר אבא יעשה סבב קטן בפירוקיות ונקווה למצוא את המבוקש. אם לא אני כבר אאלתר משהו מדיקט עץ וארפד הכל מחדש.

לשאלת LBL: הדיפונים הם בעצם הריפודים של הדלתות, והם נמצאים על הדלתות.

ROOONEEYY

פורסם

אם הדיפון הרוס אז באמת כדאי להביא חדש, למרות שזה אפילו לא דיקט אלא קרטון.

מה שכן אני ימליץ לך לקחת חדש לא יפה אבל שלם ולרפד אותו מחדש וכך גם תקבל אותו בזול וגם תצא עם משהו יפה בסוף.

יום טוב,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...